• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Son adet tarihiyle hesaplanir bebegin gelisimi ne kadar onde olursa olsun. Bebek 2 hafta onde diyorsa doktor boyu ve kilosu 2 hafta ondedir, bebegin organ gelisimi degil. 40 haftalik 2500 gr dogan bebekler var birde 34 haftalik 3000gr. 40 haftalik kuveze ihtiyac duymaz ama digerinin ihtiyaci olma ihtimali cok yuksektir. biraz karisik oldu sanirim. :) neyse doktorumdan ogrendigimi anlattim. Kisacasi son adet tarihiniz ne diyorsa odur.
Aa şöyle bişey gördümm şimdi anladım olayı ✌

Kızlar bişey sorucam siz böyle boy falan konuşunca aklıma takıldı.ben 10+0 ken gittim 9 +3 çıktı boyuda 26.83 mm di..doktor gününü yakalar dedi..sizdede böyle oldumu

benim 7 haftalıkken 6 gün geri cıkmıstı. simdi 1 gün önden gidiyor. yakalıyor canım merak etme. eğer bir süre daha yakalamazsa son adet tarihini ileri alıyorlar

Bende yumurtlama tarhimi bilmeme ragmen doktor son adet tarihine göre hesaplıyo
benim asılama olduğu icin yumurtlama tarihimi biliyorum ama hiçbir doktor ondan hesaplamıyor. reglin ilk günü baz alınıyor. ultrason kağıdının sağ üstünde genelde regl tarihine göre bebeğin kaç haftalık olduğu yazar, sol alttada ölçüme göre haftası yazar

Bana Dr sadece dawn sendromuna bakılıyor dedi risk grubu araştırılıyor Dr gerek görmedi aldırmayı düşünmüyorsanız dedi ense kalınlığına bakarız dedi .
Bana da oyle soyledi doktorum aldirmayacaksaniz haklisiniz dedi
ve biz paket aldik hastaneden testin de ucreti onceden vermis olduk zaten.ins saglikli dogarlar tabi ama aldirmayi düşünmüyorum o gibi bir durumda o yüzden gerek duymadik

benim 7 haftalıkken 6 gün geri cıkmıstı. simdi 1 gün önden gidiyor. yakalıyor canım merak etme. eğer bir süre daha yakalamazsa son adet tarihini ileri alıyorlar
evet haatta doktorum dediki sat 14 değil 17 eylül de başka yerde falan gidersen ultrasona dedi..burdada öyle düzelticm dedi

benim asılama olduğu icin yumurtlama tarihimi biliyorum ama hiçbir doktor ondan hesaplamıyor. reglin ilk günü baz alınıyor. ultrason kağıdının sağ üstünde genelde regl tarihine göre bebeğin kaç haftalık olduğu yazar, sol alttada ölçüme göre haftası yazar
Aynen canm ordan bakıp aklmda tutuyorm zaten..evet onuda nedn sat diye merak ederdim meğerse sson adette gelişmeye başlayan yumurta oldğu içnmiş döllenme günü değilmiş baz alınan

Kızlar bişey sorucam siz böyle boy falan konuşunca aklıma takıldı.ben 10+0 ken gittim 9 +3 çıktı boyuda 26.83 mm di..doktor gününü yakalar dedi..sizdede böyle oldumu
Canım bende geçen gittiğimde 8 gün falan geç çıkmıştı. Bu sefer gittiğimde 2 gün bile ileri çıkmıştı değişiyı yani

Kan aldırmadan bakılmasından kastım zaten kan testinde istatiksel olduğu için öyle düşünüyorum. Yani gerçekten hala kafam karışık yapılmasına da karşı değilim tabiki ama bazı hikayeleri duyunca çekiniyorum sadece.
O gun dr a gittiginde gönlünden gecebi yao bence :)

En mantıklısı demi yoksa işin içinden çıkamıcaz düşündükçe 🤔🙂
Evet kararsizliklarin var. Bu forumda da hepimiz farkli olaylar yasamiz farkli insanlariz dolayisiyle herkesin fikri kendi icin degerli. Sen gonlunden gecene göre ilerle. Sabaha kadar tartissakta bir kisim yaptir bir kisim yaptirma diyecek 😍 benim dr um yaptırmama şansı tanimadi bile su tarihte ikili test icin gorusuruz dedi. Herşeyi yaşayip gorucez🤗

Evet kararsizliklarin var. Bu forumda da hepimiz farkli olaylar yasamiz farkli insanlariz dolayisiyle herkesin fikri kendi icin degerli. Sen gonlunden gecene göre ilerle. Sabaha kadar tartissakta bir kisim yaptir bir kisim yaptirma diyecek 😍 benim dr um yaptırmama şansı tanimadi bile su tarihte ikili test icin gorusuruz dedi. Herşeyi yaşayip gorucez🤗
aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı🙂

Back
X