2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok geçmiş olsun ben sıradan bi dış ağrısı gibi düşünmüştüm ama dediğin gibi bu şekilde de ağrı sızı nasıl dayanacaksın doktor izin verir de tedavi olursun inşallah canım . Senin içine ne doguyo peki var mı bi sey ben de hiç yok ya

Kızlar merhaba detaylı ultrason ve dört boyutlu ultrason aynı mı bu ay detaylı ultrason çekilecem de dört boyutlu İçin ayrı mı gitmek gerekiyor dört boyutlu ultrason son aylarda çekiliyor sanki baya bebeğin eli yüzü belli oluyor çünkü

Bir de kilo kaybı yaşayan var mı? Benim el bileklerim, bacaklarım ve yüzüm cok zayıfladı endişe duymaya başladım. Hiç karnım çıkmadı

Bir de kilo kaybı yaşayan var mı? Benim el bileklerim, bacaklarım ve yüzüm cok zayıfladı endişe duymaya başladım. Hiç karnım çıkmadı
Ben de aynı canım karnım kasıklarımın hizasında çok hafif top gibi belirginleşti ama bacaklarım kollarım inceldi resmen 46 kiloyum zaten. Doktora söyledim sorun yok merak etme dedi

Kizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?

Ben de aynı canım karnım kasıklarımın hizasında çok hafif top gibi belirginleşti ama bacaklarım kollarım inceldi resmen 46 kiloyum zaten. Doktora söyledim sorun yok merak etme dedi
Benim karnım dümdüz hiç bir çıkıntı yok kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Bende daha önce sordum Dr o da normal hatta zayıflaman iyi dedi ama insan tereddüt yaşıyor

Kizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?
Benim bulanmadı ama ben daha cinsiyet öğrenemedim. Annem ve ablam da hiç bulantı yaşamadı ablamın kızı var annemde de 2 kız 1 erkek evladı var

Benim karnım dümdüz hiç bir çıkıntı yok kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Bende daha önce sordum Dr o da normal hatta zayıflaman iyi dedi ama insan tereddüt yaşıyor
Sonuçta bebiş içerde büyüyor karnının çıkıp çıkmamasını takma kafana sağlıklı olduktan sonra. ben ilk hamileliğimde 6 aylık olana kadar sadece bir kilo almıştım son üç ay 5 kilo aldım toplamda altı kiloyla tamamladım kızım 2600 ve çok sağlıklı doğdu çok şükür o yüzden doktor sorun yok dediyse hiç moralini bozma.

Kizlar selam ,benim ilk gebeligim aranizda daha tecrubeliler var .kilo almaya basladik malum catlaklar yirtilmalar icin krem kullanmaya baslamalimiyiz ve ne kullanmak gerekir onerilerinizi bekliyorum

Teşekkür ediyorum

vallahi bir kez bile midem bulanmadı tüm hamileliğim boyunca ve bebiş kız :)
Benim bulanmadı ama ben daha cinsiyet öğrenemedim. Annem ve ablam da hiç bulantı yaşamadı ablamın kızı var annemde de 2 kız 1 erkek evladı var
Kizlar annemin de hic bulanmamis bizde kayinvalidem ise erkeklerde cok bulandi dedi. Istisna gibi sanki ya da soyle soyleyeyim erkege hamile kalanlarin genelinde bulanti az oluyor kizlara nazaran

Merhaba, bahsi geçen doktor Altan Cebeci'ye detaylı ultrason için 3 hafta sonrasına randevu aldım. Doktor ismini kk'da aratınca mesajınızı gördüm, ücreti 600 tl. Bilgi vermek istedim

vallahi bir kez bile midem bulanmadı tüm hamileliğim boyunca ve bebiş kız :)
Ay valla 4.aya girene kadar kustum halada ara ara bulanıyor ama çıkarmıyorum çok şükür şuan kızlar da daha çok oluyormuş bulantı kusma sizin gibi yaşamayanlar istisna şanslısınız valla..şuan sadece çok halsizlik var hep uyuyorum ben değişik oldum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…