2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar çok özür dileyerek bir şey diyeceğim.canı çekecekler daha fazla okumasın

Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
ayy valla bende geçen kudurdum resmen paçanga paçanga diye. midemin bulanmadığı bir zamandı aslında ama 2 tane yedim sonra çok koktu yiyemedim kalanını

Ben fitil kyllandim antibiyotikti vajinal akinti icin . Doktorlar biliyor canim hamilelikte kar zarar tespiti yapip ona gore veriyor allah korusun dusuk tehlikesi olabiliyor bazi durumlarda cunku

Kanamam yok cnm tup bebek benim ilaclar igneler koruyordur belki.sen igne kullandin mi hic progestan falan
Agir kaldirma dedi dr yavas yavas islerimi yapiyorm yat demedi surekli bidahaki gittigimde sorayim.insallah duzelmistir
kızımda doğuma kadarprogesteron iğnesi kullanmıştım şimdiyse düşük riskim vardı baslarda hapını vermişti doktor 15-20 gün kullandım sonra bıraktım şimdi kullanmıyorum umarım gerek olmaz çünkü bana çok yan etki yapıyor bende işlerimi yavasca kendim yapmaya çalışıyorum ağır bişey yapmamak gerek ama yemek yapmak zorundayım kızım var yanımda kimse yok yani kalan eşimde işe gidiyo baskalarına da mecbur olmak istemiyorum kızımda yatalak gibiydim annem baktı 9 ay şimdi şekeri tansiyonu baska hastalıkları var kendine zor bakıyo gelemez plesenta eğer yapışma vs gibi sorunlar yoksa kendiliğinden yukarı çıkıyor belki bu gebeliğimde benimde asağıda olabilir çarşamba dr gidicem o zman anca öğrenebilirim umarım sorunsuzca geçer herkesin hamileliği bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız en büyük arzum sağlıklı doğması...

Canım dehset derecede paçanga böreği istiyor dayanmıcam yicem galiba bir şey olur mu acaba pişmiş pastırma?
bişey olmaz bence ye hemen :) bende salam sosisten uzak duruyordum dün akşam canım salam çekti yedim valla :) sucuk pastırma en azından fermente ediliyor sen yine de iyice pişir öyle ye yoksa bebişin canı hep çeker yemezsen öyle oluyo sürekli istiyorsun :)

kızlar bulantı bende tam geçti diyorum birden yine oluyo günü gününe uymuyor yani, en fazla 16 haftaya kadar devam eder muhtemelen biraz daha dişimizi sıkacagız sizi rahatsız etmeyen yemekleri yemeye çalışın kendinizi baska yemekler yemek için zorlamayın ben gecen gün (o gün pek bulantım yoktu) balık almış eşim bende balıktan biraz huylanmıştım kokusu çok kötü geliyordu yinede pişirdim öğürerek fırına attım bebek için faydalı diye biraz yemeyi denedim ama nerden yedim çok fena oldum kusamadım da demekki yemek istemeyınce zorlamamlıyız kendimizi bu ara kafayı mantıya taktım hergün ver yerim o derece :) bebişler tat alıyor bence şöyle ki; mantı yıyınce kıprasmaya başlıyor birde çikolata hoşuna gidiyo ama balık yediğimde hiç tepki vermemişti :)

Ben fitil kyllandim antibiyotikti vajinal akinti icin . Doktorlar biliyor canim hamilelikte kar zarar tespiti yapip ona gore veriyor allah korusun dusuk tehlikesi olabiliyor bazi durumlarda cunku
Bana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdim

Evet canım gerçekten öyle bende yemeğe çalışıyorum haftada bir balık deniyorum en azından sabah harici iyiyim çok şükür..dayancaz sabretcez biraz daha napalım..benim bebiş de öyle ya yediğim şeye göre tepki veriyor sanki benimde tuhafıma gitmişti ayva yiyince hakaret ediyor resmen hoşuna gitti sanırım

Bana fitilde verdi onu henux yapmadim. Hem geniz hem genital akinti olunca antibiyotik ve fitil verdi. Antibiyotik icicem dedigimde hrrkes tepki veriyor ne yapacağımı sasirdim
Ben iğne oluyorum. Doktor dedi ki enfeksiyondan bebek düşer. O yüzden şu ilacın ufak bi zararı bu sonucun yanında hiç

Canım sucuk salam pastırma gibi işlenmiş gıda yememı soylemıstı doktorum ve tavuk ta yeme dedı hormonlu diye.gercek organık tavuk bulabılıyorsan ye dedi de bulunmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…