Kocişim yok bende öyleyimKızlar duygu durumunuz nasıl benim her şeye aglayasim var çok saçma ve mutsuz gibiyim
Kuzum bana da doktor devlet karşılamıyor dedi yine ne olur ne olmaz yazdı reçeteyeDr devlet karşılamıyor deyip bı kağıda adını yazdı eczacıya da kağıdı verdik 50 TL dedi sadece
Ben de iki hafta sonraki kontrolümden sonra söylemeyi planlıyorum. Ama bizde rapor istemiyorlar. Söylemek ve sonrasında sisteme tahmini doğum tarihi girmek yeterli oluyor.Arkadaslar işyerınızd gebelık raporu veren var mı ? Erken cıkmak için vs . Ben bi süre saklayıp sonra vermeyı dusunuyorum daha yenı bellı olmus gobı .raporun ustunde kac haftalım vs oldugumuz yazıomu ki ? Bilen alan var mı ?
Ole bi hakkmiz mi var ben hic blmiorm erken cikmayi falan.dogumdan sonra sut izninde var bliorm sadeceArkadaslar işyerınızd gebelık raporu veren var mı ? Erken cıkmak için vs . Ben bi süre saklayıp sonra vermeyı dusunuyorum daha yenı bellı olmus gobı .raporun ustunde kac haftalım vs oldugumuz yazıomu ki ? Bilen alan var mı ?
Yasal olarak hamilelerin çalışma süresi bir günde 7,5 saat ve mesaiye kalmamak gibi hakları var.Ole bi hakkmiz mi var ben hic blmiorm erken cikmayi falan.dogumdan sonra sut izninde var bliorm sadece
Acaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyormYasal olarak hamilelerin çalışma süresi bir günde 7,5 saat ve mesaiye kalmamak gibi hakları var.
Hmm onu bilmiyorum canım, yanlış yönlendirmek istemem. Gece çalışması var mı peki? Gece çalışması için de birtakım yasal düzenlemeler var. İnternetten baktım şimdi 12 saat için; şöyle bir tabir yer alıyor: "Gebe veya emziren çalışan gündüz saatleri içerisinde de olsa günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz." 12 saatle ilgili de mutlaka bir sınırlama vardır.Acaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyorm
Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8Hmm onu bilmiyorum canım, yanlış yönlendirmek istemem. Gece çalışması var mı peki? Gece çalışması için de birtakım yasal düzenlemeler var. İnternetten baktım şimdi 12 saat için; şöyle bir tabir yer alıyor: "Gebe veya emziren çalışan gündüz saatleri içerisinde de olsa günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz." 12 saatle ilgili de mutlaka bir sınırlama vardır.
Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8Hmm onu bilmiyorum canım, yanlış yönlendirmek istemem. Gece çalışması var mı peki? Gece çalışması için de birtakım yasal düzenlemeler var. İnternetten baktım şimdi 12 saat için; şöyle bir tabir yer alıyor: "Gebe veya emziren çalışan gündüz saatleri içerisinde de olsa günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz." 12 saatle ilgili de mutlaka bir sınırlama vardır.
Araştır canım mutlaka, ihmal etme. İlerleyen dönemlerde daha da zorlayıcı olabilir bu kadar saat çalışman. Yasal olarak düzenlemeler varken haklarımızı kullanabilmeliyiz.Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8
Gazdan da net görünmüyor bilgin olsunEvet cihazi tarattirdim internetten cihaz iyi baya ben oyle kilolu da degilim ki yag tabakasindan neyin gorunmuyo deyim bilemdim gitti
Evet canım hamıleler gunde 7.5 saatten fazla calısamaz.bız normalde gunde 9 saat calısıyoruz.1.5 saat erken cıkmam yada gec gelmem gerekıyorOle bi hakkmiz mi var ben hic blmiorm erken cikmayi falan.dogumdan sonra sut izninde var bliorm sadece
Canım nobete koymamalılar bence seni,12 saat cok fazla ustusteAcaba nobet usuluyle calisanlar icinde gecerlimi yani nobete kalmicak tamam ama o 7.5 saatteb bhsediorm ben devletteym ve gunlk 12 saat is yernde oluyorm
İki hafta sonra 3 ayınmı dolacak canım oyuzden mi beklıyorsun ?Ben de iki hafta sonraki kontrolümden sonra söylemeyi planlıyorum. Ama bizde rapor istemiyorlar. Söylemek ve sonrasında sisteme tahmini doğum tarihi girmek yeterli oluyor.
Calisma sistemi su sekilde bugun 12 saat calsiosun yarin bossun ertsi gun tekrar 12 saat.nobete kalmiorm evetCanım nobete koymamalılar bence seni,12 saat cok fazla ustuste
Bir günde 7.5 saatten fazla calısamaz hamıle .çok yorucu 12 saat ustuste calısmakCalisma sistemi su sekilde bugun 12 saat calsiosun yarin bossun ertsi gun tekrar 12 saat.nobete kalmiorm evet
Excipial lipo die bi krem var eczanelerde satlyo ben hep onu kullaniyorum canimKızlar ellerım cok kuruyor ,hangi marka krem kullanmalıyım ya ,en zararsız hangisi bilen var mı
Suan heyet raporlyum rapor bitince gidip sunucam bu bilgiyi mudurluge.bakalm sonhv alrmiyimBir günde 7.5 saatten fazla calısamaz hamıle .çok yorucu 12 saat ustuste calısmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?