Allah razı olsun sağolun cümle ümmetimizin evlatlarına inşallahCok Geçmiş olsun Allah şifa versin
Amin Allah razı olsun tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin rabbim inşallah ..Allah iki evladına da sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.
Merhabalar ben de Van’da yaşıyorum vanlıyım Burcu ungan a gidiyorum ben lokman hekimde, Akdamar hastanesini isterdim ama Dediğiniz bayan doktor olsaydı giderdim oraya ama Burcu’dan da memnunum açıkçası kızımı da o doğurdu, Antalya’dan buralara öğretmen olarak gelmek zor olmadı mı genelde tercih etmezler
Amin inşallah Van a gelen gitmek istemiyo genelde çok seviyorlar Van ı, tabi soğuğu tozu toprağı çamuru hariç güzelBurcu hanıma da gittim ama onda da içime sinmeyen şeyler yaşadım dediğim gibi çok sıkıntılar yaşadığım için burda doktor konusunda çok temkinliyim. Bayan doktor aramız doğal tabi de Mehmet doktor gerçekten çok saygılı birisi hiç rahatsız olmadım. Rabbim sonunu hayırlı güzel yapsın inşallah burcu hanımı birçok kişiden duydum iyi diye sıkıntı olmaz inşallah. Mecburi hizmet ama ben van ı çok sevdim kesinlikle çok güzel ve gelişmiş bir şehir ama doktor konusunda aşırı derecede seçici olmak gerekiyor tabi bu heryerde geçerli. Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tabiki temennimiz bu inşallah güzel cikar kizimda ikili test sonucu bizimde riskli cikmisti o zaman bu test yoktu olsa soylerlerdi (5yil önce) olsa da yaptırmaya cesaret edermiydim bilmiyorum çünkü negatif bir sonuç hamilelik boyu cok daha kotu bir psikolojiye sebep verebilir eger bebegi aldirmak dusuncesi yoksa bu testleri yaptirmama taraftariyim inşallah olumlu sonuç gelir anne stresten kurtulurYanlıs kısıye yazdınız galıba ,ben yaptırmadım henuz hiçbir testi . Bir arkadasımızın ikili test grafıgı rısklı cıktıgı için doktor yaptırmasını onermiş, doktorunu dinlemesi en dogrusu . Olumlu dusunmek lazım.bence guzel sonuc gelecek ve 9 ay şüpheyle stresle gecırmıycek ,Allahın ıznıyle içi rahat edecek
Hepimizin hayat gorusu ve beklentisi cok farkli. Dogum aninda ogrenmektense onceden bunu bilip psikolojiyi hazirlamak daha mantikli geliyor bana. Unutmamali ki sadece down sendromlu bebeklek yasiyor. 13 ve 18 krozom bozuklugu olan bebekler zaten yasamiyor. Oyle bir sonuc olmamasini temenli edelim. Oldugu taktirde paylasirim.
Amin benim de duaya ihtiyacım var.Amin Allah razı olsun tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin rabbim inşallah ..
Ben yarın ikili test için gidicem prilam icmesem daha iyi dimi kan da alcaklarya? Napim ? dün gece icmeyi unutunca gündüz iyide akşama doğru kötüleşiyorumBu prilam işe yaradı ya bugün doya doya yemek yedim ilk defa kusmadım bulantı yaşamadım çok şükür inşallah böyle gider
Muayenesi ne kadar acaba küçük sehirdeyim bende geçerim oraya denerimYıldızlı MedicalPark a gidiyorum Bakiye Akbaş a :)
Siz Trabzon’da değil miydiniz? Muayene 180 esnafa 160 oluyor tahlilleri ücretli hepMuayenesi ne kadar acaba küçük sehirdeyim bende geçerim oraya denerim
Hayırdır inşallah neyiniz var?Amin benim de duaya ihtiyacım var.Bol bol dua ediyorum sana da ederim
Çokmuş canım küçük şehirdeyim şuan devlet hastanesine gidiyorum giresunda araştırma kadın doğum hastanesi var özel gibi doğumu oraya gitmeyi düşünüyorum inşallahSiz Trabzon’da değil miydiniz? Muayene 180 esnafa 160 oluyor tahlilleri ücretli hep
Canım iç bence çok memnun kaldım ben..akşam yatmadan mi iciyosun akşam yemeklerden önce mi alıyorsun..güzel sonuçlarını bekliyoruzBen yarın ikili test için gidicem prilam icmesem daha iyi dimi kan da alcaklarya? Napim ? dün gece icmeyi unutunca gündüz iyide akşama doğru kötüleşiyorum
Bende de oluyor hep beyaz akıntı normal demişlerdi ama söylemedim bende doktora hiç koku ve kaşıntı yok bende deDoktora sümüksü alıntıyı sordum kızlar gyno lomexin diye bir ilaç verdi.aslında kötü koku kaşıntı yok ama mantar vardır dedi. Progestanda kullanıyorum fitil. Birini bırakıp diğerini kullanmam gerekecek herhalde. Kullanan var mı
Yatarken aç karna 2 tane icıyorum ikili testle bi zararı olmaz dimi?Canım iç bence çok memnun kaldım ben..akşam yatmadan mi iciyosun akşam yemeklerden önce mi alıyorsun..güzel sonuçlarını bekliyoruz
SaBah 1 gece yatarken 1 alıyorum bende..yok canım olmaz sen karnını doyur ilaclarini ic gitYatarken aç karna 2 tane icıyorum ikili testle bi zararı olmaz dimi?
ikiside degisiyor 18 haftadan once ben kiza benziyor diyip erkege donende cok duydum en iyisi acele etmeden beklemek lazimErkek denilince değişiyormuşta kız dedikleri zaman değişmiyormuş cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?