2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar birşey soracağım. Detaylı ultrason kacıncı haftada yapılıyor. Ve ikili tarama testinde ayrıca ultrasonla bakılıyor mu.

Sen bayağı vermişsin ben doğuma kadar yavaş yavaş veriyorum 15 kilo veriyorum toplamda evde başka çocuk yokmu ben mecbur yemek yapıyorum çocuklara yiyorum az da olsa
Annem geldi memlektten 2 aydr yanmda o ilgleniodu kizimla gdecek 2 gune .ben mutfaga hic giremiorum birak yemek yapmayi

Bende hic kusmamistim cnm bi kac defadir cikariyorum . bende etten tiksinmistim yemeye calistim sonra rahatsiz etti tabi cikardim

Kızlar hastaneden geldim serum aldım biraz iyi geldi acilin doktoru sinir etti yapcak bişey yok dayanmak zorundasın su içmiyosundur halbuki su aseriyorum çok içiyorum su vericem ben serum dan medet ummuşum su var serumda sana faydamı edeceğini sanıyorsun dedi serum takıldıktan sonra sinirlerim boşaldı ağlattı resmen kul hakkına girmek çok kolay oldu

Su bazi doktorlarin meslegini sevmiyorlarsa icra etmemeleri gerek ya. Hepimiz belli mesleklerde calisiyoruz hepimiz yoruluyoruz ve hepimizin cani sıkkın olabilir ama hic de belli etmiyoruz kimseye. Neyin tribindeler anlamiyorum. Tepkini gosterseydin iyice

Kızlaar nasılsınıız giremediiim bütün gün mideem çok kötüydüüü kafam hala yerinde değiil

Kızlaar nasılsınıız giremediiim bütün gün mideem çok kötüydüüü kafam hala yerinde değiil
Geçmiş olsun canım geçicek inşallah ben hergun daha da iyi oluyorum midem ve bulantılarım azaldı demekki dedikleri doğruymuş 4.aya gir rahatlarsın demişlerdi sende iyi olursun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…