• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Onun pek doğruluk payı yok bence. Annemin bende de çok bulantısı olmamış, kusma hiç olmamış. kız kardeşime hamileyken de olmamış. Yengem aynı dönem erkek kuzenime hamileymiş sürekli çıkarırmış yediklerini. Kişiye göre değişiyor bence
Evet şuan alakasız olduğunu verdiğiniz örneklerden anladım o zaman ona birşey bağlamıyorum 😁

Bende hemen ediyorum yoksa kusuuyorum ama artık hemen etmesemde falan fayda etmiyor kusmalarımaa 🙁 onu geçtiim 1 2 kere kusuyorum ama bulantım hiç geçmiyor
Gebelikte damarlar genişlediği için olabiliyormuş burun kanaması normal birşeymiş saatler ce kanaması sıkıntıymış şükür 5 dk falan sürdü 🙏🏻
BIz bugün 4.aya girdik umarım azalır diyorum inşallah bulantı kusması olan herkesin geçer ya gerçekten çok zor midesi ağrıyor insanın yani..umarım tekrarlamaz canım valla vücutta herşey değiştiği için normaldir oda..😊

Eklentiler

• 20191203_212454.webp
    20191203_212454.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 57
Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor
Gaviscon iç ben o olmasa berbatım midem zaten rahatsızdı hamile kalmadan öncede gastrit vardı şuan düşün ne haldeyim gegirmekten geberiyorum mide yanması Su an yok ama başlıycak şurup iç iyi gelir birde tahin iyi geliyor mideye..yada helva yiyin mide konusunda uzman oldum artık 🤣🤣

Back
X