2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur
Benim de kalmadı canım çok şükür 2 hafta cektim sadece. Et bile yedim hatta dün. Benim de yarın kontrolum var bakalım inşallah saglıklıyızdır.

Zayıflarda 20. Haftaya doğru anca belli oluyo ben yerinde olsam sevinirdim çünkü daha 8 haftalık bebekle karnım 6 aylık gibi ve sürekli millet aaa ne büyük aa ne büyük deyip nazar ediyo kafam kalkmiyo
Zayıf değilim ama ırsi sanırım. Annem doğuma giderken 6 aylık gibiymiş. İç karın genişliği sanırım

Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur

Ben de sizin gibiyim. Son 3 gündür bulantılar hafifledi. Yemek yiyebilmeye basladim. Bu haftalarda bazı hamilelerde bulantılarda azalma başlıyormuş. Doktor öyle söyledi. Kimisinde de bir kaç hafta daha sürebiliyor. Yani sıkıntı yok merak etmeyin aksine sevinin :)

Ay hadı inşaallah herkesin hafiflemiş bulantı şükürler olsun. İnşallah guzel seyler oluyordur içimizde.
Yalnız bebegın assagıda oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben anlamıyorum hapsursam öksursemde hep aynı yerinde gb sadece kasık batması oluyor hafif yada gerılırken oda.

Maşallah cnm bende çok aşağıda hissediyorum hapşırdıgımda ani kalktıgımda çok aşağıda sanki inşallah bi sıkıntı yoktur ayın 9 randevu aldım hemde 2li test için gidicem
Doktor dedi yüzde doksan dokuz düzelecek canım demekki hareket edince düzeltcekmiş kendini

Benim d vitamini düşüktü hamilelik öncesinde doktor vermişti bana eğer hamile kalırsan kes demişti canım genel cerrahi bunu söyleyen
Benim de baya düşük çıktı işte doktor yazdı geçen gittiğimde bilmiyorum ki bende zararlı olsaydı yazar mıydı acaba bazı doktorlarada güven olmuyorda

Benim karnımın altına ağrı giriyordu canım gittim doktora ultrasonla baktı söyledi ama düzeltiyormuş kendini ilerleyen zamanlarda ağır kaldırmamaya dikkat ederek

Çok sağol canım denicem bu şekilde de inşallah işe yarar

Ben nerede olduğunu Hiç hissetmiyorum yani aynı yerde mi ondan da haberim yok

Benim de baya düşük çıktı işte doktor yazdı geçen gittiğimde bilmiyorum ki bende zararlı olsaydı yazar mıydı acaba bazı doktorlarada güven olmuyorda ☺
Bazı ilaçların içinde zararlı şeyler oluyo bazen doktorlar bunları öneriyi. Bazı doktorlar da içeriği temiz olanları öneriyo özellikle çocuğum olduktan sonra bunu iyice anladim. Senin d vitaminin düşükse içeriği en temiz olana yönel ve doktoruna sor canım bu uygun mu diye kullandığının içeriğini net bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım gözün aydın darısı bize cinsiyet öğrenmek için.İkili test için mi gitmiştin ense kalınlığına falan baktılar.
Sağol canım inşallah ikili test yapmayacağımı söyledim doktorum burun kemiğine omurga kemiklerine ense kalınlığına bide beyin sıvısı olusmusmu diye baktı her şeyi normal ben bir anormallik görmüyorum dedi

Çağrı hoca konusunda çok emin olmayın Kötü birşey söylemek ayrıntı vermek istemem ama başka bir doktorun da fikrine danışın derim

Kızlar benim son adet tarihime göre 11+2 ama doktora gittim ultrasonda 11+5 dedi böyle birşey olabiliyor mu ? İlk doktorum son adet tarihime göre diyordu her sorduğumda bu doktor farklı dedi anlamadım

Bende istesem bu şekilde bakar mı acaba kan alınmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…