2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Akşam yemeğinden önceac karnına içsem prilami olurmu acaba yatarken içmesem olurmu yemeklerden önce bulanıyor çünkü eczane verirken yemeklerden önce iç dedi üstünde yatmadan diyor?
Uyku yapıyor o yüzden gece yatmadan önce 2 tane içiliyor eğer sabah bulantı olursa aç karna 1 tane daha icebiliyorsun çok şükür biraz hafifledi sanki bulantılar

Küçük küçük kanamalar normal diyorlar aslınfa ama istersen başka bir doktora da görün bence
Göründüm küçük değil büyük kanama geçirdim. Rahim ağzım açılmıştı kapanınca biriken kan geliyormuş. İki doktora gittim ikisi de aynısını dedi. Hatta şimdi doktordan geldim. Doktorum kızdı takma kafana dedi.

kızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Mantiii ☺ kafayi mantiya taktim hatta bugün annem geldi beraber manti actik disardski hazir mantilar güzel değil ugrastik ama değdi birazda buzluga attik canim istedikce cikarip cikarip yicem

kızlar yaa canınız yemek olarak ne istiyo mesela benm hep hazır şeyler çekiyo
Bende sendenim hazır başkası pişirsin herşey yiyorum bide kokmasın yeter her gün bişey çıkarıyorum eşime malum 3 cü çocuk daha bulamam bu günleri ay çok canım çekti diyorum garibim hemen gidip aliyor sagolsun

Merhaba kizlar bugun saglik ocagına gittik 12 haftalık olduk devid3 verdı. Birde folıkasıti bırakabilirsin dedı yada bitirebilirsin dedı varsa. Gunde 9 damla dedı. Birde 16.hafta kan ilacı ıcın 20. Hafta aşı için ve tahlil için aç gel dedı.
Bu ayın 16da kontrolumuz var Dr uma herseyi soylıcem ona gore bırakıcam folıkasıti bakalım iple cekıyorum şu bir hafta gecsın dıye☺cunku baya oldu gormeyeli yavruşumu hem 13+1 olmuş oluyoruz. aslında 14.haftanın adımını atmış oluyoruz. Ayyyy belki cinsiyet konusunda azcık fikir uretır. İnşaallah hersey yolundadır kuzumun

Özele gidersen söyler bence devlet hastanesi biraz geç söylüyorlar bugün bende gittim doktora folik asiti bırak dedi sadece balık hapı var bide prilam bulantı ilacım yazmadı sağlık ocağına gidip yazdırsam mı acaba d vitaminim yıllardan beri düşük kanım da öyle doktora halsizligimi anlattım yapcak bişey yok gebesin dedi

Uyku yapıyor o yüzden gece yatmadan önce 2 tane içiliyor eğer sabah bulantı olursa aç karna 1 tane daha icebiliyorsun çok şükür biraz hafifledi sanki bulantılar
Yemeklerden önce bulanıyor diye öyle yapim dedim sabahda kalkınca içiyorum yetiyor yemek yiyebiliyorum en azından dedim acaba yatmadan once neden içiliyor sağol cnm

Saglik ocagı yazıyor ben ıkı kutu yazdırdım prilam 35 TL tuttu.
Demir ilacı veremezmıydı acaba Dr bı sakıncası olurmuda. Şükür ben halsiz degilim herhalde uyku dısında. Cunku uyku bastırıyor oglen sonrası fılan. Birde tiksinmelerım hala devam.
Özelede hıc gıtmedım bu Dr yenı geldı bızım buraya cok ıyı diyorlardı hakikaten adam pozitif enerji veriyor. Ve dinliyor şükür ıyı yanı. Hayırlısı bakalım.

Yemeklerden önce bulanıyor diye öyle yapim dedim sabahda kalkınca içiyorum yetiyor yemek yiyebiliyorum en azından dedim acaba yatmadan once neden içiliyor sağol cnm
Evet bazıları 3 ıcebılıyor derken cogaltabıliyormus ama bence gerek yok sadece gerekirse bir gece bır sabah ac karnına iç. Etkili bir hap ben hamıle degıl gibiyim bu ilac sayesınde hergun cıkıyorum annemlere carsıya yürüyüş yapıyorum. Bı yemek yapamıyorum. Sogan ve cay cunku tıksındırdı. İnşallah bıtecek tek temennim.

Prilam sigorta karşilamiyor sipariş vericez dediler bana o şekilde aldım bu 2ci kutu bitiriyorum 55 tl aliyorum 1 tanesini 1 haftalık ilaç kaldı daha da almam herelde soğuk sütle idare ederim artık birde balık ilacı var oda 70 tl ye yakın bebekler sağlıklı olsunda napalim

Amin inşallah 2 gündür bende iyiyim kusmadım bulantı gecti gibi nerdeyse içmesem yine olur eminim..maşallah de kendine nazar etme bende yapamıyorum ya soğan iğrenç geliyor bana kokusu soğansız da yemek olmuyor malesef..bende 2 haftada bir anneme geçip 3 4 gün kalıyorum adam yemek.yiyor

Daha yeni aldım ben burda kızlar önerdi sağlık ocağına gittim yazdırdım karşılıyor sigorta canım ya çok vermişsin iki kutu yazdı 22 lira verdim ben..

2 li teste nasıl gec kalmıssın canım ? Benı 12.haftada cagırdı .zaten ıkılı test 12.haftada yapılmıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…