Zayıflarda 20. Haftaya doğru anca belli oluyo ben yerinde olsam sevinirdim çünkü daha 8 haftalık bebekle karnım 6 aylık gibi ve sürekli millet aaa ne büyük aa ne büyük deyip nazar ediyo kafam kalkmiyo13. Haftamdayım hamile olduğum belli bile olmuyor benim
Benimde öyle canım acı değişik bi tat var sürekli bayadıMerak etme gün güne uymuyor bulantı hafifleyince mide yanması başlıyor ben su an iyiyim akşama allah kerimArkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur
Benim de kalmadı canım çok şükür 2 hafta cektim sadece. Et bile yedim hatta dün. Benim de yarın kontrolum var bakalım inşallah saglıklıyızdır.Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur
Zayıf değilim ama ırsi sanırım. Annem doğuma giderken 6 aylık gibiymiş. İç karın genişliği sanırımZayıflarda 20. Haftaya doğru anca belli oluyo ben yerinde olsam sevinirdim çünkü daha 8 haftalık bebekle karnım 6 aylık gibi ve sürekli millet aaa ne büyük aa ne büyük deyip nazar ediyo kafam kalkmiyo
Benimde cok bulantim oluyor canim zorluyorum su icsem cikaryorum zatenKahvaltıdan sonrada hiç midem almıyor ya nasıl içcem
Ne güzel keşke ben de davula dönmesem de küçük karnım olsaZayıf değilim ama ırsi sanırım. Annem doğuma giderken 6 aylık gibiymiş. İç karın genişliği sanırım
Arkadaşlar bulantısı hafifleyen varmı korkmaya başladım bianda yatak döşek yatarken kendime geldim sanki insaalah kötü bişey yoktur
Doktor dedi yüzde doksan dokuz düzelecek canım demekki hareket edince düzeltcekmiş kendiniMaşallah cnm bende çok aşağıda hissediyorum hapşırdıgımda ani kalktıgımda çok aşağıda sanki inşallah bi sıkıntı yoktur ayın 9 randevu aldım hemde 2li test için gidicem
Benim de baya düşük çıktı işte doktor yazdı geçen gittiğimde bilmiyorum ki bende zararlı olsaydı yazar mıydı acaba bazı doktorlarada güven olmuyordaBenim d vitamini düşüktü hamilelik öncesinde doktor vermişti bana eğer hamile kalırsan kes demişti canım genel cerrahi bunu söyleyen
Benim bulantılar durmuşta ilac gördüm mü psikolojikmen oluyor yaBenimde cok bulantim oluyor canim zorluyorum su icsem cikaryorum zaten
Benim karnımın altına ağrı giriyordu canım gittim doktora ultrasonla baktı söyledi ama düzeltiyormuş kendini ilerleyen zamanlarda ağır kaldırmamaya dikkat ederekAy hadı inşaallah herkesin hafiflemiş bulantı şükürler olsun. İnşallah guzel seyler oluyordur içimizde.
Yalnız bebegın assagıda oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben anlamıyorum hapsursam öksursemde hep aynı yerinde gb sadece kasık batması oluyor hafif yada gerılırken oda. ☺
Çok sağol canım denicem bu şekilde de inşallah işe yarar6 adet Kayısı kurusunu geceden kaynar suya yatır. Sabah bir bardak su ile 3 tane kayısıyı ye. Zaten şişmiş oluyorlar. Sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatarken iç. Sabah kahvaltı sonrası bir kaşık zeytin yağı yut.
Kabızlık bende de vardı. Şimdi yattığım için artıyor. Umarım sende de işe yarar.
Zannetmiyorum canım ya oglumdada 11+3 'te söylemişti cinsiyetini teşekkür ederimGözün aydın canım umarım ilerleyen zamanlarda değişmez cinsiyeti ☺
Ben nerede olduğunu Hiç hissetmiyorum yani aynı yerde mi ondan da haberim yokAy hadı inşaallah herkesin hafiflemiş bulantı şükürler olsun. İnşallah guzel seyler oluyordur içimizde.
Yalnız bebegın assagıda oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben anlamıyorum hapsursam öksursemde hep aynı yerinde gb sadece kasık batması oluyor hafif yada gerılırken oda. ☺
Bazı ilaçların içinde zararlı şeyler oluyo bazen doktorlar bunları öneriyi. Bazı doktorlar da içeriği temiz olanları öneriyo özellikle çocuğum olduktan sonra bunu iyice anladim. Senin d vitaminin düşükse içeriği en temiz olana yönel ve doktoruna sor canım bu uygun mu diye kullandığının içeriğini net bilmiyorumBenim de baya düşük çıktı işte doktor yazdı geçen gittiğimde bilmiyorum ki bende zararlı olsaydı yazar mıydı acaba bazı doktorlarada güven olmuyorda ☺
Sağol canım inşallah ikili test yapmayacağımı söyledim doktorum burun kemiğine omurga kemiklerine ense kalınlığına bide beyin sıvısı olusmusmu diye baktı her şeyi normal ben bir anormallik görmüyorum dediHayırlısı olsun canım gözün aydın darısı bize cinsiyet öğrenmek için.İkili test için mi gitmiştin ense kalınlığına falan baktılar.
Birde bu doktorun kullanmayın demesinin sebebi sadece bu marka için değil aynı dozdaki tüm folikasitler için. 400 mcg di galiba yanlış hatırlamıyorsam ve bunun düşük bir doz olup yetmediğini yeni bilimsel araştırmaların yapıldığını söylüyor, 5 mg kullanmak gerek diyor o da folbiol mesela.
Çağrı hoca konusunda çok emin olmayınne kadar çok ortak noktamız varmış şaşırdım kaldım :) Ben de Çağrı hocayı takipteyim ve solgar kullanıyorum folik asit olarak, bunu da Çağrı hocama sordum:) ben de İstanbula geldiğimde Günay hanıma gidiyorum doğumlarımız da aynı zamanda olacak gibi görünüyor :)
Bende istesem bu şekilde bakar mı acaba kan alınmadan.Sağol canım inşallah ikili test yapmayacağımı söyledim doktorum burun kemiğine omurga kemiklerine ense kalınlığına bide beyin sıvısı olusmusmu diye baktı her şeyi normal ben bir anormallik görmüyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?