2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar selam herkese.
çatlak önleyici olarak frei oil diye bir markanın hamilelik masaj yağı var onu alıcam bu haftasonu. aslında hindistan cevizi yağı falan da kullanılabilirmis, benim evde var ama o çok zor emiliyo, yağlı his bırakıyo, kıyafetlere bulaşıcak diye bu ürünü alıcam. kullandıkca tavsiye eder miyim etmez miyim bilgilendirme yaparım. yarın 15. haftaya giriyorum artık zamanıdır sanırım :)

Evet şuanda herşey çok pahalı geçinmek ayrı dert dediğin gibi..valla benim eşim isten dolayı kendine bile zaman ayıramıyor arkadaş çevresi pek yok kuzenleri var akran bir keyfi mac okadar onun dışında ev iş ben sosyal bir insanım ama çalışmadığım için şuan sıkılıyorum arkadaşlarım var arada toplanıyoruz kesinlikle haklısın sıkmamak lazım yapacağı varsa yapar içinde olcak..
Ben burda bile dedim hatta istanbul da olanlar görüşelim diye sosyallik içimde var senin kız gibi koç özellikleri tek asla duramaz

Ben 12.haftada başladım bile benim karın buyudu baya ve gergin liarac aldım ben çok memnunum doğum yapana kadar da yeter 400ml indirimden aldım emiyor hemen..

BEN VARIM CANM...KARNIMN İÇİ DOLU DOLU ARADA BATMLAR OLUYO

Bulantı olmayınca erkek oluyormuş benim de yok o zaman erkek. Ben anneme çekmemişim hiç o çok fena olmuş hamilelik şehrinde birimiz kız birimiz erkek

Ayda bire razıyım geç gelmesine
Sende eşinin geç geleceği günlere program yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…