2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doktora en son 6+4 haftalıkken gitmiştim doktor dedi 12 ci hafta olunca gelirsin diye pazartesiye randevu aldım ama geçmiyor zaman, karnım top gibi oluyor kasılıyor son aylara doğru olması gerekmiyormu inşallah kötü bişey yoktur

Anladım. Ben normal kontrole gidiyim yinede malum ozmanı beklersem 7 hafta geçmiş oluyor meraktan ölürüm
Ben bugun gıttım ,dr benı gorunce 3 hafta dayanabılmeme cok sasırdım dedi :)) gir git bi gor baya fark oluyor 7 ıle 10 arası bebege benzıyo artık goruntusu fln ,yaşa o heyecanı ,12 de yıne gıdersın

Bugün kasik agrim var iki kasigimda birden hic olmuyordu idrarimda birşey yok daha yeni test yapildi stresten olur mu acaba ? Stres yasayinca sizde de boyle şeyler oluyor mu?
Kasık agrım hiç bitmio benim. Dün gece bende boyle rahmim yanıyodu sanki oyle değişik birşey di. Ona uyandım. Elimi karnıma koydum dua ettim. Uyumuşum heralde. Ama yandı sanki ya değişik ti

Kesinlikle ben de oyleydim kucukken. Simdi paspala dondum ama babam araba degistirirken bile abimden once bana sorardi.Evlendim bile kim ne alirsa once bana soruyor kiyafetler dahil. Evde bi lider varsa o kocturkizin da oyle olacak bak gor

Bugün kasik agrim var iki kasigimda birden hic olmuyordu idrarimda birşey yok daha yeni test yapildi stresten olur mu acaba ? Stres yasayinca sizde de boyle şeyler oluyor mu?
Benim de karin agrisi oluyor arada bazen de sanki igne batar gibi agri oluyor alt kisimda. Basta cok taktim ama videolari izledim hep bir de Allah a biraktim artik. Nasip etse insaAllah benimle olacak dedim ve gercekten rahatladim takmamaya calistim

Sağol canım içtim hemen alınca birazcık birşeyler yedim umarım durur çocuk ac kalcak diye ben mahvoldum burda kalkamadim korktum da yemege cikcak diye bugun hiç iyi değilim ya gerçekten..
Çok çok geçmiş olsun canım inan seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bı kez hapı içmedim azaltmayı denedim o gün çok çok kotuydum 3 kez istifra ettim başım döndü hiç duramadim eşim de askerdeydi .gercekden çok zor bulantılar ama az daha sabır inşallah 13 den sonra azalır 16 dan sonra nerdeyse hiç kalmıyor inşallah daha rahat geçiririz

Kizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .

Kızlar kasık ve karın ağrısı bende de var. Özellikle geçen fenalaştıktan sonra iyice arttı. Ebeyi aradım 14-15. haftada arada gelen kasık ve karın ağrısı kadar normal bir şey olamaz, ağrın şiddetli ve sürekli olursa gel dedi. İçime sinmedi hastaneyi aradım, hastanenin ebesiyle konuştum idrarda yanma var mı ? ağrı sürekli mi? kanama var mı vs vs birkaç soru sordu. Sonra da gayet normal dedi. Artık bir daha aramayacağım doktorları her şeye normal diyorlar çünkü :)

Evet guzel antep 1 yldr flan burdaym tayinle mecburyetten geldim yoksa sibirya sogugu erzurumu dunyaya degsmezdim..
Hadi ya ciddi misin Erzurum daha soğuk olur diye biliyorum Antep Güney Doğu sıcak Van da soğuk valla yine de bırakıp gidemiyorum buraları

Kizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Ben 2 litreye yaklaşıyorum ya. Miden mi almıyo ama su onemli bebek içinde

Evet bende kendime bakıyorum uzun sürüyomu yanma varmı falan die. Rahim genişliyor o yüzden ben resmen hissediyorum büyüdüğünü cok zayıf oldugum için

Su kokuyorsa içme suyu alıp 1 saat dolapta bekletsen serin gene içersin karadeniz bolgesindeyim yayla suyuna bağlı soğuk gene çok iyi geliyor migdeme dolaba koysan dene şekilde su önemli çünkü idrar yolların iltihap olmasın

Evet canım bireysel farklılıklar var illaki çok teşekkür ederim hayirlisiyla kucağına al inşallah ,

Canim ben de icemiyorum nerdeyse. 1 litreyi midem bulana bulana iciyorum. Ev yapimi sekersiz visne suyu, portakal suyu ve ayranla takviye etmeye calisiyorum. Doktorum da tamam o zaman demisti.

Oy yerim onu tam benim ufak versiyonum merak etme iyidir koçlar ortamda kendilerini sevdirirler arkadas cevresi coktur bende kendimden buyuk insanlarla daha iyi anlasiyorum cunku kafa hizli calisiyor kendini ezdirmesin işte neguzel hakkını savunsun biz kazık yiye yiye öğrendik ama kucuk yasta ogrenir hayati hem şuan da getirecegimiz dunya daha kötü allah yardımcımız olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…