Ben kullanıyorum canım ama çarpıntı yok bende ayda bir kontrol ettir perşembe günü gidicem ben dahiliyeye ne kullanıyorsun dozu ne?Kizlar tiroid ilacı kullanipta çarpıntı yaşayan var mi acaba ???
1 litre bile zor içiyorum bulantımi dahada arttırıyor bana 2 3 litre iç dedi içemiyorum ya napcam bilmiyorum içmek lazım bulantılar geçince artık suan çok zorluyorum elimden geleni yapıyorumCanım2-3 litre içmek için zorla kendini.benım de canım pek istemıyor ama zorluyorum,su bebek için cok onemlıymıs
Ahh ahh ben çok su içmek istiyorum yarama tuz bastınız ama haftalardır su içemiyorum en son serum bağlanmışım onzyd bulantı ilacı kullanmama rağmen midem çok bulanıyor1 litre bile zor içiyorum bulantımi dahada arttırıyor bana 2 3 litre iç dedi içemiyorum ya napcam bilmiyorum içmek lazım bulantılar geçince artık suan çok zorluyorum elimden geleni yapıyorum
Evet erzurum dhasouk tabiki ama scak antebe degsmem yani onu demek.istedmHadi ya ciddi misin Erzurum daha soğuk olur diye biliyorum Antep Güney Doğu sıcakVan da soğuk valla yine de bırakıp gidemiyorum buraları
Turşu ye susatıyo1 litre bile zor içiyorum bulantımi dahada arttırıyor bana 2 3 litre iç dedi içemiyorum ya napcam bilmiyorum içmek lazım bulantılar geçince artık suan çok zorluyorum elimden geleni yapıyorum
Doktor yazdı bana canım eşim aldı 22 lira vermiş içinde muayene ücreti falan da olabilirSağlık ocağına mi yazdiriyorsunuz yoksa özel mi direk alıyım mı nekadardi
Özelde 15 20 dk devlette 2 3 dkKızlar muayeneniz kac dk suruyor.dr size ne kadar vakıt ayırıyor?10 dk mı yarım saat mi ?
Allah yardım etsin çok zor en azından burda birbirimizi anlıyoruz suyu normalde çok severim doya doya içemiyorum..onyzd bir kutu bitirdim sabah prilam yazdırdım aldım bakalım belki bu daha kuvvetlidir sende dene birAhh ahh ben çok su içmek istiyorum yarama tuz bastınız ama haftalardır su içemiyorum en son serum bağlanmışım onzyd bulantı ilacı kullanmama rağmen midem çok bulanıyorzamanda geçmiyor sanki resmen bunalımdayım kızlar
2 li test için gidicem aç tok farkeder mi bilgin var mı 9 buçuk randevum normalde cikolata hastasiyim ama bu hamileligimde de oğlanın hamileliği gibi çikolata tatlı şeyler canım hiç istemiyorKızlar muayene gırmeden yarımsaat once cıkolata yedım. Hareketlerını gorduk,tatlı yiyip gıdın hareket gormek istıyosanız :))
Geçen gün onuda yedim acı da yiyorum su bana kötügeliyor kaynıyor sanki midem bulandırıyor işte yaTurşu ye susatıyo
canım bende kullanıyorum ama çarpıntım yok. doktor olursa mutlaka tansiyonunu ölç demişti. yakın zamanda gidip bi görün istersenKizlar tiroid ilacı kullanipta çarpıntı yaşayan var mi acaba ???
Bende aldım bugün 22 verdim iki kutu yazmış denedim akşam yemeğini yedim korka korka şimdi biraz daha iyiyim..Doktor yazdı bana canım eşim aldı 22 lira vermiş içinde muayene ücreti falan da olabilir
Rubella dıye Bi kan testi kötü çıktı doktor avidite istediO nedir canım ?
Amin canım,bende çok severim su içmeyi. prilamı bende merak ettim aslında sana iyi gelirse onzyd den daha etkiliyse bana bildirirmisin belki o ilaç işe yararAllah yardım etsin çok zor en azından burda birbirimizi anlıyoruz suyu normalde çok severim doya doya içemiyorum..onyzd bir kutu bitirdim sabah prilam yazdırdım aldım bakalım belki bu daha kuvvetlidir sende dene bir
Seninle ayni durumdayimGeçen gün onuda yedim acı da yiyorum su bana kötügeliyor kaynıyor sanki midem bulandırıyor işte ya
Canım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım2 li test için gidicem aç tok farkeder mi bilgin var mı 9 buçuk randevum normalde cikolata hastasiyim ama bu hamileligimde de oğlanın hamileliği gibi çikolata tatlı şeyler canım hiç istemiyor
Anladım canımEvet erzurum dhasouk tabiki ama scak antebe degsmem yani onu demek.istedm
Benim randevum sabah olduğu için ben aç gitmiştim ama doktor bana aç ya da tok gel diye bir şey söylememişti. Sanırım farketmiyor :)Canım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?