2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet eskiden nerde hiç birşey yokmuş ki her ay gitsek yeterli bence sıkıntı yoksa birde bizim yaşadığımız devir değişikliği de var ne yediğimiz şeyler sağlıklı nede hava su yani oyuzden sıklaştı bence herşey..
Bizim farklı olduğu için istedi hepatit kızamık falan bir sürü test istedi normal cıktı her ay troid kontrolü yaptır dedi okadar

Allah şifa versin, herkesin yaşadığı farklı bi sorun var, insan en iyi burda anlıyor. Yoksa bir tek kendisi sorunlu sanicak
Tabi canim benim yakin zamanda arkadasim.dogurdu hic boylr seyler yaşamadı ben kendimde sorun buluyordum burayi okudukca oh be yalniz degilmisim.diyorum

Bende geçen hafta cuma gitmştim yarın yine gidiyorum bu kadar sık benimde hoşuma gitmiyo ya ultrasona girmek.

Anladim canim ama gercekten insan goremeyince de cok merak ediyor bebegini ne yapsak ki

Hadi bakalım o an icinden ne gelirse o olsun. Benimde ctesi ikili test
Geçen seferde bana siz böyle demiştiniz demi hatırladım.Aynen doktor ne derse o hakkımızda hayırlısı sizinde az kalmış gitmenizekaç haftalık oluyorsunuz gittiğinizde

Tabi canim benim yakin zamanda arkadasim.dogurdu hic boylr seyler yaşamadı ben kendimde sorun buluyordum burayi okudukca oh be yalniz degilmisim.diyorum
O da bir şans işte, benim ablamda uniye gidiyordu hamileyken hiç bir sıkıntı sorunu olmadi en son cuma günü okula gitmişti, pazartesi doğum oldu :)) Rabbim her sıkıntının karşılığını elbet verecek, sabrediyoruz

Bana da hepatit, kızamık vs bütün testleri hamileliği öğrendiğim anda istedi 6 tüp kan alındı :) ama kan uyuşmazlığı testi yeni yapılacak. Uyuşmazlık çıkarsa bir aşı olmam gerekiyormuş

Benim sıkıntı çıkmadı ama tekrarını istiyorlar mı birkere mi yapıyorlar bilmiyorum tabi..doğumdan sonra yapılıyor birde 72 saat içinde ikindi çocukta sıkıntı olmasın diye sanırım

Benim sıkıntı çıkmadı ama tekrarını istiyorlar mı birkere mi yapıyorlar bilmiyorum tabi..doğumdan sonra yapılıyor birde 72 saat içinde ikindi çocukta sıkıntı olmasın diye sanırım
Bana doktorun dediği eğer bebekle benim kanım aynı çıkarsa 1 ay sonra bir daha kan alınacak ve teyit edilecek. Eğer bebekle benim kanım farklı çıkarsa bir daha bu konuda kan alınmayacak ama doğumdan sonra aşı yapılacak :)

A Acunsuz canim meyve falan yiebliomusun peki.?ben yiemiorm portakal mandlna falan ozellikle yer yemez cikariyorum.benim bebişim nasl beslencek nolcak hc blmiom ilk gebelgmde de sdce 7 kilo almstm bunda ztn7 verdim 7 de alsam en fzla nötrlenicem

benim kontrol gunun yarin sabah. simdiden heyecan basdi. her kontrol oncesi boyle oluyorum. sanki kotu haber duyucam gibi. Allah yarin guzel haberler işitmeyi nasip etsin

Ben de başları saymazsak sorunsuz hamilelik geçirdim nst de hiç sancım çıkmadı 38 haftaya kadar çalıştım işten çıktım 1,5 hafta sonra oğlum dünyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…