• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
Merhaba, anadolu yakası doktor önerisi ben de takipteyimn :)

Evet yaa şimdi tekrar bi okudumda doktorların profillerini sanırım ona başlıycam p.teside hastaneyle görüşmeye gidicem paket için ..
Günaydınnn, bugün gidersen haber verir misin canım? Merak ettim ben de. Benim kontrolüm perşembe akşam 8'de, o saatte paketle ilgili konuşabileceğim birileri olmaz sanırım.

Bugün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kökü oluşmuş elleri ayakları normal sağlıklı bir bebek dedi 12+0 haftalık olmuşuz evdeki çocuğun ne dedi erkek dedim tamam ben bebeği kız görüyorum dedi bir PRENSESİM olacakmış çok mutluyum rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu
yaa nasıl güzel bir haberrr hadi hayırlısı inşallahhhh

Ben aslında anadolu yakasında oturuyorum, annemler beylikdüzünde, kizimda olduğu için annemde çok kalıyorum o yüzden burda da bir doktorum olsun istedim ve memnun kaldım kendisinden :) peki çağrı hoca folikasit için ne dedi?? Günay hn bana folbiol kullan dedi. Siz normalde nerde yaşıyorsunuz, inşallah sağlıkla kucagimiza alırız :)
canm bizde avcılarda otruyoruz ben beylikdüzünde diler hn a gidiyorum kendi muayenehanesi... önceden reyaptaydı kendne yer açtı çok memnunummm bebekten önce smear için falan gitmiştim benki vajinismus atlatan biri olarak gram hissetmemiştim şok olmuştum..oyuzden bebiştede devam ediyoruz...aklında bulunsun

kızlar size bişey soyleyeceğim ama bana inanmıycaksınız eminim... sanırım ben minik kıpırtıları hissediyorum bazen kızımda ilk 12. haftada hissetmeye baslamıştım bundada bir kaç gundur.. gaz sandım ilk ama gaz olsa sonrası pıt yapıyoruz gaz değil ağrı esiğim çok düşük zaten yüksek olanlar 16 haftası sonrası hıssediyor baska hisseden varmı? ilk hamilelikte ayırt etmek zor oluyor ama ikincide daha tecrubeli oluyorsun
Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı :D

Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)

Cnm bende orda oturuyorum suadiye de erdogan saglemer var vapiano nun sokaginda cok tatlidir♥️

Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı :KK70:

Valla ben oldugu tarafi bile hissetmiyorum sagda oldugunu bildigim halde:) bence rahimin buyumesinden dolayi yasanan kasilmalar falandir ya🙄

[/QUO
Ben Elif meseci ye gidiyorum ve cok memnunum .Acibadem kozyataginda .cok ilgili ve sicak kanli.

canm bizde avcılarda otruyoruz ben beylikdüzünde diler hn a gidiyorum kendi muayenehanesi... önceden reyaptaydı kendne yer açtı çok memnunummm bebekten önce smear için falan gitmiştim benki vajinismus atlatan biri olarak gram hissetmemiştim şok olmuştum..oyuzden bebiştede devam ediyoruz...aklında bulunsun
Özel sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden onun geçtiği yerleri tercih ediyorum ilk önce:) ama o da aklımda olsun tabi

bence kiloyla hiç ilgisi yok tamamen vucudunuzun ağrı eşiğiyle alakalı çünkü sezaryenim de çok ağrılı geçmişti 3 gun ayağa kalkamamıştım hastanede kalmıştım doktor ağrı eşiğimin düşük olduğunu vucudumdaki ağrıları fazla hissettiğimi söylemişti aslına bakarsanız kötü bir durum her türlü hastalıkta fazla ağrı hissediyorum mesela şuan diş ağrısı çekiyorum kanal tedavisi olması gerek hamilelik dolayısıyla erteliyolar 12 hafta sonrasına doktor bu kadar ağrı yapmaz diyor ama ben baya ağrı çekiyorum. tek güzel yanı bu kıpırtıları erkenden hissedebilmek :) tabi şuanda sürekli hissetmiyorum bi gün oluyosa bi gün hiçbişey olmuyo çok da hafif zaten gazdan bile :)
Benimde kanal tedavilu dişimin kenarı kırıldı gittim bişey yapamayız şimdi dedi sonra bugünde üstündeki dolgu düştü ne yapicam bilmiyorum😄

selam haziran anneleri bende haziran annesi adayıyım.ya bişi diyecem 2020 haziran anneleri topiği birden fazla sanırım keşke tek yerde toplansak Mune Mune bize yardımcı olur mu :)

Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım herhalde kalkabilsem acillik olmuştum migren var bende birde bir tuttu lanet beynim cıktı yerinden dünde ne güzel kusmuyorum dedim nazar değdirdim kendime baya kustum kusunca dahada hızlandı başım buzlarla zor durdum tansiyon cıktı diye ödüm patladı çok tehlikeymis allah korusun normal cıktı bugün de artık yerleri acıyor kafamın bıktım yemin ediyorum akupunktur araştırıyorum hamilelere de yapılıyormuş sanırım dayanamıyorum ya hepsi bir araya geldi

şuanda devlete gidiyorum 7 aylık olana kadar da öyle yapacağim doğum için 7. ay sonrası özel hastane düşünüyorum kızımı atasehir avicenna da doğum yapmıştım yine orda olur muhtemelen

Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı :KK70:
kaçıncı hamileleğin? benim ikinci o yuzden emin olabildim senin ilkse ayırt etmekte zorlanabilirsin zaten gaz daha yukarıda hissediliyo bebiş se daha asağıda :)

Back
X