Ben cok duygusalim bugün doktor kontrolün var di kapida oturuyorum birden bi ağlama hissi... Bugünlerde bu ağlama hissi gün içinde bir iki defa uğruyor hormonlar bütün dengeyi bozdu erkeklerde değişen hiçbirşey yok ve onlar bu durumu anlayamiyorlar esimden biliyorum kizin doğdu yine birşey anlamadi çocuk 6 aylik olunca baba olduğunu anladi ☺Kızlar bu dönemde duygusal olarak hassas misiniz alinganim eşimin sanki bu süreçte yanimda olmadgini düşünüyorum aslında yanimda ama bu işlerden anlamıyor yani ne bileyim mesela midem ağrıyor veya lavobaya çok gidiyorum uyku uyuyamiyorum diyorum olabilir usutmusun hamilelik olacak o kadar diyor evet olacak ama ne bileyim insan sanki daha fazlasını istiyor sanırım sorun bende
Siz daha cok yenisiniz her gün yapsaniz yeridirAma biz daha 6 aylık evliyizistiyordum zaten ötelemedim hiç allahta nasip etti çok şükür..
Ahaha aynen öyle canımSiz daha cok yenisiniz her gün yapsaniz yeridirçocuk güzel şey Allah her anne olmak isteyene versin insallah
Doğru söylüyorsun hamileliğin getirdiği her buhran bizdeBen cok duygusalim bugün doktor kontrolün var di kapida oturuyorum birden bi ağlama hissi... Bugünlerde bu ağlama hissi gün içinde bir iki defa uğruyor hormonlar bütün dengeyi bozdu erkeklerde değişen hiçbirşey yok ve onlar bu durumu anlayamiyorlar esimden biliyorum kizin doğdu yine birşey anlamadi çocuk 6 aylik olunca baba olduğunu anladi ☺
Bizimde bugün tam 4 ay oldu biraz hizli çıktık ama yaşlar 32 olunca hiç beklemek istemedikAma biz daha 6 aylık evliyizistiyordum zaten ötelemedim hiç allahta nasip etti çok şükür..
Ben zaten duygusal bir insanim hamilelikte bu iyice tavan yaptı TV de film dizi izleyemiyorum izleyince basliyorum ağlamaya... Alinganlik da var sanirim en ufak şeye kiriliyorum esimden özel ilgi beklemiyorum çünkü gostermeyecegini bildiğimden boşuna beklentiye girmiyorumDoğru söylüyorsun hamileliğin getirdiği her buhran bizde
Canım boşuna üzüyosun kendiniKaç günden beri internette gördüklerim beni yıprattı canım o yüzden az çok doktorun ne diyeceğini tahmin edebiliyorum ama inşAllah benim tahmin ettiğim gibi olmaz.
En iyisini yapmışsınız ay sizde tazeçift bizim gibi..Benim çok geçmiyordu da eşimin yaşı var 35 oLdu baba olmasi lazimdi.. ee birde kardes de istiyorum allah nasip ederse tek kalmasin geç bile kaldık biz aslındaBizimde bugün tam 4 ay oldu biraz hizli çıktık ama yaşlar 32 olunca hiç beklemek istemedik
Bizde ard arda 2 tane düşünüyoruz tabi ilk önce sağlıkla sihhatla gelsin ilk bebislerimizdeEn iyisini yapmışsınız ay sizde tazeçift bizim gibi..Benim çok geçmiyordu da eşimin yaşı var 35 oLdu baba olmasi lazimdi.. ee birde kardes de istiyorum allah nasip ederse tek kalmasin geç bile kaldık biz aslında
Ben iki kilo almışım bile ama ben çok aşırı kilo alıyorum duramıyorum yani 25 ya da 26 kilo yine kesin alırım galiba ayda 3 er 4 er alıyorumAmin canım bu zamana kadar 1 kilo almışım heray 1 kilo al yeterli dedi doktor bana inşallah dedim bende bebiş iyi olsunda elimizden geleni yapıyoruz sabah hariç bulantım yok çok şükür iki gündür kusmadım da allahtan böyle devam edersem alırım zaten..
35kızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
Oksapar corasprin doğuma kadar benim folidoce kullanıyorum bı de ama 21 inde gidince vitamin vericek ve devit 3 damla sanırım bı de prilam kullanıyorum tüp bebek değil ama pihtilasmam olduğu için kullanıyorumKızlar ben 10.hafta içindeyım.hala oksapar,crınone jel,coraspin,folatro folık asit kullanıyorum.tup bebek gebesıyım. Bu ılacları sızler ne zaman kacıncı haftada bıraktınız ,yardımcı olabılır mısınız ,tesekkurler
Ben bilmiyorum ne zaman oldu ya. Yumurtlama oncesi sonrasi hep olduBir doktor demişti ki yumurtlamadan önce olan bebekler kız, yumurtlamadan sonra olanlar erkek oluyor. Acaba ne kadar dogrulugu var görücez:)
Babalar hep kızım diye seviyor sanırımkız mı netleşti mi canım ,yoksa eşin mi kız istiyor?:)
Benim tüp bebek ,dr oksaparı bırakabılırsın dıyo ama içim rahat etmıyor .cunku pıhtı sorunum var mı yok mu bakılmamıstı dıye hatırlıyorum.tup bebekte standart herkese verıyorlar oksaparı ,ama benşimdi neye gore bırakayım korkuyorum ,sadece coraspin pıhtılasmayı engeller mi ki ? 3 aydan sonra pıhtılasma problemı olur mu ki ,kafamda deli sorular,gercı gobegım de delik deşik oldu da yeterki ona bişey olmasın problem degılOksapar corasprin doğuma kadar benim folidoce kullanıyorum bı de ama 21 inde gidince vitamin vericek ve devit 3 damla sanırım bı de prilam kullanıyorum tüp bebek değil ama pihtilasmam olduğu için kullanıyorum
Canım kan pıhtı testının adı neydı hatırlıyor musun? Gecmıs testlerıme bir bakayım ,Oksapar corasprin doğuma kadar benim folidoce kullanıyorum bı de ama 21 inde gidince vitamin vericek ve devit 3 damla sanırım bı de prilam kullanıyorum tüp bebek değil ama pihtilasmam olduğu için kullanıyorum
Eşim asla soylemıyor bana ne istedıgını kız mı erkek mi istedıgını ,saglıklı olsun da dıyor da mutlaka herkesın içinden bişey gecıyodur benceBabalar hep kızım diye seviyor sanırımbizde de aynı erkek çıkarsa nolcak diyorum o zaman da oğlum diye severim diyor .
Bizim 10 yılı geçti bu çocuk nasıl oldu boşa gitti hiç çocuk yaocaz diye çalışma yapmadık dediBizimde bugün tam 4 ay oldu biraz hizli çıktık ama yaşlar 32 olunca hiç beklemek istemedik
Genetik testi vermiştik faktör 5 Leiden gibi biseyler homozigot heterozigot falan sonuclarida öyle çıkıyor yani değeri yokdu galiba üniv Hastanesi'nde 1 ayda çıkmıştı sonuçlarCanım kan pıhtı testının adı neydı hatırlıyor musun? Gecmıs testlerıme bir bakayım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?