Evet eskiden nerde hiç birşey yokmuş ki her ay gitsek yeterli bence sıkıntı yoksa birde bizim yaşadığımız devir değişikliği de var ne yediğimiz şeyler sağlıklı nede hava su yani oyuzden sıklaştı bence herşey..Yüzde yüz zararlı diyemedikleri gibi yüzde yüz hiçbir zararı yoktur da diyemiyorlar. Ultrasonun bu kadar sıklaşması son 10-15 yılın olayı. Bizim annelerimiz dahi bu kadar sık ultrasona girmemiş daha çok yeni. o yüzden zararı olup olmadığını maalesef bizim çocuklarımızın kuşağı görüp yaşayacak dedi doktor. O yüzden riskli bir durum yoksa olabildiğince az tutuyorlar, bizim için ultrasonun yüzde yüz risksiz olduğu kanıtlanana kadar risklidir diyor doktorum . Ama ben de bu durumdan çok mutluyum diyemem:)) 2 ay daha göremeyeceğim bebeği. Türkiye de daha sık gidiyorlar dedim bazı ülkeler bu durumu ticarete dökmüş durumda ABD de bunlardan biri mesela dedi. Bilmiyorum ben de maalesef doğru olan nedir
Evet kan uyuşmazlığı testi anneyle babanın kan grupları farklıysa yapılıyormuş.
Hayırlısı olsun
Oyle mi diyorsunuz icime kiz gibi doguyor ama bakalim haber veririm burdan szilere
Benimde ctesiYarin kontrolum var benm doktor dicek ynemi bardakla geziosuncinsiyeti ogrenersem dha da karsisina ckmicm
Tabi canim benim yakin zamanda arkadasim.dogurdu hic boylr seyler yaşamadı ben kendimde sorun buluyordumAllah şifa versin, herkesin yaşadığı farklı bi sorun var, insan en iyi burda anlıyor. Yoksa bir tek kendisi sorunlu sanicak
Niye boyle cagirdi bir hafta arayla peki benimki 3hafta diyorBende geçen hafta cuma gitmştim yarın yine gidiyorum bu kadar sık benimde hoşuma gitmiyo ya ultrasona girmek.
Yaa bakalim ne cikacakErkek bence de
Anladim canim ama gercekten insan goremeyince de cok merak ediyor bebegini ne yapsak kiYüzde yüz zararlı diyemedikleri gibi yüzde yüz hiçbir zararı yoktur da diyemiyorlar. Ultrasonun bu kadar sıklaşması son 10-15 yılın olayı. Bizim annelerimiz dahi bu kadar sık ultrasona girmemiş daha çok yeni. o yüzden zararı olup olmadığını maalesef bizim çocuklarımızın kuşağı görüp yaşayacak dedi doktor. O yüzden riskli bir durum yoksa olabildiğince az tutuyorlar, bizim için ultrasonun yüzde yüz risksiz olduğu kanıtlanana kadar risklidir diyor doktorum . Ama ben de bu durumdan çok mutluyum diyemem:)) 2 ay daha göremeyeceğim bebeği. Türkiye de daha sık gidiyorlar dedim bazı ülkeler bu durumu ticarete dökmüş durumda ABD de bunlardan biri mesela dedi. Bilmiyorum ben de maalesef doğru olan nedir
Evet kan uyuşmazlığı testi anneyle babanın kan grupları farklıysa yapılıyormuş.
Amiin hepimiz icinHayırlısı olsun
İkili test için çağırdı ultrasondan baktorcam kanda alalım derse aldırcam artık.Niye boyle cagirdi bir hafta arayla peki benimki 3hafta diyor
Hadi bakalım o an icinden ne gelirse o olsun. Benimde ctesi ikili testİkili test için çağırdı ultrasondan baktorcam kanda alalım derse aldırcam artık.
Geçen seferde bana siz böyle demiştiniz demi hatırladım.Aynen doktor ne derse o hakkımızda hayırlısı sizinde az kalmış gitmenizeHadi bakalım o an icinden ne gelirse o olsun. Benimde ctesi ikili test
Kanla birlikte oluyor aynı gün vermek zorundaymışsın onu ben ikisini bir verdimHadi bakalım o an icinden ne gelirse o olsun. Benimde ctesi ikili test
O da bir şans işte, benim ablamda uniye gidiyordu hamileyken hiç bir sıkıntı sorunu olmadi en son cuma günü okula gitmişti, pazartesi doğum oldu :)) Rabbim her sıkıntının karşılığını elbet verecek, sabrediyoruzTabi canim benim yakin zamanda arkadasim.dogurdu hic boylr seyler yaşamadı ben kendimde sorun buluyordumburayi okudukca oh be yalniz degilmisim.diyorum
Bana da hepatit, kızamık vs bütün testleri hamileliği öğrendiğim anda istedi 6 tüp kan alındı :) ama kan uyuşmazlığı testi yeni yapılacak. Uyuşmazlık çıkarsa bir aşı olmam gerekiyormuşEvet eskiden nerde hiç birşey yokmuş ki her ay gitsek yeterli bence sıkıntı yoksa birde bizim yaşadığımız devir değişikliği de var ne yediğimiz şeyler sağlıklı nede hava su yani oyuzden sıklaştı bence herşey..
Bizim farklı olduğu için istedi hepatit kızamık falan bir sürü test istedi normal cıktı her ay troid kontrolü yaptır dedi okadar
Benim sıkıntı çıkmadı ama tekrarını istiyorlar mı birkere mi yapıyorlar bilmiyorum tabi..doğumdan sonra yapılıyor birde 72 saat içinde ikindi çocukta sıkıntı olmasın diye sanırımBana da hepatit, kızamık vs bütün testleri hamileliği öğrendiğim anda istedi 6 tüp kan alındı :) ama kan uyuşmazlığı testi yeni yapılacak. Uyuşmazlık çıkarsa bir aşı olmam gerekiyormuş
Bana doktorun dediği eğer bebekle benim kanım aynı çıkarsa 1 ay sonra bir daha kan alınacak ve teyit edilecek. Eğer bebekle benim kanım farklı çıkarsa bir daha bu konuda kan alınmayacak ama doğumdan sonra aşı yapılacak :)Benim sıkıntı çıkmadı ama tekrarını istiyorlar mı birkere mi yapıyorlar bilmiyorum tabi..doğumdan sonra yapılıyor birde 72 saat içinde ikindi çocukta sıkıntı olmasın diye sanırım
benim kontrol gunun yarin sabah. simdiden heyecan basdi. her kontrol oncesi boyle oluyorum. sanki kotu haber duyucam gibi. Allah yarin guzel haberler işitmeyi nasip etsinBende aynen hiç gebelik şikayetçi olmadi arada kaşık batması gibi bişey olurdu o da gitti bu hafta tamamen, eşime dedim ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gündür ben annemdeyim o da evdeydi, kalktı geldi doktora gittik gece, doktor herşey yolunda dedi, dedim ben hiç bişey hissetmiyorum normal dedi. Ben çok pimpirikliyim her hafta doktora gidiyorum merakimdan:)
Ben de başları saymazsak sorunsuz hamilelik geçirdim nst de hiç sancım çıkmadı 38 haftaya kadar çalıştım işten çıktım 1,5 hafta sonra oğlum dünyaya geldiO da bir şans işte, benim ablamda uniye gidiyordu hamileyken hiç bir sıkıntı sorunu olmadi en son cuma günü okula gitmişti, pazartesi doğum oldu :)) Rabbim her sıkıntının karşılığını elbet verecek, sabrediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?