Sürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldı
Ogretmenlerde yilluk izin yok diye biliyorum canim. Emin misin var olduguna?15 eylülde başlayacağım normalde hemen yıllık izin var onu kullanacağım 20 günlük Ekim de başlayacağım. Benim branşın tayin olayı zor ben 7 yıldır doğudayım ve her yıl tayin istiyorum olmuyor eğer izine çıkarsam tayin işim çok daha zor olacak doğuda daha fazla kalmak istemiyorum koşulları zor gerçekten özellikle sağlık konusunda sıkıntı yaşıyorum Dr bulamıyorum ben kendimde astım bronşitim tedavi yazdan yaza anca oluyorum ilerleme kaydedemiyorum. Çocuğunda Dr ihtiyacı olacak onun için de sıkıntı olacak bu yüzden benim tayin almam için çalışmam lazım malesef
Emzikle de uyumuyor canim. Uyuyacagi varsa emziksiz de hemen daliyor kendi kendine. Daha ne huylar gelistirecek acaba bakalim. Yorgunluktan 4 saat uyanmadi bu gece. Bizimki saat basi uyandigi icin bana mucize gibi boyle uzun uyumalarcanim benimde öyle uykuya zor daliyor biz beşiğinde salliyoruz bide anne karnindaki seslerden aciyoruz emzik de vermeye calisiyorum tabi birakiyo tutmuyo bi kac denemeden sonra tutuyo öyle dalıyor uykuya
Canim ben de bazen oyle oluyorum hatta cogunlukla. Petibor biskuvi bi tabaga koy yaninda dursun ara ara isir ye. Suyla beraber tabi. Aksam rezene ic mutlaka ve still tealerden al.pekmezli su ic. Aslinda incir super sut yapiyor ama gaz yuzunden yiyemiyorum. Ben de ana yemek cok yiyemedigim icin sivilari cok tuketiyorum ama ona ragmen aksama dogru sutum kalmiyor. Mama vercem aksam uzeri galiba. Sen de atistirmalik yaninda bulundur mutlakayoksa sut bitiyor.3 gun cok azalinca sutum inan psikolojik olarak coktum. Sen de oyle olursun emin olSürekli Bi mide bulantısı var bende kahvaltı yemek hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bi lokma alıyorum oda midem bulanıyor hemen moralim bozuluyor hep böyle olunca da ister istemez sütte azaldı
Ben de yaptircam canim ama saglik ocaginda yaptirmanin sakincasi var mi? Ilk cocuk oldugundan bilgim yokRota ve menenjit asilari ücretli oluyor..eczaneden alip oyle gidiyorsunuz saglik ocagina..biz hastanede yaptiricaz mesela. Ozel hastanede ellerinde oluyor..tabi ucretini aliyorlar.
Karin egzersizleri yasak diye okumustum canim. Su an en ihtiyacimiz olan spor mekik oysa kiMekik çeksem sıkıntı olırmu ki amelıyata,dikişe.sezeryan dogum.55 gunluguz
Benim doktorum 3. Ay aşısı olarak vermişti öyle yaptıracağım özel hastanede. 2. Ay aşılarını sağlık ocağında yaptırdım. Zaten 3 tane aşı oluyor 2. Ayda yazık çok da hırpalamamak lazım.Ben de bunu araatırıyodum, 2.ay aşısıyla borlıkte mı yapılıyor , ben yaptırmayı dusunuyorum, saglık ocagına bilgi mi verıcez ıstedıgımızı onceden?
Biz 25 günlük iken yaptırdık. 3 gün dikkat ediyorsunuz geçiyor. Bizde ilk gün bişi yoktu. 2.gün ve 3.gün biraz huysuzlandı ve geçti.. Benim çocuk doktorum bezli iken daha kolay olacağını söyledi. Daha önce de hep araştırmıştım. İlk ay yaptırmaya karar vermiştik zaten. Şimdi geçti gitti iyiki yaptırmışım.Erkek bebek anneleri oğluşlari ne zaman sünnet ettiriyorsunuz biz bu ay için de yaptıracağız
Benimkinin en büyük problemi gegirme ya onu bi türlü çözemiyorum beslenmesini ve uyumasını çok etkiliyorAynen omuzlarım titriyor uzun sürünce gaz işleri
Ben ilk önce ebebekten aldim Humana kimyonlu rezene cayi almistim simdi bulamayınca aktardan tohum seklinde var onu aldim bi cay kasigı kadar koyuyorum kaynatip iciyorumn mükemmel süt yapıor deneyinn benceYok canım karışım içiyordum başka öğütülmüş mü kullanıyorsnuz aktarlardan mı alıyorsunuz
Ayy tatlı şeyler hiç yiyemiyorum zaten yemezsem nerden gelcek ki süt Bi an önce bu bulantılardan kurtulmak istiyorum yoksa sütüm bitiyorİnsallah sutun artar canım
Ben pek serbetli tatli yemezdim ama gecen gun ust uste 2 gun bolca yedim. hem bebek cok istahli emdi hem de sutum akti. Ki her zaman akmaz..bir kac defa akti. Yemek kesinlikle ise yariyor. Zaten tatli yiyince bol su da iciyorsun. Ama sirf suyla da olmuyor
yani zaten 2 ay asisi biraz ates yapiyor ya ondan 3 ayin ortalarinda yapayim diyorum2.ay aşısıyla bırlıkte agır mı olur dıyosun
Ben mama veriyorum emzirince üstüne arada bir Malesef baktım doymuyor gerçekten yavrum aynen insan psikolojikmen çok etkileniyor denicem canım bunlarıda teşekkür ederimCanim ben de bazen oyle oluyorum hatta cogunlukla. Petibor biskuvi bi tabaga koy yaninda dursun ara ara isir ye. Suyla beraber tabi. Aksam rezene ic mutlaka ve still tealerden al.pekmezli su ic. Aslinda incir super sut yapiyor ama gaz yuzunden yiyemiyorum. Ben de ana yemek cok yiyemedigim icin sivilari cok tuketiyorum ama ona ragmen aksama dogru sutum kalmiyor. Mama vercem aksam uzeri galiba. Sen de atistirmalik yaninda bulundur mutlakayoksa sut bitiyor.3 gun cok azalinca sutum inan psikolojik olarak coktum. Sen de oyle olursun emin ol
Tamam canım teşekkür ederim bende bugün alıp denim bakalım üzüm incir dereotu Humana ve rezene istedim kardeşimden bakalım denicem inşallah artar benimdeBen ilk önce ebebekten aldim Humana kimyonlu rezene cayi almistim simdi bulamayınca aktardan tohum seklinde var onu aldim bi cay kasigı kadar koyuyorum kaynatip iciyorumn mükemmel süt yapıor deneyinn bence
Valla rezene aşırı süt yapiyo bide börülce süt yapıyor ben ikisini de yedigimde göğsüm şişiyor agriyor sislikten hatta ama yemeyincr benimde az oluyor sutum her emzirdikten sonrs mutlaka su ic sık sik da emzir elinden geldigince emdikce gelir sütun canimTamam canım teşekkür ederim bende bugün alıp denim bakalım üzüm incir dereotu Humana ve rezene istedim kardeşimden bakalım denicem inşallah artar benimde
Yok tabi ki. İkisinde de hemsire yapiyorBen de yaptircam canim ama saglik ocaginda yaptirmanin sakincasi var mi? Ilk cocuk oldugundan bilgim yokozel hastane 1 tane var ona da guvenmiyorum pek
İbrahim Saraçoğlu sitesinde anne sütünü artıran kürler var hepsi de çok basit onlara bir bak istersenAr
Artık çekerken boş çekiyor çoğu kez göğüslerim de küçüldü zaten bende anlıyorum artık sütümün gittikçe azaldığını
Benimde mi oyle acaba kanams cok yogunYazmaya çalışmışımda becerememişim önceki cevapta. Benim adet başladı Bugün
Birde gece yatmadan rezene iç yat ben poşet çay olarak aldım oda işe yarıyor haşlanmış mısırı ve dere otu kürünü denemeni tavsiye ederimAr
Artık çekerken boş çekiyor çoğu kez göğüslerim de küçüldü zaten bende anlıyorum artık sütümün gittikçe azaldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?