Sirkeli su ile gargara yapmak ve buruna çekmek iyi geliyormuş, deneyebilirsiniz, sirkeniz doğal olsunBebis olmasa antibiyotik ama bebisten dolayi boğazını temizle diyor dr ama temizlerken kusuyorumbenim baya cok birde agzim metal çiğnemiş gibi. Sanada gecmis olsun canim
Nubu belli erkekvar canim ama burda hic belli degil
Alıntıyı unutmuşum yineüstteki sizeydi
yok ya tam tersine bembeyazım gören ruh gibisin der. Umarım geçer ya çok kıllandı yukarı yanlara vs.Bende görünce baya moralim bozuldu ama dökülüyomuş 6. Ayda doğru mu acaba.
Anladım canım vazgeçtim zaten yaptırmiycam çocuk doğduktan sonra anne bebek sigortası yaptırırım daha iyi olur..medicana çamlıca canımBende daha onceki gebeliklerimde gittiğim doktorun hastanesinde geçen sigortayı yaptırmıştım sansa 1 ay önce anlaşmasını iptal etmiş sok oldum ama napalim bende başka doktor bakayım dedim. Ama evt hastanelerde geçse bile doktordan doktora farkediyormus onuda öğrenmiş oldum. Aslında doğum paketi almakta mantıklı geldi bana yani ama benim için geçti tabi :) hangi medicanaydi senin ??
Erkek mi acaba ayaklar dik gibiBugün kontrolüm vardı kızlar 9+6 dayız. Nub teorisi bilen varmı☺ foto attım. Mide bulantısı için serum taktı doktorum inşallah bir an önce biter bu bulantılar kusmalar.
Yaaa olsun ikizler zor ama sağlıklı olsun da9 haziran da benim gözüküyor ama bakalım erken mi olcak günün de miikizler olcak 21 mayıstan sonra doğarlarsa
Evet daha uygun oluyor şimdikine gore. Ben gebelik öncesi uyguna yaptırdım ama hastanede geçse bile her doktorda geçmiyormuş yani farklı sistemleri var. Gitmek istediğin doktorlara danışarak yaptirirsin daha sonraki sigortanı da.M
Anladım canım vazgeçtim zaten yaptırmiycam çocuk doğduktan sonra anne bebek sigortası yaptırırım daha iyi olur..medicana çamlıca canım
Oyle mi diyorsunuz icime kiz gibi doguyor ama bakalim haber veririm burdan szilereNubu belli erkek
Çok iyiymiş gerçekten bencede daha mantıklı bende çok araştırdım ama şimdi vazgeçtim doğduktan sonra artıkBenim doktorum hastanede oldugu icin sabit bir paketi vardi doktorumun. Onu tercih ettik biraz hesap yaptik daha uyguna geldi. Tarama testleri dahil diger testler dogum diyetisyen destegi pilates egitimi oda suslemesi dahil 6000 tl
Evet canım öyle oluyor..Artık anne bebek sigortası yaptırırız oda mantıklıEvet daha uygun oluyor şimdikine gore. Ben gebelik öncesi uyguna yaptırdım ama hastanede geçse bile her doktorda geçmiyormuş yani farklı sistemleri var. Gitmek istediğin doktorlara danışarak yaptirirsin daha sonraki sigortanı da.
Ay cok zor vallahi bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Nasil gecicrk bunca zaman bakalım. 12 haftalik benim bi duzelme yok bendeAyy cnm aynen bende oyleyim cok uzuldm sana da benm 3 ay btti nezmn geccek bilmiorum bi arkadasmda boleydi 7. Ayda gecti haftaya ise baslicam is yerinde pet bardakla nasil gezip tukrcem hic bilmiyorum dua edelim brbrmze insallah bi an once gecer kardesim.kac haftaliksin sen
Erkek bence devar canim ama burda hic belli degil
Denedim cok yakiyor nefesim.kesiliyor.Sirkeli su ile gargara yapmak ve buruna çekmek iyi geliyormuş, deneyebilirsiniz, sirkeniz doğal olsun
Benim de istedi daha yaptırmadım onu devlette yaptiricam canım bizde de var uyusmazlikArkadaşlar siz yine çok şanslısınız. Ben 12+4 te gittim doktor cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Bir sonraki ultrasonumsa 9 hafta sonrayalvarıyorum vermiyorlar sağlıklı bebekse 3 aya kadar 2 kere 3 aydan sonra 2 ayda bir. Maalesef Avrupa’da ultrasonu çok sakıncalı buluyorlar
Aranızda bebekle kan uyuşmazlığı için test yaptıran oldu mu ? Onu istedi benden bugün.
Bu arada ikili test temiz çıktı çok şükür. Darısı bekleyenlere.
Birşey çıkmaz ya gönlünü ferah tut olsa olurdu zaten atmaya çalışıyormuş vücut ama çok şükür atlattık benceBenim de istedi daha yaptırmadım onu devlette yaptiricam canım bizde de var uyusmazlik
Yarin kontrolum var benm doktor dicek ynemi bardakla geziosunAy cok zor vallahi bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Nasil gecicrk bunca zaman bakalım. 12 haftalik benim bi duzelme yok bende
Allah şifa versin, herkesin yaşadığı farklı bi sorun var, insan en iyi burda anlıyor. Yoksa bir tek kendisi sorunlu sanicakDenedim cok yakiyor nefesim.kesiliyor.
Dr karbonatli su yap burnundan ver dedi yapiyorum ama tikanip onada kusuyorum. Ben cozum bulamadim vallahi
Ben doktoruma sormustum sikisik gelmesem ultrasonda gorunurmu diye dr ; ilk haftalarda sikisik olmak ferekli 8. Hafta sonrasi gerek yok demisti artik sikisik gitmiyorum gorunuyor aklinizda bulunsunben sıkışık gidiyorum ama su içmekten midem bulanıyor 3.ayda gideceğim nasipse çok göbekliyim sıkışmadan gitsem görürmü acaba
Bende sıkışık falan gitmedim gayet net gözüktü başta da öyle gitmemiştim yine görünmüştü çünkü kimse birşey demedi yani bilmiyordum ama gözüküyor demekkiBen doktoruma sormustum sikisik gelmesem ultrasonda gorunurmu diye dr ; ilk haftalarda sikisik olmak ferekli 8. Hafta sonrasi gerek yok demisti artik sikisik gitmiyorum gorunuyor aklinizda bulunsun
Yüzde yüz zararlı diyemedikleri gibi yüzde yüz hiçbir zararı yoktur da diyemiyorlar. Ultrasonun bu kadar sıklaşması son 10-15 yılın olayı. Bizim annelerimiz dahi bu kadar sık ultrasona girmemiş daha çok yeni. o yüzden zararı olup olmadığını maalesef bizim çocuklarımızın kuşağı görüp yaşayacak dedi doktor. O yüzden riskli bir durum yoksa olabildiğince az tutuyorlar, bizim için ultrasonun yüzde yüz risksiz olduğu kanıtlanana kadar risklidir diyor doktorum . Ama ben de bu durumdan çok mutluyum diyemem:)) 2 ay daha göremeyeceğim bebeği. Türkiye de daha sık gidiyorlar dedim bazı ülkeler bu durumu ticarete dökmüş durumda ABD de bunlardan biri mesela dedi. Bilmiyorum ben de maalesef doğru olan nedirUltrason gercekten zararli mi ya bilemedim. Kan uyuşmazligi bildigim kadariyla annenin kan grubu eksiyse bakiliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?