2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dr devlet karşılamıyor deyip bı kağıda adını yazdı eczacıya da kağıdı verdik 50 TL dedi sadece
Kuzum bana da doktor devlet karşılamıyor dedi yine ne olur ne olmaz yazdı reçeteye sonra eczaci baktı dedi ki gebelik tanısı koyması gerekiyordu doktorun sağolsun eczacı aradı ve duzeltirdi Ama benim daha önce tüp bebek doktorum yazmıştı

Ben de iki hafta sonraki kontrolümden sonra söylemeyi planlıyorum. Ama bizde rapor istemiyorlar. Söylemek ve sonrasında sisteme tahmini doğum tarihi girmek yeterli oluyor.

Ole bi hakkmiz mi var ben hic blmiorm erken cikmayi falan.dogumdan sonra sut izninde var bliorm sadece

kızlar günaydın.... yaa benm göğüslerm büyk iyi ama ucu çok çok mink yanii...bi arkdşmdan fito krem sürerek çekip çıkartmyı duydum onada doktoru demiş duştan sonra kremi sürüp sağar gibi çek yavas yavas diye..sizlerde durm nasl

Acaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyorm
Hmm onu bilmiyorum canım, yanlış yönlendirmek istemem. Gece çalışması var mı peki? Gece çalışması için de birtakım yasal düzenlemeler var. İnternetten baktım şimdi 12 saat için; şöyle bir tabir yer alıyor: "Gebe veya emziren çalışan gündüz saatleri içerisinde de olsa günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz." 12 saatle ilgili de mutlaka bir sınırlama vardır.

Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8

Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8

Araştır canım mutlaka, ihmal etme. İlerleyen dönemlerde daha da zorlayıcı olabilir bu kadar saat çalışman. Yasal olarak düzenlemeler varken haklarımızı kullanabilmeliyiz.

Evet cihazi tarattirdim internetten cihaz iyi baya ben oyle kilolu da degilim ki yag tabakasindan neyin gorunmuyo deyim bilemdim gitti
Gazdan da net görünmüyor bilgin olsun benim son gittiğimde çok gazım vardı. Görüntü seninki gibi. Doktor söyledi 8. Hafta gibi gaz çok olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…