2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu arada bugün aile hekiminde aşı oldum Olan var mı tetanozmuş sanırım. 1 ay sonra tekrar gel dedi. Normalde özel hastanede doktorum ama aile hekimi de takip ediyormuş. Aşı olan varmı kızlar
Benim hepsi tamam yaptirmicaz 10 yıl koruma özelliği varmış 5 dozu da yaptırınca

Aynen ya benim hiç yok kazak giyince belli bile olmuyor tamam biliyorum ama bebekle ilgili birşey yok. Bir de kanama vs zor geçti denir mi suratıma suratıma öyle.
Ayy Allah böyle insanları ıslah etsin akıl fikir versin düşüncesizce konuşuyorlar işte

Evet sabah yaptılar evdeyim şimdi biraz kanamam var o da doğal Rabbim inşallah çok bekletmeden sağlıkla yeni bebek nasip eder özellikle kızım çok üzüldü onun içn daha çok istiyorum
Allah'ım evdeki kızına bağışlamış seni. Tez zamanda sağlıkla gelir inş bebeğin dua edeceğim senin için de.

Herşeye laf buluyorlar işte küçük olunca çıkmamış diyorlar büyük olunca da çok büyük diyorlar işte bu yüzden bunları takmamak lazım
Banada karnın küçük diyorlar hatta kayınvalidem diyodu karnın küçük cinsiyeti göstermez ne alaksı var dedim bebek aynı bebek içimde haftası belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…