- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aynenteşekkür ederim canıım. bizim diğer gruplardan neyimiz eksik aaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenteşekkür ederim canıım. bizim diğer gruplardan neyimiz eksik aaa![]()
Haziranda doğum yapacak bi arkadş var oda ikiz ilk başlarda yazıyordu da şimdi yok ortadahappy home diye biriymis kullanıcı adı gözüküyo anketin içine girince ama bizim gruptan değil normalde, yanlıslıkla olmus sanırım. heveslenmiştim cünkü hic ikiz yok bizim grupta![]()
olabilir canım ben hatırlayamadım. ilk başta yazan bi kaç kişi kayboldu zaten 2 tanesi hesabını dondurmus. sıkıntılı bir durum yoktur insallahHaziranda
Haziranda doğum yapacak bi arkadş var oda ikiz ilk başlarda yazıyordu da şimdi yok ortada
Sağol canım eline sağlık ay belli olsunda dolduralımgördüm canım millete mesaj ata ata halim kalmadı sonunda oldu ama![]()
Avent göğüs kalkanı acaip iyi bir ürün ben kullandım çok memnun kaldım şimdi yine alıcam kısmetse
Ben ilk cocugumda wee marka cam biberon aldım çok şükür hiç gerek kalmadı ilk 6 ay anne sütü sonra anne sütü ek gıda şeklinde ilerledik. Eğer emmeseydi ben de avent almayı düşünüyordum emzigi ağzına koyduğum an atiyodu onu da illa alsın diye uğraşıp ne onu ne kendimi yordum. Inşallah bütün bebekler emer de biberonlra gerek kalmazArkadaşlar yanlis anlasilmak istemem ama böyle alıyorsunuz ama bebisler acayip seçici oluyorlar, biberon ağzını yada emzikleri begenmeyebiliyorlar o yüzden bence çok fazla şey almayın, biberon agzina surmeyen çok bebek var çünkü![]()
Koton unkilerin rengi çabuk degisiyo hic önermemBen de gidip gidip koton da falan seviyorum kıyafetleri iyiki biri beni duymadı bu kız ne dio kendi kendine derlercinsiyet bellinolsun inşallah bende alcam biraz biraz
Insallah emerler ya zaten anneye temas edip emmesi daha güzel bağlanma acısından umarım gelir de emerler kuzucuklarBen ilk cocugumda wee marka cam biberon aldım çok şükür hiç gerek kalmadı ilk 6 ay anne sütü sonra anne sütü ek gıda şeklinde ilerledik. Eğer emmeseydi ben de avent almayı düşünüyordum emzigi ağzına koyduğum an atiyodu onu da illa alsın diye uğraşıp ne onu ne kendimi yordum. Inşallah bütün bebekler emer de biberonlra gerek kalmaz![]()
2020 HAZİRAN ANNELERİ
ANNEMİZ YAŞ SATDOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK KİLOCİNSİYET İSİM myarenb 22 13.09.2019 19.06.2020İSTANBUL İLK94 sekerportakali_m 2915.09.2019 21.06.2020 - İLK57 cicada86 3319.09.2019 25.06.2020 İSTANBUL İLK 58 burcu153 32 15.09.2019 21.06.2020 İSTANBUL İKİNCİ 49 mevayigit 27 19.09.2019 25.06.2020 İSTANBUL İLK 46 sykapusuz 29 29.09.2019 30.06.2020 İSTANBUL İKİNCİ 54 hayalperest07 24 13.09.2019 20.06.2020 - İLK 50 pamukseker11 35 22.09.2019 29.06.2020 - İLK 65 muallimeee90 29 23.09.2019 29.06.2020 - İLK 69 dorothyy 29 28.08.2019 07.06.2020 YURTDIŞI İLK 52 happydays1000 28 14.09.2019 20.06.2020 İSTANBUL İLK 56 gunayalp 29 22.09.2019 28.06.2020 KONYA ÜÇÜNCÜ 57 creed91 28 03.09.2019 09.06.2020 İSTANBUL İLK 64 sosmivida 31 18.09.2019 24.06.2020 İSTANBUL İKİNCİ 80 azadnaz 35 15.09.2019 21.06.2020 KONYA İLK 64 cokoprenses83 35 15.09.2019 22.06.2020 İSTANBUL İKİNCİ 69 yazgele 28 14.09.2019 20.06.2020 TRABZON ÜÇÜNCÜ 70 tugba5234 34 03.09.2019 09.06.2020 İSTANBUL İLK 66 navle rayab 28 02.09.2019 06.06.2020 ANKARA İLK 62 ceyda1319 33 19.09.2019 26.06.2020 AYDIN İKİNCİ 74 smgsmr 28 30.08.2019 05.06.2020 İSTANBUL İLK 62 KIZ ARYA EVA gulguzeli2019 32 22.09.2019 28.06.2020 İSTANBUL İLK 86 esranindunyasi 34 15.09.2019 16.06.2020 ANKARA İKİNCİ 60 floraa12 22 07.09.2019 13.06.2020 İZMİR İLK 64
Kizimdada asagidaydi plesenta 5 aylik olduğunda yukari cikmisti umarim bunda da öyle olur cnm anneler iyi ki varlar bir tarafin yardimci olması bile insani cok rahatlatiyor yardimci kayinvalideler de vardır elbet ama anneler kizlarina her zaman daha yardimci... Keşke benim kizimda kardeş istese şimdiden cok kiskaniyor krizler başladı maalesef gecen gün babasina o doğunca onu benden cok sevmiyceksin diyor ☺Sende kendimi gordum bian evimde sadece 2 gün kaldım yanında kimse olmadan çok zorlandım sadece ev toparlaması yaptığım halde yine dayanamadım geldim anneme, eşimde saolsun bişey demiyor bizi dusunuyor sadece. Allah annene ve sana şifa versin, kolaylık versin. Durumun benim içimi acıttı gerçekten, bende eşimde hep diyoruz iyiki annemler var, karşılıksız sonsuz sevgi ile bakıyorlar. Plesanta sorunları yaşayan çok kişi var. Inşallah bi sorun olmadan yukarı giderde sen de rahatlarsın biraz. Benim kızım da o kadar çok kardeş istiyor ki hep dua ediyordu kardeşim olsun diye, birde geçen sene bir kaybim olmuştu, üzülmüştü ona, şimdi o yuzden bana karşı çok hassas Allahtan ama zaten annemde olduğum için bana gerek kalmıyor burda.
Darısı bize inşallahTabloya göre sadece cinsiyet öğrenen benim galiba![]()
Öyle mi. ŞaşırdımKoton unkilerin rengi çabuk degisiyo hic önermem![]()
O da kendi açısından haklı napsin ama bi şekilde siz onu yonlendirin sevdirmeye halısın yoksa ilerde de sorun olur. Evet iyiki varlar benim kayinvalidem yok malesef olsada zaten yaşlı olurdu baya. Rabbim önce herkesin kendisine sağlık versin en önemlisi o, kimseye muhtaç etmesin.Kizimdada asagidaydi plesenta 5 aylik olduğunda yukari cikmisti umarim bunda da öyle olur cnm anneler iyi ki varlar bir tarafin yardimci olması bile insani cok rahatlatiyor yardimci kayinvalideler de vardır elbet ama anneler kizlarina her zaman daha yardimci... Keşke benim kizimda kardeş istese şimdiden cok kiskaniyor krizler başladı maalesef gecen gün babasina o doğunca onu benden cok sevmiyceksin diyor ☺
Evet çok şükür varlar. Benim kayınvalidem yok. Aynı binada oturan eltim var, saolsun 2 gün evdeydim gün içinde sürekli aradı ihtiyacım olup olmadığını sordu yemek yaptı getirdi bi kaç kere ama işte evde cocuk olunca yinede tek bakılmıyor. Onunda küçük çocuğu var benim kizla anlaşamıyorlar hep kavga ediyorlar yoksa evimde de kalırdım ama bu şekilde çok zor. Saolsun benimde eşim herşeye yardımcı oluyor ama geç geldiği için o da yeterli olmadi. Biraz ayakta fazla kalsam hemen agrım başlıyor. Yine en iyisi annemde kalmak. Eşim haftada bi iki gün geliyor. Bende eve gitsem annemlerle gidiyorum öyle idare ediyoruz işte. Rabbim herkese sağlık nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin.Şu anneler iyiki varlar gerçekten onlardan başkası acımıyor ben burda kusuyorum evi bile toplaamıyorum karı üstümde oturuyor ne haldesin demiyor inanın kendi başımayım eşim allahtan yardımcı oluyor çok kötü olursam anneme gidip birkaç gün kalıyorum
Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsnşöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm
Benim eltimin de göğsü uçları hiç yokdu içindeydi 3 çocuğu var malesef 3 unu de emziremedi ama sütü de olmadı makine falan aldı sahip vermek için ama olmadıTabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsnşöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm
Bende 3 4 tane avent almıştım öyle heveslenip ama onu kabul etmedi benim pek sütüm olmadi, doğumdan sonra 9 gün hastanede kaldım, antibiyotik aldım bebeği emziremedim oyle azaldi sut. Wee marka bende aldım onu sevdi küçükken aventleride çok daha sonra kullandı. Emzige kızım 6.ayında alıştı eşim sayesinde emziği ağzına koyup koyup uyuttu. :)) cok rahatladık emzik harika biseyBen ilk cocugumda wee marka cam biberon aldım çok şükür hiç gerek kalmadı ilk 6 ay anne sütü sonra anne sütü ek gıda şeklinde ilerledik. Eğer emmeseydi ben de avent almayı düşünüyordum emzigi ağzına koyduğum an atiyodu onu da illa alsın diye uğraşıp ne onu ne kendimi yordum. Inşallah bütün bebekler emer de biberonlra gerek kalmaz![]()
Amin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile, insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..Evet çok şükür varlar. Benim kayınvalidem yok. Aynı binada oturan eltim var, saolsun 2 gün evdeydim gün içinde sürekli aradı ihtiyacım olup olmadığını sordu yemek yaptı getirdi bi kaç kere ama işte evde cocuk olunca yinede tek bakılmıyor. Onunda küçük çocuğu var benim kizla anlaşamıyorlar hep kavga ediyorlar yoksa evimde de kalırdım ama bu şekilde çok zor. Saolsun benimde eşim herşeye yardımcı oluyor ama geç geldiği için o da yeterli olmadi. Biraz ayakta fazla kalsam hemen agrım başlıyor. Yine en iyisi annemde kalmak. Eşim haftada bi iki gün geliyor. Bende eve gitsem annemlerle gidiyorum öyle idare ediyoruz işte. Rabbim herkese sağlık nasip etsin, kimseye muhtaç etmesin.
Yani insan 7 kat yabanciya bilr yardim eder bu durumda olduğunu bilse ama ne diyeyim Allah herkese hidayet versin akıl fikir versin. Aynen zor gününde yanında yoksa iyi gününde nasıl yüzü olucak gelmeye çok ilginç. Ne diyelim insallah bundan sonrası daha iyi geçerAmin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..