Hiç duymadım bana normal geliyor ama onlar diyor bizim bu ayda kocamandı karnımız eskiler işteErkek bebekte karın daha çabuk çıkıyor diyorlar oda doğru değil galiba ☺
Allahtan bi tane evladimiz var ona sukrediyorum kizimi da cok zorluklarla dogurdum cok sikintiliydi ama cok şükür evlatsiz değiliz yine de üzülüyorum internet haberlerine bakiyorum genellikle su bitmesi doğumla sonuclaniyor maalesef yarin sabah nazil olacak bilmiyorum panik halindeyim sürekli kafamda kuruyorum keşke bi tedavisi olsaydiEvet sabah yaptılar evdeyim şimdi biraz kanamam var o da doğal Rabbim inşallah çok bekletmeden sağlıkla yeni bebek nasip eder özellikle kızım çok üzüldü onun içn daha çok istiyorum
Ben özel bi yere gittim devlette göstermemişti bide ultrason iyi değildi kalp atışını bile ilk kez dinledim düşünBenim 13 üncü haftada kıza benziyor demişti ama net değil dedi bende perşembe devlete gitcem kendi kontrolüme çok var bakim kesinleşir belki ☺
Ayy o kadar mı kötüydü ultrasonları ya iyi yapmışsın o zaman canım bende ilçedeyim devlette randevu bulmak zor özele gidiyoz mecbur bi tane buldum bi gideyim dedimBen özel bi yere gittim devlette göstermemişti bide ultrason iyi değildi kalp atışını bile ilk kez dinledim düşün
Aman bu eskilere ne yapsan nasıl olsanda yaranılmaz en iyisi boşvermek bunlarıHiç duymadım bana normal geliyor ama onlar diyor bizim bu ayda kocamandı karnımız eskiler işte
Aynen canım ya hastane yeni aslında ama ultrason pek iyi değildi galiba normalde özel e gidiyorsan birde devlet e git tabikiAyy o kadar mı kötüydü ultrasonları ya iyi yapmışsın o zaman canım bende ilçedeyim devlette randevu bulmak zor özele gidiyoz mecbur bi tane buldum bi gideyim dedim ☺
Aynen takmıyorum zaten bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi hiç önemli değilAman bu eskilere ne yapsan nasıl olsanda yaranılmaz en iyisi boşvermek bunları ☺
Dediğim gibi benim hiç karnım yok normal kilo göbeği gibi kazak giyince görünmüyor bile. Millet söyleyip duruyor. İğneye gittiğim hemşire bile hiç karnın yok dedi. Bugün doktora sordum bebeğin kilosu 175 Gr 17+3 sün gayet normal herkesin göbeği olacak diye birşey yok dedi.Hiç duymadım bana normal geliyor ama onlar diyor bizim bu ayda kocamandı karnımız eskiler işte
Benim hafif alttan bi doluluk var mesela bugün bi hafta önde çıktı ama demekki iç karnımız geniş heralde buda bizim için bi avantaj.Dediğim gibi benim hiç karnım yok normal kilo göbeği gibi kazak giyince görünmüyor bile. Millet söyleyip duruyor. İğneye gittiğim hemşire bile hiç karnın yok dedi. Bugün doktora sordum bebeğin kilosu 175 Gr 17+3 sün gayet normal herkesin göbeği olacak diye birşey yok dedi.
Merak ediyom işte inşallah öğrenirim bende net bi şekildeAynen canım ya hastane yeni aslında ama ultrason pek iyi değildi galiba normalde özel e gidiyorsan birde devlet e git tabiki
İnşAllah öğrenirsin canım tam 16 haftada git bence daha net olur ben SAT a göre 16+2 gittim bugün.Merak ediyom işte inşallah öğrenirim bende net bi şekilde ☺
Perşembeye kadar olurum sanırımİnşAllah öğrenirsin canım tam 16 haftada git bence daha net olur ben SAT a göre 16+2 gittim bugün.
Benim genelde ya gününde çıkıyor ya 1 2 gün eksik. Doktor normal dedi bir de ben 1.60ım eşim 1.70 yani minyonuzBenim hafif alttan bi doluluk var mesela bugün bi hafta önde çıktı ama demekki iç karnımız geniş heralde buda bizim için bi avantaj.
Hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerimKızlar ben bugün cinsiyeti öğrendim nasipse oğlum olucak ama arkadaşlar için ayriyeten üzüldüm
Onunla alakası var mı ki büyüdükçe daha ileri çıkto benim aslında ilkte gerideydi bileBenim genelde ya gününde çıkıyor ya 1 2 gün eksik. Doktor normal dedi bir de ben 1.60ım eşim 1.70 yani minyonuz
Sağol canım inşAllahHayırlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin dilerim
Tabi ortalama bebek boyu veriyorlar ama gen olarak sen ufaksan normalOnunla alakası var mı ki büyüdükçe daha ileri çıkto benim aslında ilkte gerideydi bile
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah. OğlunuOnunla alakası var mı ki büyüdükçe daha ileri çıkto benim aslında ilkte gerideydi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?