Aynen pantoonlarin beli olmuyor hamile kiyafeteri almanin zamni geldiBen daha 11 haftaligim ama bende 4 aylık gibiyim iki kilo aldım ve kiyafetlerimib beli hiç olmuyor hamile eteğimi buldum onu giyiyorum bı yere giderken
Ohh yarasinBenim bulantım oldukça yiyorum bende bugün kurabiye ve poğaça yaptım bı güzel yedim napalim canımız çekiyorsa
195tl canımümraniye medicana hastanessi muayene fiyatini da söylersen tam olacak cnmcinsiyet için gitmek istiyorum
Ben 7 kilo almıştım ilk hamileliğimde bebekte 3830 doğduAz kilo almak derken?en az 10 kg almamiz gerekiyor ama ben simden boyle giderse 20 kg alacakmis gibi hissetmeye başladım
Belki de işe gittiğim için hareket etmek iyi gelebilirÇok sanslisin erken karin cikinca çatlaklar kacinilmaz oluyor simdi havalarda soğuk krem vs suresim gelmiyor 4. Ayda başlamak lazim ama ben usengeclikten 6. Ayda anca baslarim
Ne gelirse rabbimden gelir rabbim kucaklarimiza versin sağlıkla yeterli şimdi Eşimin yanındayım eve geçince atarım canım hatta eşim dedi gördün bize soylemiyon kadina kadın güldü bakarız dedi sonraUltrason fotosu at istersen bakalım :) tabi canım sağlıklı olsunlar yeter. HEle ikimiznde ilk çocuğu ne olursa kabulümüz :)
Woow cok iyi bebekte beslenmiş maşallah ben kizimda 23 kg aldim kizim 2500 kg doğdu hepsi bana yaramistiBen 7 kilo almıştım ilk hamileliğimde bebekte 3830 doğdu
Massallah şimdiden 7 ayliksa gerçekten 7 aylik olduğunda nazil olacak acabaBenimde karnım 7 aylık gibi oldu hamile pantolunu aldım bile hiç bisiyim olmuyor oysaki 1 kilo almışım ama göbeğim top gibi oldu
Sağol cnm biraz tuzluymus195tl canım
Şükür bi sıkıntım yok. Plesantayla ilgili de hiçbi doktor bişey demedi. Bu gittiğimde sorcam bakalım.Kanı durultmasi güzel bişey canım ben onun için hergun iğne yapıyorum eğer kanaman falan yoksa tabiki plasentadan daha kolay kan akışı olur benim naçizane fikrim
Kahvaltımı çok iyi yaptım. Protein ağırlıklı ve atıştırmalıklarımı fındık fıstık ve meyveden yana kullanmıştım bi de ben hamileyim diyip çoşmadım doyunca bıraktım gece yemelerim felan olmadı hiç bi de ben çok su içiyorum onunda etkisi oldu sanırım. Ne kastım ne kıstım açıkcasıWoow cok iyi bebekte beslenmiş maşallah ben kizimda 23 kg aldim kizim 2500 kg doğdu hepsi bana yaramistipeki nasil basardin? Yani o zaman fazla yemedin
Sanirim önemli olan gece yemeleri... Ben canim ne isterse yerim kendimi durdurmam saat kaç olursa olsun hamileyken istahli bi insan oluyorum tabi 3 ay sonrasiKahvaltımı çok iyi yaptım. Protein ağırlıklı ve atıştırmalıklarımı fındık fıstık ve meyveden yana kullanmıştım bi de ben hamileyim diyip çoşmadım doyunca bıraktım gece yemelerim felan olmadı hiç bi de ben çok su içiyorum onunda etkisi oldu sanırım. Ne kastım ne kıstım açıkcası
Ahh beybii ben 1 2 saat uyuyup sonra uyanıp uyanıp duruyorumAa benim yavru da sol da bende hiç sola dönemiyorum gece bilmeden dönüyorum sonra sancıya uyanıyorum.
Bende merak ediyorum vallaMassallah şimdiden 7 ayliksa gerçekten 7 aylik olduğunda nazil olacak acaba
Kızlar gece ınanılmaz bır agrıyla uyandım ,sonra bunu okudum ve içim biraz rahatladı ,ustune fln mı yattım ki ya da yatıs seklımden rahatsız oldgundandır demi agrı , agrın nerdeoluyor canım tam olarak ? Kasıkta gıbı mı , alta dogru biryerde benım ,gobegın baya altıAa benim yavru da sol da bende hiç sola dönemiyorum gece bilmeden dönüyorum sonra sancıya uyanıyorum.
Baktılar cnm o negatif doktor şüphe olmasın diye tekrarla dedi yineBenim direk ıgm bakmışlardı ona bakmadılar mı canım bu bağışıklık olduğunu göstermiyor mu
İnşAllah bi sıkıntı çıkmaz benim daha önce kimyasal olmuştu mayıs ayında onda ıgg pozitifti ama bunda direk IgM bakmışlar demekki önceden geçirmiş im ben.Baktılar cnm o negatif doktor şüphe olmasın diye tekrarla dedi yine
Zaten igg pozitif igm negatif istiyorlar benim de igg pozitif ama referans değerinden çok az yüksek o yüzden bakmak istedi ama igm negatif oldgu için doktor bişey çıkacağını sanmam ama tedbirli olalım dediİnşAllah bi sıkıntı çıkmaz benim daha önce kimyasal olmuştu mayıs ayında onda ıgg pozitifti ama bunda direk IgM bakmışlar demekki önceden geçirmiş im ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?