• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar benim son adet tarihime göre 11+2 ama doktora gittim ultrasonda 11+5 dedi böyle birşey olabiliyor mu ? İlk doktorum son adet tarihime göre diyordu her sorduğumda bu doktor farklı dedi anlamadım
Canım benim ilk ultrason da 8 gün falan geri çıkıyordu. bu sefer gittiğimde 11+1 çıktı adet gününden de iki gün geçmişti.Olabiliyor yani.

Bazı ilaçların içinde zararlı şeyler oluyo bazen doktorlar bunları öneriyi. Bazı doktorlar da içeriği temiz olanları öneriyo özellikle çocuğum olduktan sonra bunu iyice anladim. Senin d vitaminin düşükse içeriği en temiz olana yönel ve doktoruna sor canım bu uygun mu diye kullandığının içeriğini net bilmiyorum
Doktor kendisi yazdı zaten canım hamilelik içindir dedi bu

Benim gittiğim dr gökmen beydi biz beğenmedik eşimde beğenmedi allahtan doğum sigortası yaptırmadık zaten her doktorun anlaşması yokmuş bakalım medicanadaku hüseyin beyi öneriyorlar ona devam edicem medicalpark 290tlydi muayene burda 195 olmuş hastanede güzel bence temizmis
İnsallah ordaki dr ile sorun olmaz canim bende goztepede nur hanima gidiyorum cok memnunum :)

PRİLAM denen ilacı bu hafta kullanmaya basladıgımdan beri benımde hafıfledıgımi hissettim lakın en ufak bir koku alayım tiksinme ve rahatsızlık devam ediyor hala yemek yapamam mesela. Sogan esittır ölüm benım için. İnşallah guzelce bıtırecegızdır bu donemi bulantı tiksinti gecsın insaallah her işi yapmaya hazırım. 🙏🙂
Evet evet prilam kokuya care olamiyor bulaniyor benim de midem ama durduk yere bulandirmiyor en azinda cok sukur 😥

Çağrı hoca konusunda çok emin olmayın 🙏🏼 Kötü birşey söylemek ayrıntı vermek istemem ama başka bir doktorun da fikrine danışın derim
Sadece o değil zaten gittiğim doktor da önerdi, ablamda doktor oda hastalarına veriyor aynı ilacı, fazlasının bir zararı olmadığını duymuştum, daha onceki doktorum 2 günde 1 de içebilirsin demişti bende arada öyle yapıyorum ;)

Merhaba evet ben 3yildir ayni dr a gidiyorum.gebelik oncesindede drum aynirdi nur hanim sifirdan hasta kabul ediyormu bilmiyorum ama ben gayet memnunum :)
Genelde bakıyor doktorlar diye biliyorum, orda cihan bey var perinatalog belki onada gidebilirim en azından danışmam gereken şeyler var onları sorabilirim. Birde nette hastane hakkında kötü yorumlar okuyorum, siz uzun zamandır gidiyormussunuz, gözlemleriniz nasıl acaba? Doğum yapan birirlerini tanıyormusunuz memnun kalmışlar mi??

Benim de baya düşük çıktı işte doktor yazdı geçen gittiğimde bilmiyorum ki bende zararlı olsaydı yazar mıydı acaba bazı doktorlarada güven olmuyorda ☺
D vitamininin düşüklüğü gebelerde ciddi sorunlara sebep olabilcek bişey siz mutlaka kullanin. Internettende bakabilirsiniz ne gibi sorunlar olacagina. Benim ilk gebeligimde de baya düşük çıkmıştı belki 10 tane serum şeklinde kullandım ancak biraz düzeldi. Şimdide gebelik öncesi ve sonrası hep kullanıyorum. Turkiyede genellikle kadınların d vitami düşük çıkıyor ve sürekli takviye gerekiyor çünkü vücut d vitaminini günlük olarak kullandığı için fazla depolayamiyor. Yeni doğan bebeklerde de doktorlar d vitamini ve kan ilacı verir, vücut için çok önemliler çünkü 😉

Çok sağol canım denicem bu şekilde de inşallah işe yarar

Diyetisyenin bana önerdiği bir karışım vardı kabızlık için bu videodaki gibi hazırlanıyor içine kuru incir, kuru kayısı ve kuru erik koyulup üstüne doğal zeytinyağı koyulup sabahları 1 kaşık tüketiliyor.

Diyetisyenin bana önerdiği bir karışım vardı kabızlık için bu videodaki gibi hazırlanıyor içine kuru incir, kuru kayısı ve kuru erik koyulup üstüne doğal zeytinyağı koyulup sabahları 1 kaşık tüketiliyor.

Çok sağol canım yarın ilk isim bunu yapmak teşekkür ederim 😊🙏

Back
X