2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebis olmasa antibiyotik ama bebisten dolayi boğazını temizle diyor dr ama temizlerken kusuyorum benim baya cok birde agzim metal çiğnemiş gibi. Sanada gecmis olsun canim
Sirkeli su ile gargara yapmak ve buruna çekmek iyi geliyormuş, deneyebilirsiniz, sirkeniz doğal olsun

M Anladım canım vazgeçtim zaten yaptırmiycam çocuk doğduktan sonra anne bebek sigortası yaptırırım daha iyi olur..medicana çamlıca canım

M
Anladım canım vazgeçtim zaten yaptırmiycam çocuk doğduktan sonra anne bebek sigortası yaptırırım daha iyi olur..medicana çamlıca canım
Evet daha uygun oluyor şimdikine gore. Ben gebelik öncesi uyguna yaptırdım ama hastanede geçse bile her doktorda geçmiyormuş yani farklı sistemleri var. Gitmek istediğin doktorlara danışarak yaptirirsin daha sonraki sigortanı da.

Val
Benim doktorum hastanede oldugu icin sabit bir paketi vardi doktorumun. Onu tercih ettik biraz hesap yaptik daha uyguna geldi. Tarama testleri dahil diger testler dogum diyetisyen destegi pilates egitimi oda suslemesi dahil 6000 tl
Çok iyiymiş gerçekten bencede daha mantıklı bende çok araştırdım ama şimdi vazgeçtim doğduktan sonra artık

Evet canım öyle oluyor..Artık anne bebek sigortası yaptırırız oda mantıklı

Ay cok zor vallahi bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Nasil gecicrk bunca zaman bakalım. 12 haftalik benim bi duzelme yok bende

Benim de istedi daha yaptırmadım onu devlette yaptiricam canım bizde de var uyusmazlik

Ay cok zor vallahi bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Nasil gecicrk bunca zaman bakalım. 12 haftalik benim bi duzelme yok bende
Yarin kontrolum var benm doktor dicek ynemi bardakla geziosuncinsiyeti ogrenersem dha da karsisina ckmicm

Denedim cok yakiyor nefesim.kesiliyor.
Dr karbonatli su yap burnundan ver dedi yapiyorum ama tikanip onada kusuyorum. Ben cozum bulamadim vallahi
Allah şifa versin, herkesin yaşadığı farklı bi sorun var, insan en iyi burda anlıyor. Yoksa bir tek kendisi sorunlu sanicak

ben sıkışık gidiyorum ama su içmekten midem bulanıyor 3.ayda gideceğim nasipse çok göbekliyim sıkışmadan gitsem görürmü acaba
Ben doktoruma sormustum sikisik gelmesem ultrasonda gorunurmu diye dr ; ilk haftalarda sikisik olmak ferekli 8. Hafta sonrasi gerek yok demisti artik sikisik gitmiyorum gorunuyor aklinizda bulunsun

Ben doktoruma sormustum sikisik gelmesem ultrasonda gorunurmu diye dr ; ilk haftalarda sikisik olmak ferekli 8. Hafta sonrasi gerek yok demisti artik sikisik gitmiyorum gorunuyor aklinizda bulunsun
Bende sıkışık falan gitmedim gayet net gözüktü başta da öyle gitmemiştim yine görünmüştü çünkü kimse birşey demedi yani bilmiyordum ama gözüküyor demekki

Ultrason gercekten zararli mi ya bilemedim. Kan uyuşmazligi bildigim kadariyla annenin kan grubu eksiyse bakiliyor diye biliyorum
Yüzde yüz zararlı diyemedikleri gibi yüzde yüz hiçbir zararı yoktur da diyemiyorlar. Ultrasonun bu kadar sıklaşması son 10-15 yılın olayı. Bizim annelerimiz dahi bu kadar sık ultrasona girmemiş daha çok yeni. o yüzden zararı olup olmadığını maalesef bizim çocuklarımızın kuşağı görüp yaşayacak dedi doktor. O yüzden riskli bir durum yoksa olabildiğince az tutuyorlar, bizim için ultrasonun yüzde yüz risksiz olduğu kanıtlanana kadar risklidir diyor doktorum . Ama ben de bu durumdan çok mutluyum diyemem:)) 2 ay daha göremeyeceğim bebeği. Türkiye de daha sık gidiyorlar dedim bazı ülkeler bu durumu ticarete dökmüş durumda ABD de bunlardan biri mesela dedi. Bilmiyorum ben de maalesef doğru olan nedir
Evet kan uyuşmazlığı testi anneyle babanın kan grupları farklıysa yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…