2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldı

İnsallah sutun artar canım

Ben pek serbetli tatli yemezdim ama gecen gun ust uste 2 gun bolca yedim. hem bebek cok istahli emdi hem de sutum akti. Ki her zaman akmaz..bir kac defa akti. Yemek kesinlikle ise yariyor. Zaten tatli yiyince bol su da iciyorsun. Ama sirf suyla da olmuyor

Ogretmenlerde yilluk izin yok diye biliyorum canim. Emin misin var olduguna?

canim benimde öyle uykuya zor daliyor biz beşiğinde salliyoruz bide anne karnindaki seslerden aciyoruz emzik de vermeye calisiyorum tabi birakiyo tutmuyo bi kac denemeden sonra tutuyo öyle dalıyor uykuya
Emzikle de uyumuyor canim. Uyuyacagi varsa emziksiz de hemen daliyor kendi kendine. Daha ne huylar gelistirecek acaba bakalim. Yorgunluktan 4 saat uyanmadi bu gece. Bizimki saat basi uyandigi icin bana mucize gibi boyle uzun uyumalar

Sürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldı
Canim ben de bazen oyle oluyorum hatta cogunlukla. Petibor biskuvi bi tabaga koy yaninda dursun ara ara isir ye. Suyla beraber tabi. Aksam rezene ic mutlaka ve still tealerden al.pekmezli su ic. Aslinda incir super sut yapiyor ama gaz yuzunden yiyemiyorum. Ben de ana yemek cok yiyemedigim icin sivilari cok tuketiyorum ama ona ragmen aksama dogru sutum kalmiyor. Mama vercem aksam uzeri galiba. Sen de atistirmalik yaninda bulundur mutlakayoksa sut bitiyor.3 gun cok azalinca sutum inan psikolojik olarak coktum. Sen de oyle olursun emin ol

Rota ve menenjit asilari ücretli oluyor..eczaneden alip oyle gidiyorsunuz saglik ocagina..biz hastanede yaptiricaz mesela. Ozel hastanede ellerinde oluyor..tabi ucretini aliyorlar.
Ben de yaptircam canim ama saglik ocaginda yaptirmanin sakincasi var mi? Ilk cocuk oldugundan bilgim yok ozel hastane 1 tane var ona da guvenmiyorum pek

Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?
Benim doktorum 3. Ay aşısı olarak vermişti öyle yaptıracağım özel hastanede. 2. Ay aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. Zaten 3 tane aşı oluyor 2. Ayda yazık çok da hırpalamamak lazım.

Erkek bebek anneleri oğluşlari ne zaman sünnet ettiriyorsunuz biz bu ay için de yaptıracağız
Biz 25 günlük iken yaptırdık. 3 gün dikkat ediyorsunuz geçiyor. Bizde ilk gün bişi yoktu. 2.gün ve 3.gün biraz huysuzlandı ve geçti.. Benim çocuk doktorum bezli iken daha kolay olacağını söyledi. Daha önce de hep araştırmıştım. İlk ay yaptırmaya karar vermiştik zaten. Şimdi geçti gitti iyiki yaptırmışım.

Yok canım karışım içiyordum başka öğütülmüş mü kullanıyorsnuz aktarlardan mı alıyorsunuz
Ben ilk önce ebebekten aldim Humana kimyonlu rezene cayi almistim simdi bulamayınca aktardan tohum seklinde var onu aldim bi cay kasigı kadar koyuyorum kaynatip iciyorumn mükemmel süt yapıor deneyinn bence

Ayy tatlı şeyler hiç yiyemiyorum zaten yemezsem nerden gelcek ki süt Bi an önce bu bulantılardan kurtulmak istiyorum yoksa sütüm bitiyor

Ben mama veriyorum emzirince üstüne arada bir Malesef baktım doymuyor gerçekten yavrum aynen insan psikolojikmen çok etkileniyor denicem canım bunlarıda teşekkür ederim

Ben ilk önce ebebekten aldim Humana kimyonlu rezene cayi almistim simdi bulamayınca aktardan tohum seklinde var onu aldim bi cay kasigı kadar koyuyorum kaynatip iciyorumn mükemmel süt yapıor deneyinn bence
Tamam canım teşekkür ederim bende bugün alıp denim bakalım üzüm incir dereotu Humana ve rezene istedim kardeşimden bakalım denicem inşallah artar benimde

Tamam canım teşekkür ederim bende bugün alıp denim bakalım üzüm incir dereotu Humana ve rezene istedim kardeşimden bakalım denicem inşallah artar benimde
Valla rezene aşırı süt yapiyo bide börülce süt yapıyor ben ikisini de yedigimde göğsüm şişiyor agriyor sislikten hatta ama yemeyincr benimde az oluyor sutum her emzirdikten sonrs mutlaka su ic sık sik da emzir elinden geldigince emdikce gelir sütun canim

Ar
Artık çekerken boş çekiyor çoğu kez göğüslerim de küçüldü zaten bende anlıyorum artık sütümün gittikçe azaldığını
Birde gece yatmadan rezene iç yat ben poşet çay olarak aldım oda işe yarıyor haşlanmış mısırı ve dere otu kürünü denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…