HAYIRLI OLSUN CANM SĞLIKLA GELSİN BEBİŞ RESM ATSANA =)İlk çocuk evet erkek ☺
Evet şuanda herşey çok pahalı geçinmek ayrı dert dediğin gibi..valla benim eşim isten dolayı kendine bile zaman ayıramıyor arkadaş çevresi pek yok kuzenleri var akran bir keyfi mac okadar onun dışında ev iş ben sosyal bir insanım ama çalışmadığım için şuan sıkılıyorum arkadaşlarım var arada toplanıyoruz kesinlikle haklısın sıkmamak lazım yapacağı varsa yapar içinde olcak..Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerim
Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerim
Ikra meyra bide meyl15 attım ben doğru biliyorlarmışKızlar nuba bakan arkadaslar kimlerdu?
Beenn :) temmuz başı görünüyordu şimdi haziran olacağı kesin sezaryen olacağı için.burdan yazayım mı bilgilerimi :)bu arada aramıza yeni katılan ama birinci sayfadaki listede adı olmayanlar varsa bana mesaj atabilir :)
Ben 12.haftada başladım bile benim karın buyudu baya ve gergin liarac aldım ben çok memnunum doğum yapana kadar da yeter 400ml indirimden aldım emiyor hemen..kızlar selam herkese.
çatlak önleyici olarak frei oil diye bir markanın hamilelik masaj yağı var onu alıcam bu haftasonu. aslında hindistan cevizi yağı falan da kullanılabilirmis, benim evde var ama o çok zor emiliyo, yağlı his bırakıyo, kıyafetlere bulaşıcak diye bu ürünü alıcam. kullandıkca tavsiye eder miyim etmez miyim bilgilendirme yaparım. yarın 15. haftaya giriyorum artık zamanıdır sanırım :)
BEN VARIM CANM...KARNIMN İÇİ DOLU DOLU ARADA BATMLAR OLUYOkizlar benim 1saat once agrim oldu, sanki boyle aşaği doğru cekilir gibi, sızıltı gibi. 1 2dakka surdu. oyle saniyelik olmadi. akşamusdu bulaşiklari yikarken de tek bir nokta agriyordu hafif, sanki ciftin yerleştigi yer mi ne, 1nokta yalniz. zonkladi. 1saat onceki o sızıltı da olunca bayaa tedirgin oldum. 10cu haftadan sonra cok iştahliydim, ozellikle sabahlari kendimi mutfağa zor atiyordum açligin verdigi halsizlikden, ama dunden beri de yok o iştahim. bebeğime bişey oldu diye tedirginim. agrilarim oyle dayanilmaz olmadi. ama olmamişti bugunku gibi. her ikisinide bugun ilk defa yaşadim..kasik agrisi adet agrisi gibi degil, zonklama gibi sızıltı. bişey olmuş mudur?var mi bu haftalarda degişik agrisi olan?
Canım benim dogum 2 temuzdu dojtora her gitmemde degisiyor simdi 29 haziran olarak gözüktü allah izin verirse haziran annesi olcam ozelden msj atayimbu arada aramıza yeni katılan ama birinci sayfadaki listede adı olmayanlar varsa bana mesaj atabilir :)
Canım bana ikra kiz dedi Meyl de erkek dedi bakalim ne olcak sasirdim bendeIkra meyra bide meyl15 attım ben doğru biliyorlarmış
Banada aynı canım ikra kız dedi mely erkek:))Canım bana ikra kiz dedi Meyl de erkek dedi bakalim ne olcak sasirdim bende
Ay hadi hayırlısı benimkinin cinsiyetini 1 ay sonra soylucek doktorum ogrenirsek burdan yazariz canımBanada aynı canım ikra kız dedi mely erkek:))
Bulantı olmayınca erkek oluyormuşaynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğiniama herkes aklmn bi köşesne erkek fikrni soktuuu..gerçi bunlar işin şakası ilk bebegim ne olrsa kabulüm Allahım sağlıklı sıhhatli versn inşallah
Ayda bire razıyım geç gelmesineUff zor gerçekten canım insan yanında istiyor ayda bir geç geliyorum şımarıklık yapıyorsun diyor ay napim sevmiyorum tek başıma kalmayı bugünde temizlikçi cagirdim ayda bir gelse bana yeter hiç bisi yapamıyorum içim gidiyor
26 yaşbu arada aramıza yeni katılan ama birinci sayfadaki listede adı olmayanlar varsa bana mesaj atabilir :)
AH O DEMİR HAPI....BENİDE MAHVETTİİİDemir vitamini oyle yapiyor diye biliyorum canim
ZATEN DEMİR İLACININ PROSPEKTÜSTE YAZIYOR YAN ETKİLERDE CANMKızlar afrdersınız bıyuk abdestım birkaçgundur cok kara rengi , işkıllenmeye basladım varmı boyle olan ya da fikri olan
AYNEN BANADA SANA BULAŞMIYORUM DİYO...AMA O LAFI BİLE BATIYOOOBen de bu adam niye değişti Allah'ım diyip duruyordum. Miirim sorun bendeymiş. Gergin hatun diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?