2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşAllah canım inşAllah destekleriniz için sağolun 3 lü test de çok yanlış çıkıyomuş diyorlar ama doktor isterse yaparız.

Evet kitap önerisi olanlarda paylaşabilir
Bağırmayan anneler
Beni ödülle cezalandırma
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
aklıma geldikçe yazarım
ismekte çocukla ilgili çok güzel kurslar vardı hepsine gittim bilgileri paylaşırım

Olsun canım çok zor gerçekten nasıl böyle bişey diyebiliyorlar kolayca ya inşallah size güzel haberler vericem bende ❤

kaygı çok bende de sürekli olumsuz şeyler dikkatimi çekiyor. mutlulukla geçireyim istiyorum yok o kafa hep dolu
Bu kaygı hali zaten çağın malesef hastalıgı. Ozellikle bu ev hanımlarında ve sürekli herşeyi okuyup araştıranlarla alakalı die düşünüyorum. Ben ilk buraya üye oldugumda bebek istiyordum neler neler okudum ama insan aadece kötüyü alıyor içinden ve kendine uyarlıyor. Çeşitli gebelik takip programları indirdim tabi ordada forumlar var. Riskli gebelik ler düşükler rahim agzında acıklık olanlar baktık sürekli kendimde arıyorum herşeyi. Bi dur dedim artık kendi kendime. Olacaksa bu bebek her şekilde olacak eger olmayacaksa bir toz tanesinin etkisiyle bile olmayacak. Herşeyi sildim. Kk da bile sadece bu gruba bakıyorum naptı kızlar die olumsuzla başlıosa yada içinde üzgün işareti varsa okumuyorum bile. Bebek de bizden etkilenecek stresli kaygılı hallerimizden çünkü. Eger sizde boyle şeyler yapıosanız kendinize onlem alın. Ben artık haber dahi izlemiyorum ciddi anlamda hep bir kaos anlatılıyor hep kötü şeyler. Kendimi bu şekilde düzelttim. Stresim azaldı sakinledim. Bebegimle konuşuyorum biraz alt taraftan karnım belirdi sanki, onunla mutlu oluyorum güzel düşünelim güzel olsun. Herşey Allah tan iyilikte kötülükte.

doğmamış çocuğun gizli yaşamını okuyorum şuan.birkaç kitap aldım ama bitsin diğerlerini okuyacağım. içimizde herşeyi hissettiğini herşeyi aslında anladığını duyduğunu,doğum biçiminin hayatına etkilerinden,anneyle bağın oluşmasından filan bilimsael olarak anlatıyor. herkes okuduğu kitaplarda yazanları yazarsa harika olur bence

Evet üzülmeyelim die cok dillendirmiyorlar inanın. Ben sevmeye başladım karnımı boyle bi kaç haftadır kabullendim yani hamileliği eşimde yapıo yatıo karnıma öpüyor konuşuyor kızım die tabi

başta bebeğim benim değilmiş gibi davranıyordum ki o kadar istedim bu bebeği. her an düşcek tavrıyla hiç bir şey bakamadım alamadım.kötü hereşeyi okudum.burda hep düşükler vs gözüme taklıyordu.sonra yıldım.manyak gibiydim artık dedim napıyosun.olmayanı da oldurcaksın çocuğu da strese sokuyorsn.ben de siz gibi yaptım.kötü şeyler okumuyorum.iki canlı olduğumu kabullendim ona göre yaşıyorum.bazen sadece bebeğimle yaşayacağım günleri düşünüp mutlu oluyorum.hayat çok korkunç ve çok fazla dert var çünkü.en azından şu 9 ay harika geçsin istiyorum. endişe hep olacak ama minimuma indirmeye çalışıyorum.

Süper bak. Birazda bebegi cok istediğimizden de kaynaklı bu durumlar. E anne oluyoruz sonucta biraz olacak endişe tatlı tatlı üstesinden gelecegiz inşallah.

Kızlar valla rabbim ne eylerse güzel eyler.. eğer bu çocukların yiyecek ekmeği varsa kimse hiç bisi önüne geçemez ömrü yoksa ne bir insanoğlu ne de biz önüne gecemeyiz bunu bilen insanlarız..
Bende olumsuz hiç birşey dinlemiyorum haber izlemiyorum kitap okuyorum film dizi izliyorum namazımı kılıp dua ediyorum namaz kılınca hadi birlikte kılalım yavrum diyorum mutlu oluyor hissediyorum inanın..
sizi mutsuz eden ne varsa uzak durmaya çalışın..
Klasik müzik ve ney sesi dinletiyorum ben..

O zaman ne olcak acaba :)) benim 2.gebelikte sadece tek ilişki olduğu için iyi biliyorum. Yumurta catladiktan sonraydi ve erkekti bakalim bunda ne olcak :)
Kizimi hatirlamiyorum o zamanlar pek bi bilgiye de sahip değildim simdi tecrubeliyiz ikinci bebek olunca ben erkek hissediyorum ama eminde olamiyorum bakalim hayirlisi olsun

Merhaba hayırlı olsun
35
15.09.2019
22.06.2020
İstanbul
Diğer bilgiler belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…