Annem geldi memlektten 2 aydr yanmda o ilgleniodu kizimla gdecek 2 gune .ben mutfaga hic giremiorum birak yemek yapmayiSen bayağı vermişsin ben doğuma kadar yavaş yavaş veriyorum 15 kilo veriyorum toplamda evde başka çocuk yokmu ben mecbur yemek yapıyorum çocuklara yiyorum az da olsa
Prilam iki yatmadan bı sabah azaltmayı denedim felakett oldum Allah o ilacı bulandan razı olsunIlac kullanmiyor musunuz kizlar. Ben ilacsiz hayatta ayakta duramazdim.
Oy allahm gönlne göre versn canm inşallah sağlıklaDoğrudur o kadar belli bişey olsa zaten herkes istediği cinse gore çalışırdı :) Hayırlısı sağlıklısı olsunda artık ne olursa başımız gozumuz ustune :) kizim kiz kardes istiyor tabi bakalım
Bende hic kusmamistim cnm bi kac defadir cikariyorum . bende etten tiksinmistim yemeye calistim sonra rahatsiz etti tabi cikardimİlk üç ay kusmayıp dün ilk kez kustum. Mide ekşimesi ağız tadı bozukluğu vardı ama kusmamıştım hiç. Bu durumda olan var mı acabaikili testim de çıktı bu arada dr a göstermedim ama cut off değerin altında yazıyor.
kombine risk 1:10000
ikili test 1:4813
yaş riski 1:595 trisomy
13/18 NT 1:10000
Eğer alttan ultrasonla bakıldıysa sağda erkek solsa kız ama karından bakıldaysa sağda kız solda erkek..ama nub teorisi daha gerçekçiymişYok tam tersi galiba. Solda erkek sagda kiz
Benmde hep sağda batmalar vardı doktora ilk kez gittiğimzde sğdan yumurtlamışsın demiştiSolda kızım oldu batmaları oğlum da sağ da battı buda sağ da Bakalim ne olucak ama bu yumurta değil mi bence alakası yok gibi.
Bugn folk asiti bıraktırdıKızlar şuan vitamin olarak ne kullanıyorsunuz folik asit bıraktınız mı
Amin canım cümlemize inşallahOy allahm gönlne göre versn canm inşallah sağlıkla
Detaylı 20 -22.haftalarda oluyomuş canmKızlar birşey soracağım. Detaylı ultrason kacıncı haftada yapılıyor. Ve ikili tarama testinde ayrıca ultrasonla bakılıyor mu.
IHlamur günlük bir fincan zararlı değil canmKızlar ıhlamur içmek sakıncalımı ya sanki öyle bişey okudum
TeşekkürlerIHlamur günlük bir fincan zararlı değil canm
Gunde 1 bardak icebilirsin ben oyle yapmistim hastalanincaKızlar ıhlamur içmek sakıncalımı ya sanki öyle bişey okudum
Bugun bana diyetisyen ara ogunde bir bardak icmemi tavsiye ettiKızlar ıhlamur içmek sakıncalımı ya sanki öyle bişey okudum
Multivitamin dediğin içinde bir sürü vitamin balık yağı falan olan demi canmBugn folk asiti bıraktırdı
Ocean mummy multivitamin verdi
Gynoferon demir hapı verdi
Devit 3 demir damlası verdi canm
Su bazi doktorlarin meslegini sevmiyorlarsa icra etmemeleri gerek ya. Hepimiz belli mesleklerde calisiyoruz hepimiz yoruluyoruz ve hepimizin cani sıkkın olabilir ama hic de belli etmiyoruz kimseye. Neyin tribindeler anlamiyorum. Tepkini gosterseydin iyiceKızlar hastaneden geldim serum aldım biraz iyi geldi acilin doktoru sinir etti yapcak bişey yok dayanmak zorundasın su içmiyosundur halbuki su aseriyorum çok içiyorum su vericem ben serum dan medet ummuşum su var serumda sana faydamı edeceğini sanıyorsun dedi serum takıldıktan sonra sinirlerim boşaldı ağlattı resmen kul hakkına girmek çok kolay oldu
Geçmiş olsun canım geçicek inşallah ben hergun daha da iyi oluyorum midem ve bulantılarım azaldı demekki dedikleri doğruymuş 4.aya gir rahatlarsın demişlerdi sende iyi olursun inş..Kızlaar nasılsınıız giremediiim bütün gün mideem çok kötüydüüü kafam hala yerinde değiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?