Normal mi, sezeryan mi oldu acaba ?Ben kızımı 36 haftalık dogum yaptırdı açılmam vardı diye
Yok canim benimki ozel hastane devlet degil. Hayirlisi bakalim belki de gercekten bacaklari kapalidir. Nub u belli olur diyorlar dedim o ne dedi sonra tektat edince farkli seyler deyip bacaklari kapali dediAa devlet doktrları maalesf söylemiyomş xanm evet hatta şöyle bişey duymuştum görselerde söykemiyolar çnkü kız çocğu duyunca bazı geri kafalı aileler sonlandırmak falan istiyomuş oyuzden uzatıyolarmış
Normal epidural yaptım sancım yoktu suni sancı verip dogum yaptımNormal mi, sezeryan mi oldu acaba ?
Epidural rahat mi acaba? Prenses dogum dedikleri bu galiba.Normal epidural yaptım sancım yoktu suni sancı verip dogum yaptım
Evet çok rahat oldu az Bi sancı his ediyon ıkın dediğinde ıkınıyon çok kolay oldu benim içinEpidural rahat mi acaba? Prenses dogum dedikleri bu galiba.
Ben de d3 ferol kullaniyorum canim ama onun da recetesinde gerekli degilse kullanmayin diyor. Doktor sıkınti olmaz mutlaka kullanman gerek dedi.Kızlar bundan kullanan var mı reçetesinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor.
Hadi ya bende kullanayım o zaman sürekli erteliyorum nasıl kullanıyorsun canım saat kaç gibiBen de d3 ferol kullaniyorum canim ama onun da recetesinde gerekli degilse kullanmayin diyor. Doktor sıkınti olmaz mutlaka kullanman gerek dedi.
Ben aksam yemek yedikten hemen sonra kullaniyorum bulanti yapmasin diye. 20 damla kullaniyorum benim sonuc 5 cikti fazla dusuktu ondanHadi ya bende kullanayım o zaman sürekli erteliyorum nasıl kullanıyorsun canım saat kaç gibi
AynenBende vardı ama işte göz doymadı heralde3 cü uşağı yaptık
Bende 35.haftada dogum yaptım, epidural yapıldı ama bende tutmadı, suni sanci verildi zaten gittiğimde 4 cm açılma vardı.Normal epidural yaptım sancım yoktu suni sancı verip dogum yaptım
Bakanım olsa 3ü bende isterimBende vardı ama işte göz doymadı heralde3 cü uşağı yaptık
Bana da 10 damla dediler canım sağol yazdığın için.Ben aksam yemek yedikten hemen sonra kullaniyorum bulanti yapmasin diye. 20 damla kullaniyorum benim sonuc 5 cikti fazla dusuktu ondan
Sen şanslısın genelde kesiyor acımıyor :)Ben kızımı 36 haftalık dogum yaptırdı açılmam vardı diye
Normal dogummu sezaryen mi? Sezaryen de 3 hakkin var zatenBende vardı ama işte göz doymadı heralde3 cü uşağı yaptık
Annemlerin ordan aldım ben fatih tarafından hamile kıyafetleri satıyor ihracat fazlası hemde trenyol da da olan markalar var mesela gör&sin diye 40 tl ye aldım ben kotu çok da güzel olduNerden aldin canim ben de bugun baktim pantolon begenemedim hic
Aa ne guzel malesef Istanbulda degilim canim.Avm ye bakmistim. Gule gule kullanAnnemlerin ordan aldım ben fatih tarafından hamile kıyafetleri satıyor ihracat fazlası hemde trenyol da da olan markalar var mesela gör&sin diye 40 tl ye aldım ben kotu çok da güzel oldu
Sağol canım ozaman lcw de vardı güzel şeyler oraya da bakabilirsin taytlarim vardı önden lastiklerini kestim uzun tişört kazaklarla giyiyorum bide bol elbise var bikac tane doğurana kadar yeter artık kış zatenAa ne guzel malesef Istanbulda degilim canim.Avm ye bakmistim. Gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?