Ictim bunu tadı falan yok yani içilebilir suyun tadı bile kötü geldiği için farketmiyor ıctim yani mecburBenim folik asit bitmişti başka birşey yazdı hepsi varmış için de bunu verdi 190tl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ictim bunu tadı falan yok yani içilebilir suyun tadı bile kötü geldiği için farketmiyor ıctim yani mecburBenim folik asit bitmişti başka birşey yazdı hepsi varmış için de bunu verdi 190tl.
Bende bakayım canım sağol.Nevita diye şok marketten aldım canm
Ben bastan beri ferro sanol kullaniuorum canim. 3 gundur kullanmiyorum ama hastaliklar ilaclar cok zorluyor artik napacagimi sasirdimKan hapı yazdı bana içinde demir b 12 folik asit de var gyno ferro sanol ismi
Bende devlete gidiyorum orda yaptırcam 2li testi yalnız ultrasyon kağıdı vermiyolar 2 cocugumda saklıyorum 20 den fazla ultrasyon kağıtları var ama son uşağın bitane bilem yokBen devlete randevu aldım yarına ikili test için orda yaptırırım heryer çok pahalı bence
İnşallah kurtulursun sende ben cok şükür iyiyim ilaca falan gerek kalmadı bulantı için. Şimdide yiyorum yiyorum sıgınamıyorum. 3 haftadır yiyemediğim eti 1 hafta da yedim.Ben bastan beri ferro sanol kullaniuorum canim. 3 gundur kullanmiyorum ama hastaliklar ilaclar cok zorluyor artik napacagimi sasirdim![]()
9+5 im bugun başladım bende canım sabahları tok karnına alıyorum ac mideyi zorluyor dedi doktorEvet aynısını banada yazdı 12. Haftadan itibaren kullan dedi senin kaçıncı hafta
Benimde 28Bende varım 3 cü bekleyen yaş 28 oldu![]()
Yok ben özele gidiyorum rutin de sadece ikili için gideceğim işte kadın doğuma randevu aldım ikili test için geldim desem muayene etmesine gerek yok yazar herhalde dimi?Bende devlete gidiyorum orda yaptırcam 2li testi yalnız ultrasyon kağıdı vermiyolar 2 cocugumda saklıyorum 20 den fazla ultrasyon kağıtları var ama son uşağın bitane bilem yok![]()
Bi dahakine artıkYok canım bizimki oturmuş keyfi yerinde göstermedi![]()
Genelde doktorlar her şey e bakıyorlar ama akıl karıştırmamak için söylemiyorlar, endişe etmemek lazım, herkesin yaşadığı bişey değil. Birde bazen bir anda da olabiliyor herhlde 2.trisemesterda ki düşüklerin bir kısmının sebebi bu oluyor malesefözellikle ona baktı mı bilmiyorum tabi ama geçen hafta vajinal muayene yapmıstı. kısalık söz konusu olsa söyler miydi sizce, yoksa dikkat etmemiş midir? İlk gebeliğim o yüzden böyle bir soru yöneltmedim hiç.
Bende ki tam olarak o değil rahime yapışıyor ama çıkmıyor. Ilk dogumumda doktorlar çok uğraştı ama sökemediler, 2 gün bekledi başka uygulamalar yaptı ama yine cikmadi, kuretaj ile alındı, ikinci doğumda da yine cikmadi doktor bu sefer bi kaç saat bekleyip kuretaj ile aldı yine. Daha sonra bu gebelikten önce başka bir doktora gittim o bana kızdı nerdeyse niye bebek istiyorsun senin rahmin alınır filan dedi, evet böyle bir ihtimal var biliyorum o yüzden iyi bir doktor arıyorum.plesanta previa mı? eş aşağıda oluyo çocuk baskı yapıyor benımde kızımda ilk 5 ay asağıdaydı ve hep kanama oluyordu sonra yukarı çıktı kanamalar kesildi sezaryen doğum yaptım sezaryen sonrası yukarı çıkmayabiliyomuş ikinci bebekte şuanda da öyle olursa diye korkuyorum senin doğumun normal mi?
MasaAllah ne guzel canim. Bulantilarim azaldi benim de baya cok sukur ama progestan var troid ilaci var bi de kuyruk sokumu agrisi var. Yani inan bi dua bile okuyamiyorum artik bebegime. Hakkina giriyor gibi hissediyorum artik. Buna da bin sukur sikayetimiz yok yine de. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaAllah yavrulariİnşallah kurtulursun sende ben cok şükür iyiyim ilaca falan gerek kalmadı bulantı için. Şimdide yiyorum yiyorum sıgınamıyorum. 3 haftadır yiyemediğim eti 1 hafta da yedim.İnşallah tez zamanda gecer bulantılar. Diger vitamin hapları sıkıntı değil içilir
MasaAllah ne guzel canim. Bulantilarim azaldi benim de baya cok sukur ama progestan var troid ilaci var bi de kuyruk sokumu agrisi var. Yani inan bi dua bile okuyamiyorum artik bebegime. Hakkina giriyor gibi hissediyorum artik. Buna da bin sukur sikayetimiz yok yine de. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaAllah yavrulari![]()
serviks ölçümünü doktora söylesek kontrol ede rmi ya da biz demeden 12.haftada kontrol ediyor mu acaba direk?Peki serviks olcumu yaptircakmisin canim
mandalina bi ton yiyorum.ıhlamur sıkıntı yaratmıyor muymuş?Bol bol c vitamini alın, portakal mandalina. Günde 1 defa zencefil ıhlamur kuşburnu içebilirsiniz. Iyi geliyor ve bol sıvı tüketmek gerek. Bende gribim iyi geldi bunlar.
valla benim oturdukça ağrıyor. hareket etmem lazım hani doktorluk değil öyle.spor yapmak lazım ama korkuyprum da biyandan bir şey olursa diye.Ben de yazmistim ama kimsede yok boyle sorun galiba diye tam cevap alamadim.Bugun oglene kadar hastanedeydim fizik doktorunda. Kanlarim alindi 3 tup. Vitaminlere bakildi. Bakalim sobuc ne olacak. Hic duzelmiyor kalcam ve kuyruk sokumum agriyor. Senin de sol taraf mi daha cok agriyor
ah canm dikkat etttt bol c vitamnii ben günlük 4-5 mandalinayı sıkp içiyodm öyle atlattım..bide sıcak su bal limon karıştr iç
Aynen bende bigün izn alp dinlenmştm öyle atlattımmserviks ölçümünü doktora söylesek kontrol ede rmi ya da biz demeden 12.haftada kontrol ediyor mu acaba direk?
mandalina bi ton yiyorum.ıhlamur sıkıntı yaratmıyor muymuş?
valla benim oturdukça ağrıyor. hareket etmem lazım hani doktorluk değil öyle.spor yapmak lazım ama korkuyprum da biyandan bir şey olursa diye.
evet sıcak su bal limon iyi geliyor ya.izin alcam yatcam evde.
Günde 1 bardak izin var, ben sıcak sütte içiyorum ballı o da iyi geliyor.serviks ölçümünü doktora söylesek kontrol ede rmi ya da biz demeden 12.haftada kontrol ediyor mu acaba direk?
valla benim oturdukça ağrıyor. hareket etmem lazım hani doktorluk değil öyle.spor yapmak lazım ama korkuyprum da biyandan bir şey olursa diye.
Evet benimde vardı hamilelikte yükselditiroid ilaci hepimizde var olmayan az artik:)
Ben gidince sorcam canim ediyormusserviks ölçümünü doktora söylesek kontrol ede rmi ya da biz demeden 12.haftada kontrol ediyor mu acaba direk?