Ben bugün boyunu kilosunu sormayı unuttum yaTabi ortalama bebek boyu veriyorlar ama gen olarak sen ufaksan normalbenim başından beri ya 1 gün ileri ya 2 3 gün geri.
Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşAllah yavrularımıza doktor bugün herşeyine baktı kafası bacak boyu falan öndeydi bi haftaMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah. Oğlunuevet senin benden gerideydi maşallah yetiştin bana
Evet canım öyleymiş önceden randevu almak lazımmış önce kadın doğuma oradan randevu veriyorlar galiba ben ikiliden sonra herşeye önyargılı olmaya başladım ya korkuyorum ya kötü bişey derlerse diyeKızlar
detaylı ve ayrıntılı ultrason aynı şeymi?
. Ve devlet hastaneleri de yapıomuş sanırım ama sıra bulmak için onceden randevu gerekiyormuş. İstanbul da olup devlette yaptıran yaptıracak olan varmı. Boş yere para vermeyelim devlete gideyim diyorum. Fikri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Devlette her hastane yapmıyor canım. Mesela kadın doğum üzerine hastane varsa oraya yönlendiriyor önce poliklinikyen randevu alıyorsun sonra seni ordan yönlendiriyorlar. Haftanda göre randevu veriyorlar.Kızlar
. Ve devlet hastaneleri de yapıomuş sanırım ama sıra bulmak için onceden randevu gerekiyormuş. İstanbul da olup devlette yaptıran yaptıracak olan varmı. Boş yere para vermeyelim devlete gideyim diyorum. Fikri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Evet canım öyleymiş önceden randevu almak lazımmış önce kadın doğuma oradan randevu veriyorlar galiba ben ikiliden sonra herşeye önyargılı olmaya başladım ya korkuyorum ya kötü bişey derlerse diye
Anladım canım. Peki normal kadın dogum dan mı alayım randevu. Kanuni de varsa bakim sanırım orası da sizin dediğiniz gibi çalışıyorlar.Devlette her hastane yapmıyor canım. Mesela kadın doğum üzerine hastane varsa oraya yönlendiriyor önce poliklinikyen randevu alıyorsun sonra seni ordan yönlendiriyorlar. Haftanda göre randevu veriyorlar.
Beni 22 sinde çağırdı tekrar kontrole ozaman söyler herhalde detaylı usg yi bence en önemlisi de bu ben zaten özele gidiyorum ama perinotolog daha iyiymiş onu araştırıcam bebeğin organlarına bakıyor herşeyine çünkü araştırıp yaptırmak lazım nekadarsa iyi birine yaptırcam sonradan birşey çıksın istemem bir arkadaşın sıkıntı yok demişler böbreği yokmuş vs bunun gibi bisi yaşamak istemem sende araştır derim devlette çoğu şeyi sallıyorlar bence yoğunluktan..Kızlar
Neye inancaz ya söyledikleri şeyde çıkmıyor muş bazen mesela şu var bu var diyolarmış sonradan geçiyomuşBeni 22 sinde çağırdı tekrar kontrole ozaman söyler herhalde detaylı usg yi bence en önemlisi de bu ben zaten özele gidiyorum ama perinotolog daha iyiymiş onu araştırıcam bebeğin organlarına bakıyor herşeyine çünkü araştırıp yaptırmak lazım nekadarsa iyi birine yaptırcam sonradan birşey çıksın istemem bir arkadaşın sıkıntı yok demişler böbreği yokmuş vs bunun gibi bisi yaşamak istemem sende araştır derim devlette çoğu şeyi sallıyorlar bence yoğunluktan..
Öyleymiş te bazen şu var bu var diyorlarmış ama geçiyormuş sonradan olmuyomuş dedikleri şey mesela ben bu ikilide çok stres yaptım kayınvalidem yaptırma demişti yaptık artık bunu da yapma diyor geçen çok stres yaptığım için diyorum bu seferde yaptırırım dinlemem yine kötü bişey derler diye korkum oldu.Ama bu gerekli canım bende sadece ense ölçtürdüm bende tam bilmiyorum nasıl bebegim. Sıkıntı olursa cıkıo en azından bazen dogar dogmaz mudahele gerekiyor..
Çok üzüldüm cnm Allahtan ümit kesilmez inşallah size bağışlasıb rabbimHaberler kotubebegin suyu cok azalmis hatta yok denecek kadar agir durumdaymis eğitim araştırma hastanesine yolladilar galiba hastaneye yaticam doktor bu şekilde bebegin yasayamayacagini söyledi takip ederler olurse de suni sanciyla doğum yaptirirlar dedi cok kötüyüm agliyorum neden boyle oldu bilmiyorum benden su gelmesi de olmadi bebekten kaynaklı bi anormali olabilirmiş arastiracaklar
Canım benim kuzenimin cocugu diyafram hernisi idi anne karnında anlaşıldı ve dogar dogmaz ameliyata aldılar. Eger baktırmasalardı bebek solunumda sıkıntı yaşayacaktı . Ben biraz da o yüzden istiyorum. Ama burda bi arkadaşım da devlette oyle 1 dk suren yaptırdı ultrason cok iyi değildi sıkıntı yok dedi o da ozele falan gitmedi. Cok sukur saglıklı bebegi. Bilemion ki. Kapalı kutu işte anne karnı. Yine de sen bilirsin.Öyleymiş te bazen şu var bu var diyorlarmış ama geçiyormuş sonradan olmuyomuş dedikleri şey mesela ben bu ikilide çok stres yaptım kayınvalidem yaptırma demişti yaptık artık bunu da yapma diyor geçen çok stres yaptığım için diyorum bu seferde yaptırırım dinlemem yine kötü bişey derler diye korkum oldu.
ben ikinci gebeligimde Zeynep kamilden perinatolojiye randevu alıp gitmiştim ama beni çok korkutmuslardi yok kalbin üstünde bi damar var seni riskli gebelik doktorlarına yonlendircez dowm sendromu olabilir falan bi sürü doktor geldi baktı 40 Dakka falan bende daha gitmedim dedim Allahtan gelene razıyım çok şükür bebeğim çok sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi o yüzden bu hamileligimde oraya gitmeyi düşünmüyorum açıkçasıKızlar
Kanuni den normal kadın doguma randevu buldum ayın 15 ine. O bakıyormuş haftana göre de sana gün veriyormuş. Oyle dedi bi arkadaş. Başka arkadaşta onceden di o direk perinatolojiden randevu alacaksın dedi kafam karıştıben ikinci gebeligimde Zeynep kamilden perinatolojiye randevu alıp gitmiştim ama beni çok korkutmuslardi yok kalbin üstünde bi damar var seni riskli gebelik doktorlarına yonlendircez dowm sendromu olabilir falan bi sürü doktor geldi baktı 40 Dakka falan bende daha gitmedim dedim Allahtan gelene razıyım çok şükür bebeğim çok sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi o yüzden bu hamileligimde oraya gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Vala canım kanuniyi bilemem de Zeynep kamilden ben direk almistim istersen 182 yi arayıp sorabilirsin direk randevu alinmiyosa zaten söylüyorlarKanuni den normal kadın doguma randevu buldum ayın 15 ine. O bakıyormuş haftana göre de sana gün veriyormuş. Oyle dedi bi arkadaş. Başka arkadaşta onceden di o direk perinatolojiden randevu alacaksın dedi kafam karıştı
Aynen arayım bakalım sabahVala canım kanuniyi bilemem de Zeynep kamilden ben direk almistim istersen 182 yi arayıp sorabilirsin direk randevu alinmiyosa zaten söylüyorlar
Bende bugun detayli ultradson icin gun aldim canim 1 ay sonra dedi 30 ocak icin aldik. Hayirlisi bakalimBu arada arkadaşlar detaylı ultrason için gün alan var mı ? Bana doktor 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi ondan sonra detaylıyı konuşuruz dedi.
Benim doktorum her gittiğimde bacak boyu kafa boyu el ayak boyu hepsine bakıyor 15 dk falan sürüyor. 3lü test istemedi benden 2li temiz çıktı diye herhalde.
Kesinlikle sana katılıyorum yaptırmak lazım yani belki doğumdan sonra hemen müdahale edecekleri bir durum var riske atmamalıyız ben hic bisiyde kolay kolay gitmiyorum devlete doktoruna denk gelmek cok zor ulkemiz yetrrince kalabalık doğru dürüst bakmıyorlar para verince herşeye bir güzel ayrıntılı bakıyorlar vallaCanım benim kuzenimin cocugu diyafram hernisi idi anne karnında anlaşıldı ve dogar dogmaz ameliyata aldılar. Eger baktırmasalardı bebek solunumda sıkıntı yaşayacaktı . Ben biraz da o yüzden istiyorum. Ama burda bi arkadaşım da devlette oyle 1 dk suren yaptırdı ultrason cok iyi değildi sıkıntı yok dedi o da ozele falan gitmedi. Cok sukur saglıklı bebegi. Bilemion ki. Kapalı kutu işte anne karnı. Yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?