- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Bana 5 gun vermisti 1 hafta oldu hafta sonuyla iste ama su var esimin arkadasiydi ve bulantimin yogun oldugu zamandi.Biraz zor veriyorlar ozel daha kolay verir bence. Ben aile hekiminde aldimKızlar saglık ocagı aıle hekımı kac gun rapor yazıyor ,grip olduk galibadinlenirsem belki gecer
Çok geçmiş olsun ben sıradan bi dış ağrısı gibi düşünmüştüm ama dediğin gibi bu şekilde de ağrı sızı nasıl dayanacaksın doktor izin verir de tedavi olursun inşallah canım . Senin içine ne doguyo peki var mı bi sey ben de hiç yok yaSağol cnm benim durum biraz farklı dişinin üstünde geçici dişler var içeriden agri yapiyorhamileligim planli değildi sürpriz oldu tam o sira üst 6 disimi zirkonyum kaplama yaptiriyordum kendi dislerimi kuculttuler üstüne geçici kaplama taktilar sonrasında kanal tedavisi diğer işlemler yapilacaktiki hamile olduğum ortaya cikti ve ben nerdeyse 4 aydir boyle kalkaldim artik cok agri oluşmaya başladı kanal tedavisi olmam gerekiyor yoksa agrilarim geçmeyecek hamilelikte bu gibi islemleri yapmaktan cekiniyolar 3 ay dolsun dediler devlette kaç doktora gittiysem izin alamadim cekiniyolar yarin özel muayene haneye gidicem duramadigimi soylicem herhalde artik bu doktor izin kagidi verecektir cinsiyet için gidicektim şuan onceligim diş oldu ama gitmisken tabiki cinsiyete de baktiracagim
Ben de genelde ilk gelen verdim ve 3 tahminden 2 si enfeksiyonAaa ilk kez duyuyorum. Hiç de oyle vermedim
10 gün yazabiliyor 10 günün sonuna kontrol yazarsa bir 10 gün daha verebilirKızlar saglık ocagı aıle hekımı kac gun rapor yazıyor ,grip olduk galibadinlenirsem belki gecer
Verdiğin idrardan bakıyorlar ona daBende veremedim mi bilemiyorum orta ıdrari bende de enfeksiyon cıktı az ama dedi gerekirse kültür alırım dedi nasil oluyor idrar kültürü merak ettim
Ben de aynı canım karnım kasıklarımın hizasında çok hafif top gibi belirginleşti ama bacaklarım kollarım inceldi resmen 46 kiloyum zaten. Doktora söyledim sorun yok merak etme dediBir de kilo kaybı yaşayan var mı? Benim el bileklerim, bacaklarım ve yüzüm cok zayıfladı endişe duymaya başladım. Hiç karnım çıkmadı
vallahi bir kez bile midem bulanmadı tüm hamileliğim boyunca ve bebiş kız :)Kizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?
Benim karnım dümdüz hiç bir çıkıntı yok kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Bende daha önce sordum Dr o da normal hatta zayıflaman iyi dedi ama insan tereddüt yaşıyorBen de aynı canım karnım kasıklarımın hizasında çok hafif top gibi belirginleşti ama bacaklarım kollarım inceldi resmen 46 kiloyum zaten. Doktora söyledim sorun yok merak etme dedi
Benim bulanmadı ama ben daha cinsiyet öğrenemedim. Annem ve ablam da hiç bulantı yaşamadı ablamın kızı var annemde de 2 kız 1 erkek evladı varKizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?
Sonuçta bebiş içerde büyüyor karnının çıkıp çıkmamasını takma kafana sağlıklı olduktan sonra. ben ilk hamileliğimde 6 aylık olana kadar sadece bir kilo almıştım son üç ay 5 kilo aldım toplamda altı kiloyla tamamladım kızım 2600 ve çok sağlıklı doğdu çok şükür o yüzden doktor sorun yok dediyse hiç moralini bozma.Benim karnım dümdüz hiç bir çıkıntı yok kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Bende daha önce sordum Dr o da normal hatta zayıflaman iyi dedi ama insan tereddüt yaşıyor
Teşekkür ediyorumSonuçta bebiş içerde büyüyor karnının çıkıp çıkmamasını takma kafana sağlıklı olduktan sonra. ben ilk hamileliğimde 6 aylık olana kadar sadece bir kilo almıştım son üç ay 5 kilo aldım toplamda altı kiloyla tamamladım kızım 2600 ve çok sağlıklı doğdu çok şükür o yüzden doktor sorun yok dediyse hiç moralini bozma.
vallahi bir kez bile midem bulanmadı tüm hamileliğim boyunca ve bebiş kız :)
Kizlar annemin de hic bulanmamis bizde kayinvalidem ise erkeklerde cok bulandi dedi. Istisna gibi sanki ya da soyle soyleyeyim erkege hamile kalanlarin genelinde bulanti az oluyor kizlara nazaranBenim bulanmadı ama ben daha cinsiyet öğrenemedim. Annem ve ablam da hiç bulantı yaşamadı ablamın kızı var annemde de 2 kız 1 erkek evladı var
Benimde oyle kusmalarım bulantım olmadı tiksinme oldu erkek canım bebek. Genelde boyle bişey var.Kizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?
Merhaba, bahsi geçen doktor Altan Cebeci'ye detaylı ultrason için 3 hafta sonrasına randevu aldım. Doktor ismini kk'da aratınca mesajınızı gördüm, ücreti 600 tl. Bilgi vermek istedim18-23.hafta arası yapiliyor, genelde perinatalog ve radyologlar yapıyor ama ben perinatalog tercih ederim. Hatta istanbulda yaşayanlar için doktor önerebilirim, Perinatolog Dr. Altan Cebeci, geçen sene 550 tlydi, bu sene ne kadar tam bilmiyorum ama çok iyi bir doktor bilgili ve tecrübeli, muayene 30-40 dk civarı sürüyor. Her ayrıntıya bakıp tek tek açıklıyor. Ilk gebeligimde sonomed de yaptırmıştım, 800 tl civarıydı.
Ay valla 4.aya girene kadar kustum halada ara ara bulanıyor ama çıkarmıyorum çok şükür şuan kızlar da daha çok oluyormuş bulantı kusma sizin gibi yaşamayanlar istisna şanslısınız valla..şuan sadece çok halsizlik var hep uyuyorum ben değişik oldum bu aralarvallahi bir kez bile midem bulanmadı tüm hamileliğim boyunca ve bebiş kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?