2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben cok duygusalim bugün doktor kontrolün var di kapida oturuyorum birden bi ağlama hissi... Bugünlerde bu ağlama hissi gün içinde bir iki defa uğruyor hormonlar bütün dengeyi bozdu erkeklerde değişen hiçbirşey yok ve onlar bu durumu anlayamiyorlar esimden biliyorum kizin doğdu yine birşey anlamadi çocuk 6 aylik olunca baba olduğunu anladi ☺

Doğru söylüyorsun hamileliğin getirdiği her buhran bizde

Doğru söylüyorsun hamileliğin getirdiği her buhran bizde
Ben zaten duygusal bir insanim hamilelikte bu iyice tavan yaptı TV de film dizi izleyemiyorum izleyince basliyorum ağlamaya... Alinganlik da var sanirim en ufak şeye kiriliyorum esimden özel ilgi beklemiyorum çünkü gostermeyecegini bildiğimden boşuna beklentiye girmiyorum

Bizimde bugün tam 4 ay oldu biraz hizli çıktık ama yaşlar 32 olunca hiç beklemek istemedik
En iyisini yapmışsınız ay sizde tazeçift bizim gibi..Benim çok geçmiyordu da eşimin yaşı var 35 oLdu baba olmasi lazimdi.. ee birde kardes de istiyorum allah nasip ederse tek kalmasin geç bile kaldık biz aslında

En iyisini yapmışsınız ay sizde tazeçift bizim gibi..Benim çok geçmiyordu da eşimin yaşı var 35 oLdu baba olmasi lazimdi.. ee birde kardes de istiyorum allah nasip ederse tek kalmasin geç bile kaldık biz aslında
Bizde ard arda 2 tane düşünüyoruz tabi ilk önce sağlıkla sihhatla gelsin ilk bebislerimizde

İlk üç ay kusmayıp dün ilk kez kustum. Mide ekşimesi ağız tadı bozukluğu vardı ama kusmamıştım hiç. Bu durumda olan var mı acaba ikili testim de çıktı bu arada dr a göstermedim ama cut off değerin altında yazıyor.
kombine risk 1:10000
ikili test 1:4813
yaş riski 1:595 trisomy
13/18 NT 1:10000

Ben iki kilo almışım bile ama ben çok aşırı kilo alıyorum duramıyorum yani 25 ya da 26 kilo yine kesin alırım galiba ayda 3 er 4 er alıyorum

35
15.09.2019
21.06.2020
Konya
İlk gebelik
Cinsiyet bellı degıl
İsim belli degıl
64kilo

Oksapar corasprin doğuma kadar benim folidoce kullanıyorum bı de ama 21 inde gidince vitamin vericek ve devit 3 damla sanırım bı de prilam kullanıyorum tüp bebek değil ama pihtilasmam olduğu için kullanıyorum

Oksapar corasprin doğuma kadar benim folidoce kullanıyorum bı de ama 21 inde gidince vitamin vericek ve devit 3 damla sanırım bı de prilam kullanıyorum tüp bebek değil ama pihtilasmam olduğu için kullanıyorum
Benim tüp bebek ,dr oksaparı bırakabılırsın dıyo ama içim rahat etmıyor .cunku pıhtı sorunum var mı yok mu bakılmamıstı dıye hatırlıyorum.tup bebekte standart herkese verıyorlar oksaparı ,ama benşimdi neye gore bırakayım korkuyorum ,sadece coraspin pıhtılasmayı engeller mi ki ? 3 aydan sonra pıhtılasma problemı olur mu ki ,kafamda deli sorular,gercı gobegım de delik deşik oldu da yeterki ona bişey olmasın problem degıl

Canım kan pıhtı testının adı neydı hatırlıyor musun? Gecmıs testlerıme bir bakayım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…