- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
canm sanırım o bendm doktorum bana ocean mummy verdi ama henüz eime geçmedi siparişimde aksaklık oldu... kullanınca haber vericem mutlakaOnu bende merak ettim bursa bi arkadaşa sormustum deneyip soyleyecekti ama dönmedi bana kapsüllü tablet mi? Kapsül de dokunuyor bana surup istiyorum
evet ya onu bende duydummm bana taa 10.haftada bence erkek dedi ama ben hep nednse kız hissediyorummmmErkek denilince değişiyormuşta kız dedikleri zaman değişmiyormuş cinsiyeti
Benim her yemekten sonra oluyodu da bu aralar duruldu ekşime yanma bulantı ağrı hepsi bi arada oluyodu ama kusmuyodumkızlar günaydın 2 gündür mide yanmam başladı aranızda yaşayan varmı napıyosunuz
bendede kusma yok hiç olmadı ama 2 gündür yanma ekşime varBenim her yemekten sonra oluyodu da bu aralar duruldu ekşime yanma bulantı ağrı hepsi bi arada oluyodu ama kusmuyodum
Yapıldı sonra enfeksiyon çıktı. Şimdi de çok sık tuvalete gidiyorum yapıyorum gene geliyor. Ben de böbrek taşı hep var. Ama büyük değil sok böbrekte 4 5 tane ama kum büyüklüğünde. 5 6 yıldır hep çekiyorum böbrek taşı sorununuMerhaba daha önce de yazmıştım topiğe benim de ilk hamileliğimde kanamam vardı dr m ısrarla idrar tahlili yapmamıştı dr değiştirdim ben söylemeden benden idrar tahlili istedi dr m. Sonuç kum döküyormuşum bazı gebeliklerde olurmuş. 4 ay boyunca üzüldüm bana rapor verip yatırıyodu ilk dr ikinci dr artık rapor yok sabret bitecek demişti 5. Ay bitiminde bıçak keser gibi kesilmişti kanamam.
İdrar tahlili yapmadılarsa iste dr.ndan ve ısrarcı ol
Bence bitir öyle başla mantar fitiline çünkü islaklik oldukça iyileşme olmayabilir kuru tutmak lazimBen de norml diye sallamamıştım.bir de hicbir şey yok sadece günde bi defa sümüksü akıntı geliyor peçeteye o kadar. Bilemedim suan napsam.
Valla imkanı yok mahvoluyorum ağızdan alınca bi de son 8 tane filan kaldı. Kullan bitir daha da kullanma dedi. Acaba o bitince mi fitili kullansam dedim
Normal bence bende hep oluyodubendede kusma yok hiç olmadı ama 2 gündür yanma ekşime var
Tamam cnm doktor santafer fort vermişti kan ilaci dun içtim gece mide agrisindan mahvoldum daha da icmem herhalde decavit de ayni şeyi yapti ne kullanacagimi sasirdim bide bunu ocean mumy denesem diyorumcanm sanırım o bendm doktorum bana ocean mummy verdi ama henüz eime geçmedi siparişimde aksaklık oldu... kullanınca haber vericem mutlaka
Allah şifa versin çok zor bir durum, geçen sene 2. hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra babam vefat etti, hiç bir hastalığı yokken, oturduğu yerde gözlerini yumdu, çok zordu hemde çok zor, resmen sok olduk ama Allaha inanan insanlarız, veren Allah, alan Allah dedik, üzüntüsünü yaşadık sessizce. Cok zor ama insan alisiyor. Acıyı veren Rabbim sabrinida veriyor. 30 yaşındaydım babamı kaybettigimde, daha küçükken babasını kaybedenleri yada hiç gormeyenleri düşününce utandım, elbette çok üzüldüm tarifsiz ama Allaha dayanmak ona teslim olmak en büyük güç insan için, şimdi de sizin için dua vakti. Bol bol dua edin, kuran okuyun, zikir çekin anneanneniz için çünkü ihtiyaci olan tek şey o. Kendinizi cok uzmeyin, strese sokmayin, Rabbim size güc versin, şifa versin.Merhaba kizlar yarin bende ikili test icin gidiyorum ama ilk d3fa icim buruk olarak. Canimin ici anannem 6 gundur yogun bakimda durumu iyi degil bu benim icin cok zor bir sinav oldu gercekten bir yandan cocuklugumdan beri hep ya birgun öldüğünde ben ne yaparim dedigim ananem ölümle pencelesiyor bir yandan 2 yildir bekledigimiz sayisiz igne ilac tedaviden sonra supriz yapip hayatima giren bebegim. Bu kadar uzgunken dik durmaya guclu durmaya calismak gercekten cok zor. Cok zorlaniyorum nefes alamiyorum bazen ama Allah a dua ediyorun guc vermesi icin. Sizinde dualariniza ihtiyacin var. Bu arada hepiniz insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Bana hiç ilaç yazmadı folic asiti bırak dedi balık hapıyla prilam iciyorum şuan gözlerim kararıyor kan ilacı hatırlatmam mı gerekiyordu acabadoktorum 12 . haftadan itibaren multivitamn d vitamni damlası ve demir ilacna başlattı canm
Ay rahata bak dönmüş de yatıyor kız mı acaba bilemedim bizler biraz daha rahata duskunuz ya ondan öyle hissettim sağlıklı olsun inşallah..selam herkesee
ben bugün kontrole gittim normalde 12+3üm ama doktor 14 hesapladı yanlıslıkla. gelişimi çok geride geç döllenme mi falan diyo bende hayır hep önden gidiyodu dedim orda bi burukluk yasadım tabi. sonra 12 haftadayım diyince içimiz ferahladı ☺ 3 gün geriden geliyoruz ama 1 haftaya kadar normalmis zaten. kalp atımı da iyi dedi allaha şükür. folik asiti bıraktırdı, idrarda küçük iltihaplanma çıkmış tek kullanımlık bi ilaç verdi bir de i mom diye bi destek var onu önerdi. sırtımız dönük ama belki tahmin eden olur cinsiyeti, devlet olduğu icin yorum yapmadı cinsiyetle ilgili.
kısadan hisse iyiyiz allaha şükürEki Görüntüle 2563209
Vitamin vermedi mi başka kan hapıda başlanıyor diye biliyorum ben ama..Bana hiç ilaç yazmadı folic asiti bırak dedi balık hapıyla prilam iciyorum şuan gözlerim kararıyor kan ilacı hatırlatmam mı gerekiyordu acaba
Soğuk süt yudumla yudumlarken rahatladıgını anlarsın hemen yağlı şekerli bişey yeme tetikliyorkızlar günaydın 2 gündür mide yanmam başladı aranızda yaşayan varmı napıyosunuz
Ay ben birkere düşürdum o tas nasil berbat birsey ölüyorum sanmistim..annemde bana hamileliğinde kum dökmüş cok çekmiş bende kadın erkek kardeşimde rahatmış korktum bende de olur diye de yoK cok sukur..geçmiş olsun canımYapıldı sonra enfeksiyon çıktı. Şimdi de çok sık tuvalete gidiyorum yapıyorum gene geliyor. Ben de böbrek taşı hep var. Ama büyük değil sok böbrekte 4 5 tane ama kum büyüklüğünde. 5 6 yıldır hep çekiyorum böbrek taşı sorununu
Hayırlısı inşallah cnmya yerm sanki erkek gbi hissettimmm
Evet süt iyi geliyor ama ben gavisconsuz yaşayamam valla içtiğim an ferahlıyor midem icebilirsin bir zararı yok saclaninca da daha artıcak mecbur kullanıcaz..Soğuk süt yudumla yudumlarken rahatladıgını anlarsın hemen yağlı şekerli bişey yeme tetikliyor
Allah düşmanıma vermesin. Ben Hole yatıyordum kafamı tuvalette bırakıyordum. Kus kus bi hal oluyorsun sancıdan ayaklarını açamıyorsun. Hele mesaneyi tıkadıysa yandın idrara da çıkamıyorsun. Allah düşmanıma vermesin. Doğum sancısı gibi diyorlar. Normal doğumdan korkmuyorum tabi bu durumda alıştımAy ben birkere düşürdum o tas nasil berbat birsey ölüyorum sanmistim..annemde bana hamileliğinde kum dökmüş cok çekmiş bende kadın erkek kardeşimde rahatmış korktum bende de olur diye de yoK cok sukur..geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?