2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dr.da kiz dedi cnm.Hep erkek hissetmistim ama icimden gecen kizdi hayirli saglikli olsunda bi onemi yok ogrenelimde bi an once hazirliklara baslayalim insallah
aynı bende böyleyim içimden kız geçiyo ama herkes midem bulanmadgı için kusmadgm için falan oğlun olcak diyo halbuki diyorum alakası yok annem bendede kız kardeşimdede sorunsuz geçirmiş hamileliğini ama herkes aklmn bi köşesne erkek fikrni soktuuu..gerçi bunlar işin şakası ilk bebegim ne olrsa kabulüm Allahım sağlıklı sıhhatli versn inşallah

ahhh ahhh aynı durm bendede var midem bulanmıyo kusmuyorum ama psikolojm alt üst herkesn herşeyi gözme batıyo en çokta eşimin...ne yapsa gıcık oluyorum

Ben de bu adam niye değişti Allah'ım diyip duruyordum. Miirim sorun bendeymiş. Gergin hatun diyip duruyor.

Eşimin kendi isi AVM lerle calisiyor gece calismalarina gidiyor haftanın iki uç günü yok evde ben kizimla tek kaliyorum
Uff zor gerçekten canım insan yanında istiyor ayda bir geç geliyorum şımarıklık yapıyorsun diyor ay napim sevmiyorum tek başıma kalmayı bugünde temizlikçi cagirdim ayda bir gelse bana yeter hiç bisi yapamıyorum içim gidiyor

Geç gelse raziyim iki uç gün peşpeşe hic yok iyi ki kizim var onunla beraber uyuyoruz o olmasa korkabilirdim is için şehir dişina da gidiyor bazen bir hafta bazen iki hafta bile sürüyor zor oluyor ama napicaksin o şekilde para kazaniyor bu isi yapmasa gecinemeyiz

Cok konuşmadı malesef sadece kanama var diye düşük riski dedi simdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Aslinda yeni gitmistin doktora diye hatirliyorum o zaman görüşmediyse yeni oluşmuş birşey demekki, kendine çok dikkat et, ilaçlarını iç geçer inşallah.

Yani napalim canim idare edicez artık ekmek parası derdinde onlarda bize bakmak için allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara..allahtan kizin var olsun sana bir arkadaş

Yani napalim canim idare edicez artık ekmek parası derdinde onlarda bize bakmak için allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara..allahtan kizin var olsun sana bir arkadaş
Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerim
Memur olsa ne güzel olurdu ama memurluktski maaşla da ev gecinirmi simdi herşey cok pahalandi geçim zorlasti 3000-4000 le zor bide kiradaysan çocuklarda varsa cok daha zor bi kişinin calismasiyla ev gecinickse iyi kaznmasi lazim ben calismiyorum o yüzden bu durumlara katlanmak zorundayim Allah sağlık versinde eslerimiz calissin az gelsin ama huzur olsun önemli olan bu bence ben esimi arkadaşlarıyla biyerlere gitme konusunda da sikmam çünkü gideceği varsa da yalan söyler yine gider onu yalana teşvik etmek istemem bazen insanin gerçekten arkadaşlarıyla zaman geçirmesi gerekiyor o da beni hic sikmaz bende gorusurum gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…