2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Menenjitleri(2 tip icin de) ve rota virusu yaptiricam..buyuk kizim icin da yaptirmistim..bizim butun arkadaslarimiz yaptırdı cocuklarina. Butcesi olanin yaptirmaisni onerdi hepimizin doktorlari..hele de simdi pandemi donemi. En iyisi yaptirmak
Ishal olmaz ,atealenmez diyorlar yaptirinca kiziniz bunlari gecirdimi peki

Çok uzak değiliz birbirimize öyke ya günü gününe uymuyo bak az önce sinirlendi memeyi almadı ondan öncede bütün içtiği sütü kustu
Benim de öyle ya, bi memeyi iştahla severek emiyor bu biberon olmazsa kıyamet koparıyor. .. anı anını tutmuyor ikizler ya ondan olabilir sen nerde oturuyorsun

Bize de aşıya gelmeden önce yarım çay kaşığı calpol verin dediler ve banyosunu yaptırın dediler birde kalça çıkığı ultrasonunu yaptırıp öyle gelin demişlerdi

Bize de aşıya gelmeden önce yarım çay kaşığı calpol verin dediler ve banyosunu yaptırın dediler birde kalça çıkığı ultrasonunu yaptırıp öyle gelin demişlerdi
siz ultrasyonu kime gittiniz cocuk doktoruna mi sira aldınız bide atesi oldumu calpoldan sonra

Kizlar 44 günlük olduk biz az önce sutumu sagdim 70 ml verdim ama halen de doymuyor az mi sizce kac ml vermem gerekiyor benim bildiğim 2 aylikken falan 60 ml verilliyor doymuyor bizimki

Kizlar 44 günlük olduk biz az önce sutumu sagdim 70 ml verdim ama halen de doymuyor az mi sizce kac ml vermem gerekiyor benim bildiğim 2 aylikken falan 60 ml verilliyor doymuyor bizimki
Benim kızım kilolu bir bebek olmamasına rağmen 1. Ayın sonuna doğru minimum 90 cc mama ya da anne sütüyle doyuyordu. Şimdi 2 aylık ve 120 cc aşağısı anne sütü ya da mama vermiyoruz. Zaten mamaların arkasında da yazıyor ayına ve kilosuna göre kaç cc vermeniz gerektiği. Normalde 2-3 ay arası grubuna giriyor artık kızım ve 150 ye yükseltebilirsiniz diyor maması ama biz anne sütünde de mamada da 120 gidiyoruz hala kilolu bir bebek olmadığı için. Yani 70 ml az geliyor olma ihtimali yüksek. Bizimki daha çok 15-20 günlükken 60 cc içiyordu 44 günlük bebeğiniz için az olabilir rahatlıkla 90 içer hatta kilosuna göre 120 bile içer 44 günlük bebek.

Ogretmenlerde yilluk izin yok diye biliyorum canim. Emin misin var olduguna?
657 de mevzuatta memura tanınan bir hak var 1_10 yıl arasındaki memura 20 gün 10 çok hizmet yılı olana 30 günlük isteğine baglı tek seferlik bir yıllık izin hakkı var öğretmenler de memur olduğu için bu haktan yararlanıyor

Börülceyi hiç sevmem de diğerini içerim canım Allah razı olsun inşallah bakalım bugün denicem hepsini

Kızlar ıkıncı ay aşısı olcak olan varmı yakında , ishal için de ozel aşı eklenıyomus galıba istegegore,saglık ocagına onceden mi belırtcex onu da istıyoruz diye
Rotavirus aşısını devlet karşılamıyor, sen alip yapabilirsin, ağızdan damlatilan bir aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…