- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
aynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğiniDr.da kiz dedi cnm.Hep erkek hissetmistim ama icimden gecen kizdi hayirli saglikli olsunda bi onemi yokogrenelimde bi an once hazirliklara baslayalim insallah
ben telefonda öğrendim grafik vermedi yaniKızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
ahhh ahhh aynı durm bendede var midem bulanmıyo kusmuyorum ama psikolojm alt üst herkesn herşeyi gözme batıyo en çokta eşimin...ne yapsa gıcık oluyorum
ben dün akşam kontrole gittim bir çıkıntı var bu erkek dedi dr :)yaa bende bugün 13+5 oldum...akşam gidicem belki bi fikri olur çatlicam yoksahem bebegide görmek için gidicem 4 hafta oldu gitmedm
Cok konuşmadı malesef sadece kanama var diye düşük riski dedi simdi kendi doktoruma geldim bekliyorumGeçmiş olsun, acaba neye dayanarak bunu söyledi??
Buca kadin doğumaÇok geçmiş olsun canım hangi kadın doğum a gittin.
Ben dün gittim ultrasonda baktı iyi dedi, kan sonucu da 1 hafta sonra çıkacakmış yani o konuda henüz bi bilgim yokKızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Eşimin kendi isi AVM lerle calisiyor gece calismalarina gidiyor haftanın iki uç günü yok evde ben kizimla tek kaliyorumKızlar eşiniz geç geliyormu eve tek misiniz benim gibi ya ben sıkılıyorum çok korku geliyor arada?
benimde eşim geç geliyor ve bu durum benide sıkıyor malesefEşimin kendi isi AVM lerle calisiyor gece calismalarina gidiyor haftanın iki uç günü yok evde ben kizimla tek kaliyorum
Hadi hayırlısı olsun canım erkekler çoğaldı gibi sanki bakalım erkek senesi mi olcakben dün akşam kontrole gittim bir çıkıntı var bu erkek dedi dr :)
Uff zor gerçekten canım insan yanında istiyor ayda bir geç geliyorum şımarıklık yapıyorsun diyor ay napim sevmiyorum tek başıma kalmayı bugünde temizlikçi cagirdim ayda bir gelse bana yeter hiç bisi yapamıyorum içim gidiyorEşimin kendi isi AVM lerle calisiyor gece calismalarina gidiyor haftanın iki uç günü yok evde ben kizimla tek kaliyorum
Cok konuşmadı malesef sadece kanama var diye düşük riski dedi simdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
inş.bakalım hayırlısı olsun seninde bellidir ?Hadi hayırlısı olsun canım erkekler çoğaldı gibi sanki bakalım erkek senesi mi olcak
Ilaclar renk değişikliği yapabiliyor bazen.Kızlar afrdersınız bıyuk abdestım birkaçgundur cok kara rengi , işkıllenmeye basladım varmı boyle olan ya da fikri olan
Geç gelse raziyim iki uç gün peşpeşe hic yok iyi ki kizim var onunla beraber uyuyoruz o olmasa korkabilirdim is için şehir dişina da gidiyor bazen bir hafta bazen iki hafta bile sürüyor zor oluyor ama napicaksin o şekilde para kazaniyor bu isi yapmasa gecinemeyizUff zor gerçekten canım insan yanında istiyor ayda bir geç geliyorum şımarıklık yapıyorsun diyor ay napim sevmiyorum tek başıma kalmayı bugünde temizlikçi cagirdim ayda bir gelse bana yeter hiç bisi yapamıyorum içim gidiyor
Aslinda yeni gitmistin doktora diye hatirliyorum o zaman görüşmediyse yeni oluşmuş birşey demekki, kendine çok dikkat et, ilaçlarını iç geçer inşallah.Cok konuşmadı malesef sadece kanama var diye düşük riski dedi simdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Evet çarşamba gidicem canım çok özledim ya geçmiyor günlerinş.bakalım hayırlısı olsun seninde bellidir ?
Yani napalim canim idare edicez artık ekmek parası derdinde onlarda bize bakmak için allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara..allahtan kizin var olsun sana bir arkadaşGeç gelse raziyim iki uç gün peşpeşe hic yok iyi ki kizim var onunla beraber uyuyoruz o olmasa korkabilirdim is için şehir dişina da gidiyor bazen bir hafta bazen iki hafta bile sürüyor zor oluyor ama napicaksin o şekilde para kazaniyor bu isi yapmasa gecinemeyiz
Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerimYani napalim canim idare edicez artık ekmek parası derdinde onlarda bize bakmak için allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara..allahtan kizin var olsun sana bir arkadaş
Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerimYani napalim canim idare edicez artık ekmek parası derdinde onlarda bize bakmak için allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara..allahtan kizin var olsun sana bir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?