2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar biz 11+0 ız bugun ama karnım baya buyuk ya ,sızın karnınız nasıl ,daha erken degıl mı ,odemmi topladım acaba
Ben 16. Haftadayım şimdiye kadar karnım yoktu. Akşamları yemekten sonra biraz çıkıyordu ama yemeği fazla kaçırmışım gibiydi. 16. Haftaya girdiğimde bir sabah bir uyandım duşa girerken kendimi tanıyamadım :))) yine çok karnım yok ama eski halime nazaran göbeğim çıktı ve sertleşti benim de ki çok yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.

Arkadaşlar 2 li test normalmi ense ile burun kemigini ölçerken 1.1 dedi kanda yeni cıktı sonucu anlayan varmı?

Eklentiler

• 20191211_193156.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar benim mide bulantim 2 gündür geçti gibi zaten cok fazla değildi daha cok tiksinti şeklindeydi kokusu kotu gelenleri yiyemiyordum bide sabah bulantilari mevcuttu ama 2 gündür istahim artti hatta sürekli asermeye basladim manti krizi geçti şimdide izmir köfte aserdim o kadar yorgundum ki bu halimle kalktim yaptim illa yicem aserince yemeden duramiyorum Allahtan zayif hamile kaldim bu cocuk bana cok kilo aldiracak şimdiden belli oldu var mi benim gibi istahi acilan sürekli aseren hamiş? Yedikten sonra yoğun mide agrisi yasiyorum özellikle akşamlari istahim aciliyo yani aseriyorum herşeyi yiyemiyorum hep zorlu yemekler istiyor basit şeyleri de beğenmiyor damak tadim değişti resmen

Yok kuzum nerdee bende zayıfım şükür ki kilo vermedim 3 ayda aynı kaldım. İnşallah benimde iştah açılır. Tiksintiydi benimde hala devam salçalı domatesli yaglı soganlı etli her yemege karşı. Gecmesini istiyorum inşallah twz vakit bende yemeye başlarım

Her hamilelik bir olmuyor cnm kizimda 4 ay bitene kadar cekmistim 8 kilo vermiştim ilk 3-4 ayda bu hamileligimdede korkuyorum öyle olur diye çünkü su bile icemiyordum cok şükür kizimdaki kadar kotu olmadim 12 hafta sonra si azaliyor eğer azalmazsa 16-17 haftada geçiyor kizimda öyle olmuştu bunda 12 hafta bitti 13. Haftadayim iştah artisi başladı ama bu da fena yedikten sonra ciddi migde agrisi yasiyorum renni bile gecirmiyor seninkisinde yakin da geçer umarim geçtikten sonra dünyaya yicekmis gibi hissedecksin ben normalde pek istahli biri degilimdir hep zayiftim hamilelik dişi 53 ü gecmisligim yoktur ama bu öyle biseyki hamilelikte ki iştah illa yiceksin aserme cok başka bu bebiste maşallah tavanda asermem inşallah cok zor şeyler istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…