bende cumartesi gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin ben de ölü balık gibi bı uykum gelıyor işte bayılcak gibi oluyorum uykudan Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrucuklarımızıHer gün yeni bir sey oluyor vücudumuzda bugün bulan tim azaldı uyku hali çoğaldı ölü balık gibi bakıyorum. Kızlar ben daha bebegimu ve kalbini duyamadim en son 6+3 te gittim sadece kese vardı bu cuma 7+5 te gideceğim ınş kalp sesini duyarım hem tedirginim hem de hamileliğin verdigi sitres iyice yoruyor beni
aynı ben aramızda kalsın bazen arkadaşlara soyluyorum ben bayılacagım nerdeyse dıye odamı kıtleyıp bıraz uyuyorum :)))Kızlar işyerınde uyumamak için kendımı zor tutuyorum ya
Aksam 9 da uyucam bida :))aynı ben aramızda kalsın bazen arkadaşlara soyluyorum ben bayılacagım nerdeyse dıye odamı kıtleyıp bıraz uyuyorum :)))
Evet kuzum, rutin gebelik kontolleri de ücretli izin kapsamında.Bir de aylık dr kontrolerımızın oldugu gun de ucretlı ızınde oluomusuz
kızlar bu dedikleriniz kamuda çalışanlar için geçerli miEvet kuzum, rutin gebelik kontolleri de ücretli izin kapsamında.
Kamu, özel hepsi için geçerli canım. Kurumsalda çalışıyorum ben de.kızlar bu dedikleriniz kamuda çalışanlar için geçerli mi
benim izin gibi bir sıkıntım yok da anlayışlılar o konuda ama bunu duymamıştım hiçKamu, özel hepsi için geçerli canım. Kurumsalda çalışıyorum ben de.
Evet evet, benim de sıkıntım yok ama olan arkadaşlar için gerçekten çok güzel düzenlemeler var. Araştırıp bilmek önemli sadece.benim izin gibi bir sıkıntım yok da anlayışlılar o konuda ama bunu duymamıştım hiç
Cok gecmis olsun canim iyiki farkedilmis te daha uzun sure cekmek zorunda kalmamissinMerhabalar kızlar, ben ne zamandır buraya bakamıyorum çünkü baş dönmesinden kalkamıyorum demiştim ya meğer hamilelikten değilmiş otolit taşlarım oynamış. Doktor onu yerleştirip 7 gün rapor verdi ama hem o yerleştirme olayından hem de hamilelikten sersem gibiyim.
Peki nasıl belirtilecek rutin kontrollerde?Kamu, özel hepsi için geçerli canım. Kurumsalda çalışıyorum ben de.
Bizde gitmeden haber veriyosun gidince de doktordan o süreçte hastanede olduğuna dair kağıt alıyosun getirip amire verdin mi tamamPeki nasıl belirtilecek rutin kontrollerde?
Tüm gun mu ızınlıyız yoksa sadece o saat aralıgı mı ?Bizde gitmeden haber veriyosun gidince de doktordan o süreçte hastanede olduğuna dair kağıt alıyosun getirip amire verdin mi tamam
Bizde doktorun belirttiği saat boyunca izinlisinTüm gun mu ızınlıyız yoksa sadece o saat aralıgı mı ?
Yazıyor bizim iş nöbeti olduğu için 24. Haftadan sonra nöbet tutmuyoruz bunu belirtmek için rapor veriyoruz insan kaynaklarına meselaPeki insan kaynaklarına verecegımız hamıle oldugumuzu gosteren raporda ne kadarlık hamıle oldugumuz yazıyor mu , ben transfer suruecınde kist tedavısı goruyom diye uydurup ıkı hafta rapor almıstım,yalanım ortaya cıksın istemıyorum
Belli olsun canim kimseye hesap vermek zorunda degilsin ki. Tutmama ihtimali uzerine psikolojim etkilenecegi icin gercegi soyleyemedim dersinPeki insan kaynaklarına verecegımız hamıle oldugumuzu gosteren raporda ne kadarlık hamıle oldugumuz yazıyor mu , ben transfer suruecınde kist tedavısı goruyom diye uydurup ıkı hafta rapor almıstım,yalanım ortaya cıksın istemıyorum
Peki nasıl belirtilecek rutin kontrollerde?
Bizde de benzer şekilde. İyi bir yöneticiye denk geldiysen tüm gün idari izin de kullandırabiliyorBizde gitmeden haber veriyosun gidince de doktordan o süreçte hastanede olduğuna dair kağıt alıyosun getirip amire verdin mi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?