Dinledim 2 gittiğimde de birisi 6 birisi 9 haftalıktı. Pazartesi 12 oluyo bakalım dinletecekmiKızlar aklıma ne geldi sizler kalp atışını dinlemiş miydiniz doktor bana hiç dinletmesi kalp atışını aklıma geldi
Yok canım olmuyo bende şükür. Perşembe ölçtüler iyi dedi.Aniden tansiyon düşmesi yasiyorum iki seferdir. Öyle boyle değil hem de birdenbire vuruyor baş dönmesi ve mide bulantisi oluyor hemen uzaniyorum tuzlu birşeyler yememe rağmen tam duzelemiyorum evde tansiyon aleti var olcuyorum gecen gün 8 e 4 e düştü fenalastim bugünde oldu iyiyken birdenbire oluyor Ac da kalmiyorum yiyorum yani ondan da değil sizde de oluyomu?
Ben her gittiğimde dinletti :)Kızlar aklıma ne geldi sizler kalp atışını dinlemiş miydiniz doktor bana hiç dinletmesi kalp atışını aklıma geldi
Benim genelde 9/5 civarı normalde de öyledir, o yüzden çok etkilenmiyorum ama bi halsizlik oluyor anı hareket etmemeye çalışıyorum. Ictigin ilaclar yan etki yapiyor olabilir. Limonlu seyler yiyip icme mesela tansiyonu cok dusunuyor.Aniden tansiyon düşmesi yasiyorum iki seferdir. Öyle boyle değil hem de birdenbire vuruyor baş dönmesi ve mide bulantisi oluyor hemen uzaniyorum tuzlu birşeyler yememe rağmen tam duzelemiyorum evde tansiyon aleti var olcuyorum gecen gün 8 e 4 e düştü fenalastim bugünde oldu iyiyken birdenbire oluyor Ac da kalmiyorum yiyorum yani ondan da değil sizde de oluyomu?
Normalde 12/7 veya 11/7 en son gittiğimde ölçtü normaldi evdeyken aniden olmaya başladı perşembe kontrolum var soracagim boyle olması normal değil sanirimYok canım olmuyo bende şükür. Perşembe ölçtüler iyi dedi.
Oraya da baktim canim kendime uygun bulamadim tesetturlu oldugumdan. Kumas pantolon cok kullaniyorum okulda malum. Onun da kumasi cok kalitesizdi. Bulacam mecburSağol canım ozaman lcw de vardı güzel şeyler oraya da bakabilirsin taytlarim vardı önden lastiklerini kestim uzun tişört kazaklarla giyiyorum bide bol elbise var bikac tane doğurana kadar yeter artık kış zaten
2 side Normal doğurdum arkadaşım tüplerini baglatma sakın stresi çok zor islamiyet konusunda da caiz değil diyolar araştır istersenNormal dogummu sezaryen mi? Sezaryen de 3 hakkin var zatenbenim ikinci çocuk olacak ben tüpleri baglatmayi düşünüyorum sezaryen olucam hazir oluyorken tüpleri de hallettireyim iki tane yeter bana bunu bile gözüm kesmiyordu Allah verince basimizin üstünde yeri var dedim
Malesef canım bakan falan yok bizim . Evim müstakil site falan değil dubleks merdiveninden bodrumuna bahçesine bütün yükü benim üstümde oğlum 5. Sınıfa gidiyor kızım 3 yaşında ütü bulaşık yemek nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile . Zaten başkasına guvenerk çocuk yapsaydik bir le kalırdıkBakanım olsa 3ü bende isterim
Benim normalim 12/7 veya 11/7 dir altına düşmesi sikinti yapiyor heleki 8 e 4 te bayilma hissi geliyor şuanda yatiyorum tuzlu ayran içtim ilaç kullanmiyorum cnm sadece zorunlu ictigim bi ilaç var onu da 10 yildir içerim limon da kullanmadim sarimsakta o yüzden anlam veremedimBenim genelde 9/5 civarı normalde de öyledir, o yüzden çok etkilenmiyorum ama bi halsizlik oluyor anı hareket etmemeye çalışıyorum. Ictigin ilaclar yan etki yapiyor olabilir. Limonlu seyler yiyip icme mesela tansiyonu cok dusunuyor.
Stres niye yapsinki? Çoğu kişi baglatiyor bi sikinti yasayan görmedim hap kullanamiyirum migrenim var yasak iğneler de ayni şekilde spiral desen onu da denedim cok sanci yapti kanama oluşturdu 3 sene zor dayandim cikarttirdim hep hissediyordum batiyordu eşim korunmak istemiyor bende daha çocuk istemiyorum en akillica bunu düşündüm tüpleri bağlamak demek yine yumurtlayacagim adette goreceğim sadece sperm yumurta yi dolleyemeyecek ulaşamayacağı için yani bi nevi kisir olacagim bunun ne gibi bir olumsuz yani var cozemedim sen yoksa rahim aldirmaklami karistirdin?2 side Normal doğurdum arkadaşım tüplerini baglatma sakın stresi çok zor islamiyet konusunda da caiz değil diyolar araştır istersen
Hakkında hayırlısı olsun inşallah öyle kulaktan duyduklarımı yazıyom canım kimsenin kötü olmasını istemiyorum hiçStres niye yapsinki? Çoğu kişi baglatiyor bi sikinti yasayan görmedim hap kullanamiyirum migrenim var yasak iğneler de ayni şekilde spiral desen onu da denedim cok sanci yapti kanama oluşturdu 3 sene zor dayandim cikarttirdim hep hissediyordum batiyordu eşim korunmak istemiyor bende daha çocuk istemiyorum en akillica bunu düşündüm tüpleri bağlamak demek yine yumurtlayacagim adette gideceğim sadece sperm yumurta yi dolleyemeyecek ulaşamayacağı için yani bi nevi kisir olacagim bunun ne gibi bir olumsuz yani var cozemedim
Bende olmuyor ama gecen ebe saglik ocagında limonlu seyler yeme fazla 9.4 dusuk demıstı. Oysa yemiyorum acıkıyorumAniden tansiyon düşmesi yasiyorum iki seferdir. Öyle boyle değil hem de birdenbire vuruyor baş dönmesi ve mide bulantisi oluyor hemen uzaniyorum tuzlu birşeyler yememe rağmen tam duzelemiyorum evde tansiyon aleti var olcuyorum gecen gün 8 e 4 e düştü fenalastim bugünde oldu iyiyken birdenbire oluyor Ac da kalmiyorum yiyorum yani ondan da değil sizde de oluyomu?
Ay nasıl merak etmedin sormadın mı peki sende hiçKızlar aklıma ne geldi sizler kalp atışını dinlemiş miydiniz doktor bana hiç dinletmesi kalp atışını aklıma geldi
Bende trendyola bakıyorum ama burda gırdıgım magazalarda aldım bıkac tane 45 35 TL full tayt üstü totoyu kapatıyor cinsten tunıkler aldım bırı leoparlı bırı sıyah gri pullu altı dantelli ay cok hoşuma gitti hamilelik bu yanı guzel Çunku açık biriyim ama eşim taytı dısarda zor gıydırırdı sımdı gıkı cıkmıyor mecbur dedım etek tayt no pantolon dedımAnnemlerin ordan aldım ben fatih tarafından hamile kıyafetleri satıyor ihracat fazlası hemde trenyol da da olan markalar var mesela gör&sin diye 40 tl ye aldım ben kotu çok da güzel oldu
İlk zamanlar zararlı diye dinletmemişti sonra da kan akımı falan gösterdi ama sonradan gittiklerimde ben sor ayı unuttum.Dinledim 2 gittiğimde de birisi 6 birisi 9 haftalıktı. Pazartesi 12 oluyo bakalım dinletecekmi
Haftaya gittiğimde bende dinlemek istiyorum ama galiba ultrason makinesinde dinlenilmiyor anlamadım kiBen her gittiğimde dinletti :)
Sordum Canım sormaz olur muyum zararlı diye sadece kan akımını göstermişti ama dinlemek isterdim benimde 5+6 günlükken görmüştük kalp atımını ama dinlemek farklıdır yaAy nasıl merak etmedin sormadın mı peki sende hiç☺. Daha 6haftalıkken kese ve kalp atışı gorduk. Her defasında arada bir dinletiyor şükür. Sen sor dınletır coktan atıyordur annesi pıt pıt
Tuzlu yiyorum sürekli limon ve sarimsaktan uzak duruyorum ben sabahları da hemen yemezsem fenalik hissi geliyor gecen günde uyandigimda ellerim titriyordu şekerim düştü galiba yemek yiyince duzeldimBende olmuyor ama gecen ebe saglik ocagında limonlu seyler yeme fazla 9.4 dusuk demıstı. Oysa yemiyorum acıkıyorumsende dikkat et ben ac karnına gıttıgım ıcın Oyle cıktı. Dıkkat er gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?