Amin cümlemizinkiBakalım bizde öyle hissediyoruz hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım hangi kadın doğum a gittin.Kadın doğum aciline gittim bebekte bi sıkıntı yok sukur düşük riski var dedi yatis dedi ama bisi yapmicam dinlenmen gerek dedi sadece progestan kullan dedi yarın sabah kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek
Biyerde okumuştum bebek kordonu tutup çekiyor diye belki ondandır bana da çok oluyor endişeleniyorum bende ama doktor dedi kanama olmadığı sürece korkma..kizlar benim 1saat once agrim oldu, sanki boyle aşaği doğru cekilir gibi, sızıltı gibi. 1 2dakka surdu. oyle saniyelik olmadi. akşamusdu bulaşiklari yikarken de tek bir nokta agriyordu hafif, sanki ciftin yerleştigi yer mi ne, 1nokta yalniz. zonkladi. 1saat onceki o sızıltı da olunca bayaa tedirgin oldum. 10cu haftadan sonra cok iştahliydim, ozellikle sabahlari kendimi mutfağa zor atiyordum açligin verdigi halsizlikden, ama dunden beri de yok o iştahim. bebeğime bişey oldu diye tedirginim. agrilarim oyle dayanilmaz olmadi. ama olmamişti bugunku gibi. her ikisinide bugun ilk defa yaşadim..kasik agrisi adet agrisi gibi degil, zonklama gibi sızıltı. bişey olmuş mudur?var mi bu haftalarda degişik agrisi olan?
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Kaç haftalık öğrendinİlk çocuk evet erkek
Canım bu bebegını saglıkla kucagına al ınsallah.diğerının kalbı durma sebebıne ne dedıler,pıhtılasma fln mı baska bişeymi?motivasyonun icin cok tesekkur ederim canim. benim ilk gebelik 10haftasinda kalbi durunca hic bir kanama lekelenme tarzi falan belirti vermemisti. o yuzden pinpirikliyim. servikal 41mm. uzun diye kanama belirtisi vermez falan, kafamda kuruyorum. bazen 1 2saniyelik agrilar girip cikiyor simdi. iyne batmasi gibi adet sancisi kasik agrisi falan olur bazen, ama ne bileyim boyle bunlar gibi olmayinca farkli olunca tedirgin oluyorum. insallah bebe iyidir
Demir vitamini oyle yapiyor diye biliyorum canimKızlar afrdersınız bıyuk abdestım birkaçgundur cok kara rengi , işkıllenmeye basladım varmı boyle olan ya da fikri olan
Canım benimkini de tahmin eder misin görüntüden anlıyorsanCanım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)
Bana normal Her zaman baktığı gibi aynı cihazla baktı.Burun ve enseye kendi odasındaki cihazla mi baktı canım yoksa ayrı daha detaylı bi şeyle mi
Ben de 3 e yakın aldım daha 12. Haftada dayım. Ama ben biraz bünyeme göre az kiloyla hamile kaldığım için kendimi çok zorladım yemek için. Şimdi de yememeye engel olamıyorumBen de 2 kilo aldım ve endiselendim gereğinden fazla gibi geldi. Ama burada yazan diğer arkadaşlara 3 kg falan normal demiş Dr
Aaadogru birkac gın oldu baslayalı sagol canımDemir vitamini oyle yapiyor diye biliyorum canim
Bende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisinCanım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)
Ben erkek hıssettım amapek anladgımdan degıl,hissadece :)) sen neistıyırsunBende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisin☺ 12+2 haftalik
Benimkine karsi birsey hissetmedinmiBen erkek hıssettım amapek anladgımdan degıl,hissadece :)) sen neistıyırsun
Kan sonucumuz daha cikmadi ama ultrasound da baktiginda bi sorunun olmadigini soyledi canim muhtemelen pazartesi gunu kan sonucumuz cikacak insallah ondada bir sorun cikmazKızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
ahhh ahhh aynı durm bendede var midem bulanmıyo kusmuyorum ama psikolojm alt üst herkesn herşeyi gözme batıyo en çokta eşimin...ne yapsa gıcık oluyorumMerhaba kızlar bu hamilelik beni çok yoruyor ve kendimi çok kötü hissediyorum.çirkin şişko yaşlanmış aynaya bakasım bile yokhergün bir yerim ağrıyor insanların en ufak hareketi bana batıyor. Of bir an önce haziran gelse
Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
yaa bende bugün 13+5 oldum...akşam gidicem belki bi fikri olur çatlicam yoksaSadece iki kişinin belli sanırım bizim haftaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?