Sana da çok geçmiş olsun basın sağ olsun canım Rabbim karnında yavruna saglik uzun ömür versinÇok geçmiş olsun bende aynısını yaşadım geçen sene 19 haftalikti ama baya suyu bosalmisti, ambulans ile gittim hastaneye ve su nerdeyse bitmişti doktor yapicak bişey yok dedi suni sanci ile doğum oldu, normal doğumdan bi farkı yoktu. Psikolojik olarak zor bir durum gerçekten ama her şeye hazırlıklı ol, güçlü ol, Allah teslim ol, hayırlısını iste.
Valla malesef oyle canim benimde 1 saat sonra randevum var cok etkilendim. Dun cok heycanliydim ama su an kaygilarim korkularim var. Allah hayirlisini versinBugun kötü haberler var gruptacok okumadım etkileniyorum çünkü fazlasıyla. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Basın sagolsun. Allah sabır versin. İnşallah Rabbım hayırlısıyla tekrar bebek sahıbı etsın.Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Çok gecmıs olsun Allah yar ve yardımcın olsun güç kuvvet versin. İnşaallah hayırlı haberlerle saglıcakla donersınız yuvanıza.Haberler kotubebegin suyu cok azalmis hatta yok denecek kadar agir durumdaymis eğitim araştırma hastanesine yolladilar galiba hastaneye yaticam doktor bu şekilde bebegin yasayamayacagini söyledi takip ederler olurse de suni sanciyla doğum yaptirirlar dedi cok kötüyüm agliyorum neden boyle oldu bilmiyorum benden su gelmesi de olmadi bebekten kaynaklı bi anormali olabilirmiş arastiracaklar
Demi etkileniyoruz ne kadar da olsa. Hani hep beraber konuşuoruz e diyoruz sıkıntılarımızı anlatıyoruz sonra bi yakınımızın başına gelmiş gibi uzuluyoruz. Ben zaten panik bi insanım elimden geldiğince uzak tutmaya calışıorum kendimi bu tarz durumlardan. İnsanız başımıza herşey gelebilir ama konu hassas evlat yani bedeninden bir parça ne desen anlamsız kalıyor. İnşallah hayırlı haberler alırsın.Valla malesef oyle canim benimde 1 saat sonra randevum var cok etkilendim. Dun cok heycanliydim ama su an kaygilarim korkularim var. Allah hayirlisini versin
Kaç hastanedir geziyoruz perinotoloji uzmani yok oradan oraya yolluyolarÇok geçmiş olsun bende aynısını yaşadım geçen sene 19 haftalikti ama baya suyu bosalmisti, ambulans ile gittim hastaneye ve su nerdeyse bitmişti doktor yapicak bişey yok dedi suni sanci ile doğum oldu, normal doğumdan bi farkı yoktu. Psikolojik olarak zor bir durum gerçekten ama her şeye hazırlıklı ol, güçlü ol, Allah teslim ol, hayırlısını iste.
İlk haftalarda düşük tehlikesi atlattim sonradan hicbiseyim yoktu kontrolde ortaya cikti hatta 10 gün önce suyu cok iyi demişlerdi birdenbire oldu sanirimGeçmiş olsun canım senin bir sorunun olmuş muydu birandamı çıktı
Canım ben artık direkt yüzlerine bana böyle şeyler söylemeyin kafama takıyorum ve psikolojim bozuluyor diye söyledim. İkiz gebelik yaşayan var okulda çocukların kuvez de kaldığını falan anlattı normal görünüyordu usg de kiloları eksik çıktıı falan dedi sonra ben dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz ooo diyo hiç bekleme doğuramazsın, sonra izne diyor iki aya kalmaz çıkarsın Nisan a odaklanma falan diyo. Ne oluyor dedim kendi kendime söyledim hiç yardımcı olmuyorsun üstüne rahatsız ediyor söylediklerin diye açık açık dedim daha ağzını açmıyor. Yine böyle üstüne lazım olmayan şeylere konuşanlara diyorum.Ya sinir oluyorum insanlara ben zaten zor hamilelik geçiriyorum 4.5 aylık diyorum hiç karnın yok normal miymiş sordun mu diyorlar. Sonra kontrole kadar kafama takıyorum. Tamam hala karnım yok açtığımda bile sanki kilo gibi ama insana denir mi o
Ya sinir oluyorum insanlara ben zaten zor hamilelik geçiriyorum 4.5 aylık diyorum hiç karnın yok normal miymiş sordun mu diyorlar. Sonra kontrole kadar kafama takıyorum. Tamam hala karnım yok açtığımda bile sanki kilo gibi ama insana denir mi o
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşAllahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Canım yaşadığın şehirde tıp fakültesi varsa orada perinatoloji bölümü olması gerekir ya da yaşadığın şehire yakın başka bir şehirdeki üniversite hastanelerinde olabilir.Kaç hastanedir geziyoruz perinotoloji uzmani yok oradan oraya yolluyolargerçekten cok zor bi durum şuanda bile psikolojim bozuldu bende su boşalması olmadi iki gün önce bu kadar susuz değildi suanda cok agir seviyedeymis hic kalmamış kalp atisi var ama bebek hic hareket etmiyor edemiyor doğum yaptirmalarindan korkuyorum kendimi cok güçsüz hissediyorum
Amin çok saol, Rabbim hepimize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin bebisleri.Sana da çok geçmiş olsun basın sağ olsun canım Rabbim karnında yavruna saglik uzun ömür versin
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum, belki senin için bir çare bulabilirler ama bana bulamadılarKaç hastanedir geziyoruz perinotoloji uzmani yok oradan oraya yolluyolargerçekten cok zor bi durum şuanda bile psikolojim bozuldu bende su boşalması olmadi iki gün önce bu kadar susuz değildi suanda cok agir seviyedeymis hic kalmamış kalp atisi var ama bebek hic hareket etmiyor edemiyor doğum yaptirmalarindan korkuyorum kendimi cok güçsüz hissediyorum
Diyorum canım demez miyim ama benim çevrem o kadar düşüncesiz ki kayınvalidem ilk çocuğunu 4 aylık kaybetmiş ben 3 aylıkken kanama yaşadım bana diyor ben de kanama yaşadım kalktım sancı ile gece bebek ölmüştü. Sonra kanama yüzünden gece uyu uyuyabilirsen.Canım ben artık direkt yüzlerine bana böyle şeyler söylemeyin kafama takıyorum ve psikolojim bozuluyor diye söyledim. İkiz gebelik yaşayan var okulda çocukların kuvez de kaldığını falan anlattı normal görünüyordu usg de kiloları eksik çıktıı falan dedi sonra ben dua ediyorum inşallah erken doğum olmaz ooo diyo hiç bekleme doğuramazsın, sonra izne diyor iki aya kalmaz çıkarsın Nisan a odaklanma falan diyo. Ne oluyor dedim kendi kendime söyledim hiç yardımcı olmuyorsun üstüne rahatsız ediyor söylediklerin diye açık açık dedim daha ağzını açmıyor. Yine böyle üstüne lazım olmayan şeylere konuşanlara diyorum.
Koskoca doğum hastanesinde perinatoloji uzmani yokSeni gerçekten çok iyi anlıyorum, belki senin için bir çare bulabilirler ama bana bulamadılardoktor doğum olcak dediğinde yok dedim ben yapamam, uyutun beni kesin alın dedim ama ne fayda, geceydi hastaneye gittiğimde koluma serum takan hemşire iyi yapamamış sabaha kadar tüm ilaç kolumun içine boşalmıştı, iyikide oyle olmus, biraz dinlenip kendimi toparlayip guc toplamistim. Suan sana guzel seyler soylemek cok isterdim ama herseye hazirlikli ol. Zor bir surec gercekten ama bizim icin hayirli olan nedir bilemeyiz.
İstanbuldayim üni. Hastanesine de gittik yok en son anadolu yakasinin en büyük zeynep kamil hastanesine gittik perinatoloji uzmanlari saat 4 e kadar ordalarmis nöbetçi bi tane bile yok gündüz varmis yarin sabah geleceğizCanım yaşadığın şehirde tıp fakültesi varsa orada perinatoloji bölümü olması gerekir ya da yaşadığın şehire yakın başka bir şehirdeki üniversite hastanelerinde olabilir.
Allah hepsine tez zamanda akıl fikir versin konuşmak için konuşuyorlar hiç faydalı konuşan yok zevk mi alıyorlar bilmiyorum hep yaşadıkları olumsuzlukları anlatıyorlar ve kötü yerden bakıyorlar.Diyorum canım demez miyim ama benim çevrem o kadar düşüncesiz ki kayınvalidem ilk çocuğunu 4 aylık kaybetmiş ben 3 aylıkken kanama yaşadım bana diyor ben de kanama yaşadım kalktım sancı ile gece bebek ölmüştü. Sonra kanama yüzünden gece uyu uyuyabilirsen.
Çevrem de hiç anlayışlı değil. Geçen yeni evime taşındım resim attım yengem çok zayıflamış sen yazıyor. Tamam o dönem 3 kilo verdim bi anda 60 kilo oldum farkındayım ama öyle demeyin işte iyi gördüm maaşallah ayaklanmışsın de.
Sonra o dönem evimi taşımak zorunda kaldım ev almıştık ev sahibim ben kiracı buldum çıkın diye tutturdu. Çıkıcaz aldığım evden çıkanlar çok pisti kayınvalidem gelip gelip o ev adam olmaz dedi. Evi yaptırdık o kötü bu kötü dedi.
Bir de doktor karşısına aldı dedi ki ailelere bakın bu kız strese girmeyecek üzücü film bile izlemeyecek dedi. Kayınvalidem ben evde yatarken eşimle kavga etti.
Ben biraz sessizim yapı olarak ama anlayış sıfır sıfır
Çıkmıştım tekrar yattım ertesi gün bi anda oldu böyle tuvalete çok sikisinca olan ağrı oldu gaz sancısı gibi oldu wc gittim elime düştüAh canim ya seni cok iyi anliyorumAllah sabrini versin insallah, şuan bende cok kötüyüm hastane yollarindayim bebeği kaybedebilirim her an, birden bire mi oldu yani sancin vs birşey olmadimi hastanede yatiyordun cikmistin sanirim kürtaj niye yapiyolar zaten düşmüş parca mi kaldi diye yapiyolar Allah yardimcin olsun seninde benimde beni de her an boyle kotu bisey bekliyor olabilir kadim için kayip yasamak gerçekten psikolojik olarak cok zor birşey Allah bi daha yasatmasin...
Ben cok panigim sabahtan beri mahvoldum sen gucluymussun maşallah psikolojim cok zayifÇıkmıştım tekrar yattım ertesi gün bi anda oldu böyle tuvalete çok sikisinca olan ağrı oldu gaz sancısı gibi oldu wc gittim elime düştü
Canım benim Allah yardımcın olsun. Allah senin ve bebeğinin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah Dualarımdasınİstanbuldayim üni. Hastanesine de gittik yok en son anadolu yakasinin en büyük zeynep kamil hastanesine gittik perinatoloji uzmanlari saat 4 e kadar ordalarmis nöbetçi bi tane bile yok gündüz varmis yarin sabah geleceğiz
Canim Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebeğinin de. Sağlıklı bebek tutunur diyoruz ya inşallah bebeğin sağlıklıdır ve bugünleri o kucagindayken anlatırsınBen cok panigim sabahtan beri mahvoldum sen gucluymussun maşallah psikolojim cok zayifben bu gece cok sancilanip acillik olmaktan cok korkuyorum resmen bebegin olumunu bekliyor doktorlar yapacak hic bir şey yok dediler olum olursa dogurtacaklar ki suyu tamamen bitmiş muhtemelen ölecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?