2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Burcu hanıma da gittim ama onda da içime sinmeyen şeyler yaşadım dediğim gibi çok sıkıntılar yaşadığım için burda doktor konusunda çok temkinliyim. Bayan doktor aramız doğal tabi de Mehmet doktor gerçekten çok saygılı birisi hiç rahatsız olmadım. Rabbim sonunu hayırlı güzel yapsın inşallah burcu hanımı birçok kişiden duydum iyi diye sıkıntı olmaz inşallah. Mecburi hizmet ama ben van ı çok sevdim kesinlikle çok güzel ve gelişmiş bir şehir ama doktor konusunda aşırı derecede seçici olmak gerekiyor tabi bu heryerde geçerli. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah Van a gelen gitmek istemiyo genelde çok seviyorlar Van ı, tabi soğuğu tozu toprağı çamuru hariç güzel sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, kızımı o doğurttu sezeryan ile memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadım sadece sevmediğim tek yanı bilgisini aktarmaması şunu yap şuna dikkat tarzında anlatmaması O konuda soğuk biri biraz

Tabiki temennimiz bu inşallah güzel cikar kizimda ikili test sonucu bizimde riskli cikmisti o zaman bu test yoktu olsa soylerlerdi (5yil önce) olsa da yaptırmaya cesaret edermiydim bilmiyorum çünkü negatif bir sonuç hamilelik boyu cok daha kotu bir psikolojiye sebep verebilir eger bebegi aldirmak dusuncesi yoksa bu testleri yaptirmama taraftariyim inşallah olumlu sonuç gelir anne stresten kurtulur

Hepimizin hayat gorusu ve beklentisi cok farkli. Dogum aninda ogrenmektense onceden bunu bilip psikolojiyi hazirlamak daha mantikli geliyor bana. Unutmamali ki sadece down sendromlu bebeklek yasiyor. 13 ve 18 krozom bozuklugu olan bebekler zaten yasamiyor. Oyle bir sonuc olmamasini temenli edelim. Oldugu taktirde paylasirim.
[/QUOTE]
Herkesin görüşü farklı tabiki saygi duymak lazim umarim sonucunuz güzel cikar ben şuan ikili test yaptırmaya bile cesaret edemedim kizimda riskli cikmişti ve doğuma kadar cok stres yasamistim onun için bu testlerden uzak durmayi tercih ediyorum Allaha dua ediyorum saglikli olması için en büyük imtihan evlat inşallah hepimiz evlatlarimizi saglikli şekilde kucagimiza aliriz...

Herkesin görüşü farklı tabiki saygi duymak lazim umarim sonucunuz güzel cikar ben şuan ikili test yaptırmaya bile cesaret edemedim kizimda riskli cikmişti ve doğuma kadar cok stres yasamistim onun için bu testlerden uzak durmayi tercih ediyorum Allaha dua ediyorum saglikli olması için en büyük imtihan evlat inşallah hepimiz evlatlarimizi saglikli şekilde kucagimiza aliriz...

Doktora sümüksü alıntıyı sordum kızlar gyno lomexin diye bir ilaç verdi.aslında kötü koku kaşıntı yok ama mantar vardır dedi. Progestanda kullanıyorum fitil. Birini bırakıp diğerini kullanmam gerekecek herhalde. Kullanan var mı

Ben yarın ikili test için gidicem prilam icmesem daha iyi dimi kan da alcaklarya? Napim ? dün gece icmeyi unutunca gündüz iyide akşama doğru kötüleşiyorum
Canım iç bence çok memnun kaldım ben..akşam yatmadan mi iciyosun akşam yemeklerden önce mi alıyorsun..güzel sonuçlarını bekliyoruz

Bende de oluyor hep beyaz akıntı normal demişlerdi ama söylemedim bende doktora hiç koku ve kaşıntı yok bende de

Beyaz akıntı çok normal kızlaar bende sordum doktoruma koku, kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…