- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Evet gercekten kabizlik zorluyor baya. Tesekkur ederimMaşallah kuzuya erkek gibi Geldi banabende şurup içiyorum rahatlatır seni baya..kabızlık bende de vardı ağlaya ağlaya zorla 4 5 günde bir ama vitaminlerden sonra düzeldim çıkmaya başladım çok şükür tuvalete çıkmak ne güzelmiş yahu mahvolmuştum..
Sen hangi medisese gidiyorsun arkdaşım yeni doğum yaptı ordaEvet gercekten kabizlik zorluyor baya. Tesekkur ederim
Aaa bak çok merk ettmBugün rüyamda erkek gordum hatta 17 hazirandan doğum yapıyordum:) hadi bakalım merakla bekliyoruz
Hatta dedimki saatte 17 mi yok dediler 13 :))Aaa bak çok merk ettm
Kecıoren medisis baska bir yerde yok sanirim ankaradaSen hangi medisese gidiyorsun arkdaşım yeni doğum yaptı orda
Evet ya sanki erkek gibimi yerim onuuuMerhaba kizlar ben bugun tekrar gittim cinsiyet icin bu sefer doktor bi cikinti cikmis burda ama yine de bekleyelim dedi siz ne diceksiniz teyzeleri ffotogrflar ektemideden gelen aci su icin şurup rennie yazdi 3 şise . Ama hastaneye gitmisken diyetisyenle de gorustum beslenme plani ciakrttik.ben sikayetlerimi anlattim bende kabizlik baslamisti ona gore. inslalh uyabilirim hic bisey yiyesim gelmiyor. Bebek icin bu durum beni uzuyordu bakalim biraz planlayinca icim rahat etti.
Anaaa kıyamm ya ne güzell ben hiç görmedm henüzHatta dedimki saatte 17 mi yok dediler 13 :))
Hmm istanbuldakinde yaptı o sen ankaradasin anladim canım..Kecıoren medisis baska bir yerde yok sanirim ankarada
Ben dikkat ederk yaptm kız diye ama doktr daha 10.haftadn bence erkek dedi o yüzden adetten sonraki ilşkide şüphelniyorm bence tuttu diye..adetle atılmayan yumurtalar döllendiBakalım bölenlerinki doğru çıkıyorsa bi dahakine dikkat ederek yaparsın
Kız bacım anam nerde burda çorba yemek Bosver bunuTabii ki resmini cekeyim ama yine de kisiseldir bazi gebeye şu iyi geliyor bazisina gelmiyor dedi diyetisyen.kimseye yanlis ornek olmak istemem cunku kan degerlerime ve kilo artisima gore planladi bunu ayrica hemoroid baslangicim da var ona gore her asamayi yazdi.
Bol su iç akşamdan kayısıyı 1su bardağına 2 3 tane kayısı beklet sabaha kadar şişiyor sabah aç karna yeyip suyunudu üstüne iç hemen faydasi oluyorEvet gercekten kabizlik zorluyor baya. Tesekkur ederim
Yani saatine kadar gordum merakla bekliyorum acil sezeryan olmuştum bi onun sebebini gormedimAnaaa kıyamm ya ne güzell ben hiç görmedm henüz
Doğrudur o kadar belli bişey olsa zaten herkes istediği cinse gore çalışırdı :) Hayırlısı sağlıklısı olsunda artık ne olursa başımız gozumuz ustune :) kizim kiz kardes istiyor tabi bakalımBen dikkat ederk yaptm kız diye ama doktr daha 10.haftadn bence erkek dedi o yüzden adetten sonraki ilşkide şüphelniyorm bence tuttu diye..adetle atılmayan yumurtalar döllendi
Canım duphalac dıye bı surup var,gebeyken de kullanılıyor,kabızlık için,zorlandhında alabılırsın bence doktoruna sorMaşallah kuzuya erkek gibi Geldi banabende şurup içiyorum rahatlatır seni baya..kabızlık bende de vardı ağlaya ağlaya zorla 4 5 günde bir ama vitaminlerden sonra düzeldim çıkmaya başladım çok şükür tuvalete çıkmak ne güzelmiş yahu mahvolmuştum..
Yok tam tersi galiba. Solda erkek sagda kizKizlar bi de su ramzi teorisi var. 7. Haftada bebek kesenin sagindaysa erkek solundaysa kiz diyorlar.Bu teori tutan var mi? Cinsiyeti belli olanlar bilir en azindan
Kiz kisisel dedim ya corba icemiyorum da pisiremiyorum da ben istemedim corbayi yiyemedigimi belirttim o sorduKız bacım anam nerde burda çorba yemek Bosver bunu
Solda kızım oldu batmaları oğlum da sağ da battı buda sağ da Bakalim ne olucak ama bu yumurta değil mi bence alakası yok gibi.Yok tam tersi galiba. Solda erkek sagda kiz
Bende hiç birşey yiyemiyorum sonumuz ne olucak yaKiz kislsisel dedim ya corba icemiyorum da pisiremiyorum da ben isteemedim yiyemedigimi belirttim o sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?