2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet sabah yaptılar evdeyim şimdi biraz kanamam var o da doğal Rabbim inşallah çok bekletmeden sağlıkla yeni bebek nasip eder özellikle kızım çok üzüldü onun içn daha çok istiyorum
Allahtan bi tane evladimiz var ona sukrediyorum kizimi da cok zorluklarla dogurdum cok sikintiliydi ama cok şükür evlatsiz değiliz yine de üzülüyorum internet haberlerine bakiyorum genellikle su bitmesi doğumla sonuclaniyor maalesef yarin sabah nazil olacak bilmiyorum panik halindeyim sürekli kafamda kuruyorum keşke bi tedavisi olsaydi

Ben özel bi yere gittim devlette göstermemişti bide ultrason iyi değildi kalp atışını bile ilk kez dinledim düşün
Ayy o kadar mı kötüydü ultrasonları ya iyi yapmışsın o zaman canım bende ilçedeyim devlette randevu bulmak zor özele gidiyoz mecbur bi tane buldum bi gideyim dedim

Ayy o kadar mı kötüydü ultrasonları ya iyi yapmışsın o zaman canım bende ilçedeyim devlette randevu bulmak zor özele gidiyoz mecbur bi tane buldum bi gideyim dedim ☺
Aynen canım ya hastane yeni aslında ama ultrason pek iyi değildi galiba normalde özel e gidiyorsan birde devlet e git tabiki

Hiç duymadım bana normal geliyor ama onlar diyor bizim bu ayda kocamandı karnımız eskiler işte
Dediğim gibi benim hiç karnım yok normal kilo göbeği gibi kazak giyince görünmüyor bile. Millet söyleyip duruyor. İğneye gittiğim hemşire bile hiç karnın yok dedi. Bugün doktora sordum bebeğin kilosu 175 Gr 17+3 sün gayet normal herkesin göbeği olacak diye birşey yok dedi.

Benim hafif alttan bi doluluk var mesela bugün bi hafta önde çıktı ama demekki iç karnımız geniş heralde buda bizim için bi avantaj.

Benim hafif alttan bi doluluk var mesela bugün bi hafta önde çıktı ama demekki iç karnımız geniş heralde buda bizim için bi avantaj.
Benim genelde ya gününde çıkıyor ya 1 2 gün eksik. Doktor normal dedi bir de ben 1.60ım eşim 1.70 yani minyonuz

Bu arada söylemeyi unuttum önceden hep kasıktan bakardı doktor bebeğe bu sefer baya göbek deliğimin çevresinden baktı. Mide gazı şişkinlik falan normal bebek yukarı çıkıyormuş artık

Bu arada arkadaşlar detaylı ultrason için gün alan var mı ? Bana doktor 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi ondan sonra detaylıyı konuşuruz dedi.
Benim doktorum her gittiğimde bacak boyu kafa boyu el ayak boyu hepsine bakıyor 15 dk falan sürüyor. 3lü test istemedi benden 2li temiz çıktı diye herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…