2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah korusun peki herhangi bir sorun olduğunda ücrette iade oluyor mu ??
Allah korusun peki herhangi bir sorun olduğunda ücrette iade oluyor mu ??
Evet allah korusun o durumda yaptirdiginiz testler vs. Muayne ucretleri muhasebeden dusuruluyor kalani iade oluyormus.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim her birimize insalah

Kızlar doktor bana devit3 verdi reçetesini okudum da içerisinde hamilelikte zorunlu olmadığı sürece kullanılmamalı diyo zararlı mı ki acaba ya kullanan var mı aranızda

ne kadar çok ortak noktamız varmış şaşırdım kaldım :) Ben de Çağrı hocayı takipteyim ve solgar kullanıyorum folik asit olarak, bunu da Çağrı hocama sordum:) ben de İstanbula geldiğimde Günay hanıma gidiyorum doğumlarımız da aynı zamanda olacak gibi görünüyor :)

Sağol canım çok teşekkür ederim seninle bir gün varmış aramızda Allah sana ve tüm hamile arkadaşlara bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah sanada en hayırlı zamanda hayırlı bi gebelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh Çok geçmiş olsun mutlaka zordur sizin için ama en azından çok daha sonradan böle bi dırumla karşılaşmadan sonlandı bunada şükür sizin sağlığınızada zarar gelebilirdi. Rabbim sağlık versin tekrar nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim güzel desteğin ve moralin icin. Amin Allah sizede sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur

Kızlar doktor bana devit3 verdi reçetesini okudum da içerisinde hamilelikte zorunlu olmadığı sürece kullanılmamalı diyo zararlı mı ki acaba ya kullanan var mı aranızda
Ben 3 aydr kullaniyorum cok dusuktu cunku.. cogu hamile kullaniyor canim sonucta eksikliginde sikinti oluyor bebekte

8
Ne kadar da bencanım benim ilk gebeligimde de 5 6 aylıkken doğumum yakın zannediyolardi 9 aylık gibiydim. Şimdi de 4 5 aylık gibiyim doktora sordum vücudunuz ödem toplamaya daha müsait demek ki dedi
13. Haftamdayım hamile olduğum belli bile olmuyor benim

Hemde nasıl ya ağla ağla mahvoluyorum 4 5 günde bir ne demek yani kurudu icim resmen herşeyi denedim yok yani salı günü gidicem doktora bakalım verir mutlaka ilaç
6 adet Kayısı kurusunu geceden kaynar suya yatır. Sabah bir bardak su ile 3 tane kayısıyı ye. Zaten şişmiş oluyorlar. Sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatarken iç. Sabah kahvaltı sonrası bir kaşık zeytin yağı yut.
Kabızlık bende de vardı. Şimdi yattığım için artıyor. Umarım sende de işe yarar.

Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur
PRİLAM denen ilacı bu hafta kullanmaya basladıgımdan beri benımde hafıfledıgımi hissettim lakın en ufak bir koku alayım tiksinme ve rahatsızlık devam ediyor hala yemek yapamam mesela. Sogan esittır ölüm benım için. İnşallah guzelce bıtırecegızdır bu donemi bulantı tiksinti gecsın insaallah her işi yapmaya hazırım.

Benimde hafiflemiş canım gittim doktora elhamdülillah bi sıkıntı yoktu sadece bebeğimin başı aşağıya düşmüş seninde sıkıntı yoktur inşallah

Ben aslında anadolu yakasında oturuyorum, annemler beylikdüzünde, kizimda olduğu için annemde çok kalıyorum o yüzden burda da bir doktorum olsun istedim ve memnun kaldım kendisinden :) peki çağrı hoca folikasit için ne dedi?? Günay hn bana folbiol kullan dedi. Siz normalde nerde yaşıyorsunuz, inşallah sağlıkla kucagimiza alırız :)

Inşallah ilaçtandır bi kutu bitirdim çok geçmedi tabi tiksinti bendede var ama yemek hiç secmiyorum kiloda almadım 2 kilo gitti şuana kadar oğlanda 15 kızda 10 kilo vermiştim bunda da yaştan herhalde 28 yaşında 70 kiloyum

Benimde hafiflemiş canım gittim doktora elhamdülillah bi sıkıntı yoktu sadece bebeğimin başı aşağıya düşmüş seninde sıkıntı yoktur inşallah
Maşallah cnm bende çok aşağıda hissediyorum hapşırdıgımda ani kalktıgımda çok aşağıda sanki inşallah bi sıkıntı yoktur ayın 9 randevu aldım hemde 2li test için gidicem

Benim d vitamini düşüktü hamilelik öncesinde doktor vermişti bana eğer hamile kalırsan kes demişti canım genel cerrahi bunu söyleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…