2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Az önce göğüs uçlarıma doğru böyle bi çekilmemi diyim yanmamı damarları hissettim resmen kısa süreli sürdü bunu yaşayan oldumu acaba ? Büyümesini kabullendim artık ama damarlarım çekiliyormuş gibi oldu epeyi acıttı .

Kızlar rüyamda bir kız bebeğim olduğunu gördüm , tersimi çıkar bilen var mı ? Meraktan ve heyecandan soruyorum yoksa benim için hiç farketmez cinsiyeti :)

Kızlar rüyamda bir kız bebeğim olduğunu gördüm , tersimi çıkar bilen var mı ? Meraktan ve heyecandan soruyorum yoksa benim için hiç farketmez cinsiyeti :)
Bende iki gündür üst üste erkek bebek emzirdiğimi görüyorum rüyaların tersi olur genelde derler de bekleyip anca öyle görcez gerçeği

Ne meraklıyız dımı insan ne olursa olsun herseyi hemen bılmem ıstıyor
Hayırlara gelsin canım.
Bende bı ara gelinlik giydim kız cocuk dedı tabırde sonra bı mavi bebek kıyafeti gordum kapıda asılı erkek bebek dedı sonra erik gordum sıyah can eriği yıne tabırde erkek dedı öyle guldum kendı kendime, bir kız bir oglan cıkıyor hayırlısı dıyorum.
Bende 3hafta sonra aralıgın 15 gb 12 14 arası olacak haftamız o zamanı bekliyorum bı tahminde olsa soyleyecek sanırım inşaallah saglik sıhhat versin allahım eksiksiz noksansız saglıkla kavusalım en buyuk dılegım bu cumlemıze.
Kızım olursa annelı kızlı süslü süslü gezerim dıyorum Oğlum olursa inşallah büyür iki adamın koluna girer yürürüm dıyorum

Bende iki gündür üst üste erkek bebek emzirdiğimi görüyorum rüyaların tersi olur genelde derler de bekleyip anca öyle görcez gerçeği ☺☺
Aynen birde erkek bebegı emzırdım ruyamda ve gogsumden resmen süt fışkırdı hatta.
Ondada tabırde bereket diyordu. Artık hayırlısı

Ay
Aynen öyle kaçıncı haftada tam belli oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…