- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
İnşallah bulurrr canm yaaBenim hala tam duzelmedi bulantilarim. Istahim pek yok kuru pasta seviyorum bi de canin cekmesin ama erik istiyorum 2 gundur. Esim ile gitti bakacak bulur insaAllahilcedeyim de ben.
Oyy yerm maşallahhhhhBu da benim minnosum
Evet şu an yedik geldik mesela bir aglama krizi yemek yiyemiyoruuuummm dieAy bende yaa hep dışarda yemek istiyorum ve çorba istiyormm
Ben çok erken uyuyorum tek sıkntım uyku ve sürekli tuvalet eşim bile diyoki ya uyuyosn ya tuvalettesnUyku durumunuz nasıl birde kızlar gündüz çok uyku geliyor iki gündür ya gözümü açamıyorum başta olur derlerdi benim şimdi başladı sanırım
Ben başka bu doktora gitmiştim o zaman bebeğim 6 haftalikti 10 gün gerideydi 2 hafta sonra gel dedi bende onu beğenmeyip başka doktora gttim o da tamBende devlette yaptırdım kendi doktorum baktı burun kemiğine ensesine 2 dakka sürmedi kanıda tahlil için baş hekime imzalattirdim yani kendi doktorum baktı neden ihmal ettiki acaba
❤Bu arada bedia hanım mükemmel bende bugün ona muayene oldum ama çok yoğun randevu çok zor bulunuyorOyy yerm maşallahhhhh
Canım bende ilçede yasıyorum 50 TL normalde ama sigorta karsılıyor 2kutuyu bugun işte 35 TL aldım. Iyı araştır. Bilmiyorlar mı ne.Küçük şehir burası herşeyi pahalı sanırım doktorları tuhaf eşimin iş sebebiyle geldik çok pişman oldum
Benmde başından beri favorilerm arasnda salçalı makarna ve ayran var harika oluyoMantiii ☺ kafayi mantiya taktim hatta bugün annem geldi beraber manti actik disardski hazir mantilar güzel değil ugrastik ama değdi birazda buzluga attik canim istedikce cikarip cikarip yicem
Bende oyle yaptım doktor agzıyla dedi sonuç iyiyse de kötüyse de net bir sonuç değilOlcum yaptircam sadece canim kan vermeyi dusunmuyorum
Aa süpermiş ya bende bildirim uyarısı almayı seçtim inşallah boşlk çıkar giderim .. buzamana kadr nerdeydn falan dermi acabaBen başka bu doktora gitmiştim o zaman bebeğim 6 haftalikti 10 gün gerideydi 2 hafta sonra gel dedi bende onu beğenmeyip başka doktora gttim o da tam
❤Bu arada bedia hanım mükemmel bende bugün ona muayene oldum ama çok yoğun randevu çok zor bulunuyor
İyet tahmni yapmadımı canmBen başka bu doktora gitmiştim o zaman bebeğim 6 haftalikti 10 gün gerideydi 2 hafta sonra gel dedi bende onu beğenmeyip başka doktora gttim o da tam
❤Bu arada bedia hanım mükemmel bende bugün ona muayene oldum ama çok yoğun randevu çok zor bulunuyor
Tuvalet benim azaldı bu haftada..Ama uyku var genel olarak valla rahat hamilelik geçirenlere özeniyorum öyle olsa doğur arka arkaya ama inşallah geçer canımBen çok erken uyuyorum tek sıkntım uyku ve sürekli tuvalet eşim bile diyoki ya uyuyosn ya tuvalettesn
Seninki yine kolaymis ☺ benim ilk canim çektiğinde mantici aradik baktim olmicak boyle ansizin manti krizi geliyor annemi cagirdim buzluga iki uç pisirimlik attik hazir şeyler yiyemiyorum hic genelde yoğurtlu hafif şeyler yiyebiliyorum tiksinti olayi geçse de doya doya bi yemek yesek ☺Benmde başından beri favorilerm arasnda salçalı makarna ve ayran var harika oluyo
Kapsül muKızlar buarada akşam üstü ocean mummy vitamn hapım elme ulaştı içtim şimdilk bi sıkıntım yok mideme falan dokunmadı..tok karna içiliyor yumuşak kapsül
Ben kusmuyorum ama canım hiç bir yemeği çekmiyorBen de daha cok yedıgımı dusunerek tıksınıyorum ve kısuyorum:))
Ben de sürekli çorba yemek istiyorumAy bende yaa hep dışarda yemek istiyorum ve çorba istiyormm
Bn uyku sorunm olmasa çok rahat geçiriyorm çok şükğr mide yanmamada gaviscon iyi geldiTuvalet benim azaldı bu haftada..Ama uyku var genel olarak valla rahat hamilelik geçirenlere özeniyorum öyle olsa doğur arka arkaya ama inşallah geçer canım
Aynen benn iskender köz patlıcan herşeyi istiyo canmm burdada böyle sayıyorzz yine bi kriz gelicek hepmze sonra başedemicekler bizle kocalarBen baya kokoreç fılan göturuyorum zaten hastasıyım hepderken içli köfte cektı canım gecen yedım hazır lokantada. Birde kumpir cekıyor bu ara vede ıspanaklı sıcak börek ayyyy birde tatlı aserıyorum muhakkak haftada ıkı belki uc tadelle yemezsem olmuyor. Bıde sabahları ayva recelı. Ayyy benım halim çok karısık ne olmuşum böyle. Zaten 64 tum gectıgımız kontrolde sımdı 66olmuşum İnşaallah kuzuşuma yarıyordur
Yumuşak kapsül canm tüh yaa şurup gibi varsa öyke iste doktorundan senKapsül mukapsüllü ilaclar genelde dokunuyor en iyisi ben hiçbirşey icmeyim gözüm korktu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?