2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
10 gun sonra tekrar bakabiliriz dedi bizim 10 gun sonra gidince dogum paketindeki kontrollerimizden dusmedigi icin.oyle dedi
Hangi doğum paketi ya bende onla ilgili yazdım ama cevap veren olmadı hastanede geçse bile doktorun da anlaşması olması lazimmis sanırım daha mi karlı oluyor araştırıyorum ama sorun yaşarsın dediler

Arkadaşlar siz yine çok şanslısınız. Ben 12+4 te gittim doktor cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Bir sonraki ultrasonumsa 9 hafta sonra yalvarıyorum vermiyorlar sağlıklı bebekse 3 aya kadar 2 kere 3 aydan sonra 2 ayda bir. Maalesef Avrupa’da ultrasonu çok sakıncalı buluyorlar
Aranızda bebekle kan uyuşmazlığı için test yaptıran oldu mu ? Onu istedi benden bugün.
Bu arada ikili test temiz çıktı çok şükür. Darısı bekleyenlere.

Sevindim çok şükür..ben yaptırdım kan uyuşmazlığı vardı sıkıntı yok dedi baktı..ben hele 1 ay sonra gidicem sabretcez artık cinsiyet için

Demekki bende de öyle bişey var ya tedavisi falan var mı canım sana da geçmiş olsun.
Bebis olmasa antibiyotik ama bebisten dolayi boğazını temizle diyor dr ama temizlerken kusuyorum benim baya cok birde agzim metal çiğnemiş gibi. Sanada gecmis olsun canim

Agzimda fazla tukuruk birikmesi oluyor ve boğazım dolunca asla yutamiyorum sonra hep tukuruyorum oda kusmaya gecmeme neden oluyor ama gercekten yoruldum zormus annelik
Ayy cnm aynen bende oyleyim cok uzuldm sana da benm 3 ay btti nezmn geccek bilmiorum bi arkadasmda boleydi 7. Ayda gecti haftaya ise baslicam is yerinde pet bardakla nasil gezip tukrcem hic bilmiyorum dua edelim brbrmze insallah bi an once gecer kardesim.kac haftaliksin sen

Hangi doğum paketi ya bende onla ilgili yazdım ama cevap veren olmadı hastanede geçse bile doktorun da anlaşması olması lazimmis sanırım daha mi karlı oluyor araştırıyorum ama sorun yaşarsın dediler
Ben gorduklerime cevap yazmaya calistim ama demek ki gozumden kacmis yardimci olayim elimden geldigince

Bende daha onceki gebeliklerimde gittiğim doktorun hastanesinde geçen sigortayı yaptırmıştım sansa 1 ay önce anlaşmasını iptal etmiş sok oldum ama napalim bende başka doktor bakayım dedim. Ama evt hastanelerde geçse bile doktordan doktora farkediyormus onuda öğrenmiş oldum. Aslında doğum paketi almakta mantıklı geldi bana yani ama benim için geçti tabi :) hangi medicanaydi senin ??

Benim doktorum hastanede oldugu icin sabit bir paketi vardi doktorumun. Onu tercih ettik biraz hesap yaptik daha uyguna geldi. Tarama testleri dahil diger testler dogum diyetisyen destegi pilates egitimi oda suslemesi dahil 6000 tl

Ultrason gercekten zararli mi ya bilemedim. Kan uyuşmazligi bildigim kadariyla annenin kan grubu eksiyse bakiliyor diye biliyorum

Hamileyken yapılan doğum sigortaları hakkında bilginiz varmı ya daha mı mantıklı degilmi biraz karışık sanırım
Ben geçen sene hamileyken görüşmüştüm ama benim gittiğim hastanede geçerli değildi ve uygunada gelmiyordu. Artık çoğu hastanenin doğum paketleri onları inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…