Amin inşaallah sumeyye canımHayırlısı cnm bi oğlum var nasip artık rabbim den hayırlı sağlıklı gelsin
Söyler bence canım en azında bi tahmin yaparlar12+2 ken doktora gitcem 2 li test için devlet hastanesine numara aldım cinsiyet söyler mı acaba
Bida atarmısın canmCanım benim ultrason fotoma da yorum yapsana
InşallahSöyler bence canım en azında bi tahmin yaparlar
9çok erken tahmn içn ama kız bbeklerin kemkler daha geç gelişrmş ultrasonda daha geç belirginleşirmiş bence kız..Bugün kontrole gittik 9+2 hareket etmeye başlamış Eki Görüntüle 2560350 cinsiyetimizi çok merak ediyoruzdaha en az 3 hafta var
Yaa benmde yanmam yok ama çok tuvalete gidiyormSanirim bende idrar yolu enfeksiyonu olabilirim yanmam.yok ama günde 15 kez tuvalete giriyorum gece en az 3 kez gün içinde d baya susamış oluyorum başka belirtin var miydi
Aa öyle titreme bendede oluyo..minnoşumu hissediyorum yaniElvan sanırım ismin canım o tıtreme bıldıgım kadar pıt pıt atmaları yanı tıtreme seklinde bazıları hissedebiliyormuş Oyle okumuştum ☺ ne guzel. Yanı kötu birsey degıl merak etme.
Şuan bebeklerimiz aşağıda o yüzden idrar torbasına baskı yapıyor normal cnm bol su için iltihap hemen gider varsaYaa benmde yanmam yok ama çok tuvalete gidiyorm
Valla ben randevu aldım ya şeker ya da idrar yolu enfeksiyonu bu baktrcamYaa benmde yanmam yok ama çok tuvalete gidiyorm
Burda tüm halleri varBida atarmısın canm
Kaç tane olursa olsun insan merak ediyor tabi sağlıklı olurlar hepsi inşallahInşallahkızım da oğlum da var ama insan merak ediyor yine sağlıklı olsunda
Ne guzelAa öyle titreme bendede oluyo..minnoşumu hissediyorum yani
Evet canim. Yanitin icin de tesekkur ederim icimi rahatlattimElvan sanırım ismin canım o tıtreme bıldıgım kadar pıt pıt atmaları yanı tıtreme seklinde bazıları hissedebiliyormuş Oyle okumuştum ☺ ne guzel. Yanı kötu birsey degıl merak etme.
Bende iki gündür üst üste erkek bebek emzirdiğimi görüyorum rüyaların tersi olur genelde derler de bekleyip anca öyle görcez gerçeğiKızlar rüyamda bir kız bebeğim olduğunu gördüm , tersimi çıkar bilen var mı ? Meraktan ve heyecandan soruyorum yoksa benim için hiç farketmez cinsiyeti :)
Aynen öyle hayırlısı olsunBende iki gündür üst üste erkek bebek emzirdiğimi görüyorum rüyaların tersi olur genelde derler de bekleyip anca öyle görcez gerçeği ☺☺
Ne meraklıyız dımı insan ne olursa olsun herseyi hemen bılmem ıstıyorKızlar rüyamda bir kız bebeğim olduğunu gördüm , tersimi çıkar bilen var mı ? Meraktan ve heyecandan soruyorum yoksa benim için hiç farketmez cinsiyeti :)
Aynen birde erkek bebegı emzırdım ruyamda ve gogsumden resmen süt fışkırdı hatta.Bende iki gündür üst üste erkek bebek emzirdiğimi görüyorum rüyaların tersi olur genelde derler de bekleyip anca öyle görcez gerçeği ☺☺
Aynen öyleNe meraklıyız dımı insan ne olursa olsun herseyi hemen bılmem ıstıyor
Hayırlara gelsin canım.
Bende bı ara gelinlik giydim kız cocuk dedı tabırde sonra bı mavi bebek kıyafeti gordum kapıda asılı erkek bebek dedı sonra erik gordum sıyah can eriği yıne tabırde erkek dedıöyle guldum kendı kendime, bir kız bir oglan cıkıyor hayırlısı dıyorum.
Bende 3hafta sonra aralıgın 15 gb 12 14 arası olacak haftamız o zamanı bekliyorum bı tahminde olsa soyleyecek sanırım inşaallah saglik sıhhat versin allahım eksiksiz noksansız saglıkla kavusalım en buyuk dılegım bu cumlemıze.
Kızım olursa annelı kızlı süslü süslü gezerim dıyorum Oğlum olursa inşallah büyür iki adamın koluna girer yürürüm dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?