Kesin oturdu el salladı baktı bizeYat yay sıkılmıştır kuzu biraz da oturayım demiş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin oturdu el salladı baktı bizeYat yay sıkılmıştır kuzu biraz da oturayım demiş :))
Yok hiç birşey yemedim kahvaltıyla duruyordum hey yemek ver anne diyor belkideTatlı yiyip mi gitmiştin canım ?:))
He evet o olabilir canımbakım 61.84 mm yazıyor dikkat edin
Benimkine bakmayın benimki La longueur crânio-caudale (LCC) baştan popoya uzunluk ama fransızca benim raporum türkiye de crl olabilir muhtemelen. 12+4 de 6.36 cm benim.Kızla boy ölçüsü crl oluyor bakın kağıtlarınıza crl kaç
Ben de söyledim zaten burda çalışma koşulları zor değil ne zaman istesem izin de alıyorum sorun olmuyor ama akşam biraz çalışacağım evde suistimal etmek istemiyorum baya anlayışlılar çünkü :)Ben de cok verımsızım .biz gunde 9 saat calısıyoru.işyerıme soyledım durumu ,1.5 saat erken cıkıyorum artık,mesaı de cokkalıyorduk 12 saatlerı buluyordu ,mesaıyede kalmıycam artık şükür
Evet bugün çalışmak istemediğim ve bol çikolata yediğim bir gün oldu yapacak bir şey yok :)Arada kaçamak olur boşver dinlenmek de lazım biraz benimde başım ağrıyor umarım hızlanmaz![]()
Ya ben de köpek gıbı calıstıgım gunlere sayıyorum bu verımsızlıgımı napalım bi şekılde dengelıyoruzBenimkine bakmayın benimki La longueur crânio-caudale (LCC) baştan popoya uzunluk ama fransızca benim raporum türkiye de crl olabilir muhtemelen. 12+4 de 6.36 cm benim.
Ben de söyledim zaten burda çalışma koşulları zor değil ne zaman istesem izin de alıyorum sorun olmuyor ama akşam biraz çalışacağım evde suistimal etmek istemiyorum baya anlayışlılar çünkü :)
Evet bugün çalışmak istemediğim ve bol çikolata yediğim bir gün oldu yapacak bir şey yok :)
ismini mi değiştirdin iki hesabın mı var? Mrv_un ile konuşuyordum aynı kişimisiniz farklimi aklım karıştı şuandaEvet boy olayı karıştı yiğenim hemşire ona sordum en doğrusunu söyler yazsında anlarız![]()
Benim ultrasonda böyle çıktı bir de rapor verdi 63.6mm yani 6,36 cm :) ama arkadaşınkini tam anlamadım bende boy olmayadabilir.
Kızla boy ölçüsü crl oluyor bakın kağıtlarınıza crl kaç
Kızlar dogal catlak onleyıcı krem formulu verıyorum:)
Hindistancevızı yagı ,kakao yagı,menekseyagı,E vitamini ,zeytinyagıkarıstırın surun heryerınıze :)
Trendyolda arifoglu markasında 3 al 2 ode kampanyası var
2.2 cm canm o zaman benimde geçen gittiğimde 46 mm idicnm aynen benimki 22mm
Aynı aynı benim ismi degistirdimismini mi değiştirdin iki hesabın mı var? Mrv_un ile konuşuyordum aynı kişimisiniz farklimi aklım karıştı şuanda
Benimde arada kaşıntı oluyor ama daha hiç birşey sürmeye başlamadım yaValla bende soğktan zorla sürüyorm ama nemli tutmak lazm kaşnmaya başladı yavas yavas
Bence başla canım erkenden başlamak lazimmisBenimde arada kaşıntı oluyor ama daha hiç birşey sürmeye başlamadım ya
Sür bence canm...Benimde arada kaşıntı oluyor ama daha hiç birşey sürmeye başlamadım ya
şasırdım vallaAynı aynı benim ismi degistirdim![]()
Ben regl gunume gore 7+5 olması gerekırken 7+ 1 çıkmıştı,ama tup oldgu için belkı transfer tarıhım de durumu etkılıyo mudur bılemedım ,dr a soracam bidakı gıdısımdeKızlar bişey sorucam siz böyle boy falan konuşunca aklıma takıldı.ben 10+0 ken gittim 9 +3 çıktı boyuda 26.83 mm di..doktor gününü yakalar dedi..sizdede böyle oldumu