Dayanamayip aliyoruzsaka bi yana ben calisiyorum her halukarda biberona alistirmam gerekecek. Keske sut icse seninkiler kadar masaAllah
Aynen bende sendenm canm
6 aylıkken kresş oluyor mu ?Kızlar ben de sizdenim maalesef biberona alışacakHele benimki 6 aylıkken kreşe başlayacak siz düşünün Nasıl kıyacağım bilmiyorum
Neden canım calıstıgın için mi ,6 ay ucretsız ızın almıcak mısın ,ozel mi kamumu bılmıyorum daKızlar ben de sizdenim maalesef biberona alışacakHele benimki 6 aylıkken kreşe başlayacak siz düşünün Nasıl kıyacağım bilmiyorum
12 li 13 lü haftalar bende baktımda bizimdw sanırım az beklememiz lazımÇok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.
43 dedi canım yani 4.3 ayy nasılda hareketliydiYerm yaa boyu kaç olmuş minnoşun
Yaa kıyamam 6 aylıkken kreş mi çalışan anne olmak ne zor ya hem bebek için hem anne içinKızlar ben de sizdenim maalesef biberona alışacakHele benimki 6 aylıkken kreşe başlayacak siz düşünün Nasıl kıyacağım bilmiyorum
Eklenmiş canım anketKızlar moderatörlerden bi hareket yok 2 gündür. anketin nasıl eklendiğini bilen var mı?
Ya ben de dusunuyorum mınıcıkken nasıl bırakcam diye.maddi durumu toparlarsak belkı istıfa ederım 2-3 yasına gelene kadar bılmıyorum..Kızlar ben de sizdenim maalesef biberona alışacakHele benimki 6 aylıkken kreşe başlayacak siz düşünün Nasıl kıyacağım bilmiyorum
Canım ben Fransa'da çalışıyorum. 6 ay iznimiz olacak eşimle benim toplamda annelik babalık izni olarak. Sonra ikimiz de işe döneceğiz. Aslında işe ara da versem olurdu ancak sorun şu ki ben vatandaş değilim, oturum ve çalışma iznim var eş durumundan dolayı, eşim vatandaş. Ben de 2 sene sonra vatandaşlık sınava girmeye hak kazanıyorum artık sınavsız vatandaşlık olmuyor eş durumundan dahi.Neden canım calıstıgın için mi ,6 ay ucretsız ızın almıcak mısın ,ozel mi kamumu bılmıyorum da
Evet bebeğe de kıyamıyorum. Herkesin çocuğu gidiyor, kreşte alanında eğitimli insanlarla gününü geçirecek hem de dil öğrenecek diye kendimi teselli ediyorumYaa kıyamam 6 aylıkken kreş mi çalışan anne olmak ne zor ya hem bebek için hem anne için
Yaa kıyamam canım olsun çocuğun en azından evde durmaktan sıkılmaz ortamlara alışır öyle çocuklar daha zeki olur sende akşamları bide izin günlerinde soymaya çalışırsın yavrucuğunaCanım ben Fransa'da çalışıyorum. 6 ay iznimiz olacak eşimle benim toplamda annelik babalık izni olarak. Sonra ikimiz de işe döneceğiz. Aslında işe ara da versem olurdu ancak sorun şu ki ben vatandaş değilim, oturum ve çalışma iznim var eş durumundan dolayı, eşim vatandaş. Ben de 2 sene sonra vatandaşlık sınava girmeye hak kazanıyorum artık sınavsız vatandaşlık olmuyor eş durumundan dahi.
Bunu belirttim çünkü vatandaş değilken çok iyi imkanlarda iş bulmak maalesef biraz zorÇünkü şirket için riskli bir durum. Örneğin boşansak benim oturumum ve çalışma iznim yenilenmeyecek ve şirket bana yatırım yapmışken çıkmak zorunda kalacağım çalışma iznim olmadığı için. Haliyle iş bulmak zor oluyor şirket seni çok beğense de o riske girmek istemiyor.
Şu an iyi bir firmada çalışıyorum. Bir daha kolayca böyle iş bulamam diye çekiniyorum açıkçası
Bir de fransa da kreşler devletin. Yani arada özel kreşler var ama nadir. 9 haftalıktan itibaren alıyorlar yer varsa :) herkes yolluyor çocuğunu. Dolayısıyla benim de bunu yapmam beklenecek.
Eşimin iş yerinde de şirket kreşi var aslında orda olsa eşim arada gider görür ancak eşimin çalıştığı yer şehir dışında her gün arabayla 40 dk gidip geliyor. Bir de iş için çok sık seyahat ediyor ve yurtdışında olması gereken günler benim çocuğu oraya götürmem işkence. Dolayısıylabaşvururken evime yakın yerleri talep edeceğim.
Ama inanın benim de içime sinmiyor doyamayacağım çocuğa. 6.ay en tatlı zamanları bir de ...
Evet bebeğe de kıyamıyorum. Herkesin çocuğu gidiyor, kreşte alanında eğitimli insanlarla gününü geçirecek hem de dil öğrenecek diye kendimi teselli ediyorumZaten burada zorunlu eğitim 3 yaşında başlıyor. Kreşte alt açma eğitiminden yeme içme eğitimine kadar veriyorlar ve 3 yaşındaki zorunlu okula hazırlıyorlar. belki çocuğun gelişimi için daha iyi olur diyorum ama tabii ki aslında bunları kendimi teselli etmek için söylüyorum :)
Sağol canım istifa etsek de bebek için, çalışmaya devam etsek de bebek için hepsi. Annelik hep zor :)Yaa kıyamam canım olsun çocuğun en azından evde durmaktan sıkılmaz ortamlara alışır öyle çocuklar daha zeki olur sende akşamları bide izin günlerinde soymaya çalışırsın yavrucuğuna☺
Canim ben Turkiyedeyim diye ucretsiz izin kullanacagim insaAllah. 6 ay alcam ilk basta sonra da eve gelen iyi bakici bulursam hem eve yardimci olur hem cocuga. Bir de benim yarim gun okulum. Ondan rahatim bakici konusunda ama inan senin gibiyim dusununce herhalde aglarim cocugu bakiciya verince. Cok zor cunku. Bilmiyorum belki durum el.verirse 2. Donemi de kapatirim plan yapmiyoruz simdiden. Rabbim ne nasip etmisse artikKızlar ben de sizdenim maalesef biberona alışacakHele benimki 6 aylıkken kreşe başlayacak siz düşünün Nasıl kıyacağım bilmiyorum
Benim de eşim bakıcı tutalım diye teklif etti ama ben okula göndermeyi tercih ettimCanim ben Turkiyedeyim diye ucretsiz izin kullanacagim insaAllah. 6 ay alcam ilk basta sonra da eve gelen iyi bakici bulursam hem eve yardimci olur hem cocuga. Bir de benim yarim gun okulum. Ondan rahatim bakici konusunda ama inan senin gibiyim dusununce herhalde aglarim cocugu bakiciya verince. Cok zor cunku. Bilmiyorum belki durum el.verirse 2. Donemi de kapatirim plan yapmiyoruz simdiden. Rabbim ne nasip etmisse artik
Eklenmiş canım anket
Aynen canım artık herşey evlat için inşallah onlarda kıymet değer bilen evlatlar olurlarSağol canım istifa etsek de bebek için, çalışmaya devam etsek de bebek için hepsi. Annelik hep zor :)
Eline emeğine sağlık canım gayette güzel oldugördüm canım millete mesaj ata ata halim kalmadı sonunda oldu ama
Ben birini tanıyorum ama kendisi uzun süredir takılmıyor buralara o mu bilmiyomikiz erkek bebeğe oy veren kim? kim gizli gizli ikiz bekliyor çıksın ortaya
Eline emeğine sağlık canım gayette güzel oldu
Ben birini tanıyorum ama kendisi uzun süredir takılmıyor buralara o mu bilmiyom ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?