2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gunaydin kizlar benim geniz akintisi ve genital akıntı artık yesil renge dondugu icin dun drum antibiyotik verdi. 3kutuda vitamin cesitleri verdi. Dun antibiyotik ictim ve 2 saat sonra dehset bir bicimde kustum. Gebeyken antibiyotik bile yan etki cok yapiyor sanirim. Sizde de akinti nedeniyle antibiyotik baslayan oldumi.?

Gunaydın benım bogaz enfeksiyonu yuzunden antibiyotik verdıler ve kurtuldum bı daha yastmasın Allah. Kusmadım ama iltihabı soktu afedersin balgam attım. Ama kötu etkı yapsa vermezdi ogun bugun dur ıyı bebegım. Gecmıs olsun canım.

Cok gecmis olsun canim. Benimde inanilmaz balgam dolu bogazim tiksindigim icin o kusmama sebeb oluyor. Dun antibiyotik sonrası cok kotu oldum kullanmak dert kullanmamak dert. Normalde midem rahatsiz zaten ilac kullanamayan biriyim. Ama gebelikte saolsunlar vitaminler dolu. Nasil olcak bakalim

Evet canm ilk haftalar daha çok hissediliyo ben artk alştım sendede öyle olucak

Kızlar ben dün çok kötü oldum ya tam bulantılarım azaldı derken dün iki kere kustum ve başım felaket ağrıdı.

Kızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın

Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?

Kızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın

Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
Yiyebilirsin cnm pişiyor sonuçta bende gece cacık çekti ilk defa evde olan bişeyi aşerdim gecenin bi yarısı kütür kütür cacık sesi

Bu aşerme konusu vitamin eksiligine bağlı bişeymis diye okudum ne kadar doğru tartışılır daha tam 3 aylık olmadan aşermedik bişey kalmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…