Malesef oyle artık canım. Ama baya paralar dönüyor. Bir beşik alırım ben yani o paraya. O yuzden ayrıntılı için gitcem. Normalde ozele gidiyorum.Kesinlikle sana katılıyorum yaptırmak lazım yani belki doğumdan sonra hemen müdahale edecekleri bir durum var riske atmamalıyız ben hic bisiyde kolay kolay gitmiyorum devlete doktoruna denk gelmek cok zor ulkemiz yetrrince kalabalık doğru dürüst bakmıyorlar para verince herşeye bir güzel ayrıntılı bakıyorlar valla
Öyle vallaha canım ya bi Allah biliyor Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Canım benim kuzenimin cocugu diyafram hernisi idi anne karnında anlaşıldı ve dogar dogmaz ameliyata aldılar. Eger baktırmasalardı bebek solunumda sıkıntı yaşayacaktı . Ben biraz da o yüzden istiyorum. Ama burda bi arkadaşım da devlette oyle 1 dk suren yaptırdı ultrason cok iyi değildi sıkıntı yok dedi o da ozele falan gitmedi. Cok sukur saglıklı bebegi. Bilemion ki. Kapalı kutu işte anne karnı. Yine de sen bilirsin.
Korkunun ecele faydası yok ne gerekiyorsa yaptırmak lazım herşey allahtan ama şuan hiç bisi eskiye göre değil oyuzden ben büyükleri çok dinleme taraftarı değilim şuan tek konuşan şey para bence yabancılardan bizlere yer kalmadi her yer cok kalabalık valla allah düşürmesin de devlete gitmem yemeden kısarım giymemeden kısarım giderim özele ozaman ayrintilinin da herşeyin de hakkını veriyorlar bence riske atma derim kimseyi de dinleme ne yediklerimiz sağlıklı ne yaşadığımız ülke şehir yani artık cogu seyin de çözümü oluyor önlem alcaksın herseyi yapacaksin en son tevekkül etmek gerekir..Öyleymiş te bazen şu var bu var diyorlarmış ama geçiyormuş sonradan olmuyomuş dedikleri şey mesela ben bu ikilide çok stres yaptım kayınvalidem yaptırma demişti yaptık artık bunu da yapma diyor geçen çok stres yaptığım için diyorum bu seferde yaptırırım dinlemem yine kötü bişey derler diye korkum oldu.
Ne kadarmış canımMalesef oyle artık canım. Ama baya paralar dönüyor. Bir beşik alırım ben yani o paraya. O yuzden ayrıntılı için gitcem. Normalde ozele gidiyorum.
Valla sağlığı beşikten daha önemli onlar olcak şeylerMalesef oyle artık canım. Ama baya paralar dönüyor. Bir beşik alırım ben yani o paraya. O yuzden ayrıntılı için gitcem. Normalde ozele gidiyorum.
Alternatif var yani o acıdan. Yoksa tabiki onemli.Valla sağlığı beşikten daha önemli onlar olcak şeyler
600 800 arası duyduklarımNe kadarmış canım
Doğru söylüyosun ben normalde devlete gidiyorum doktorum dan memnunum ama saniyelik bakıyordu devlet sonuçta bugün özel bi yere gittim herşeyi ayrıntısına kadar baktı söyledi sanki ayrıntılı ultrason gibi fıtığı bile yok dedi yani dedim demekki parası olunca böyleymiş :)Korkunun ecele faydası yok ne gerekiyorsa yaptırmak lazım herşey allahtan ama şuan hiç bisi eskiye göre değil oyuzden ben büyükleri çok dinleme taraftarı değilim şuan tek konuşan şey para bence yabancılardan bizlere yer kalmadi her yer cok kalabalık valla allah düşürmesin de devlete gitmem yemeden kısarım giymemeden kısarım giderim özele ozaman ayrintilinin da herşeyin de hakkını veriyorlar bence riske atma derim kimseyi de dinleme ne yediklerimiz sağlıklı ne yaşadığımız ülke şehir yani artık cogu seyin de çözümü oluyor önlem alcaksın herseyi yapacaksin en son tevekkül etmek gerekir..
Ben güvenemiyorum sağlık sektöründe çalıştım daha once yeri geliyor özel bile olsa doktor önemli oluyorAlternatif var yani o acıdan. Yoksa tabiki onemli.
Ben İzmir deyim bi yerde 150 diye duydum ama nasıl acaba600 800 arası duyduklarım
Tabi canım para veriyorsun hanfendiler beyfendiler oluyorsun devlette öylemi yat giyin baktı tamam kalk.ben birtek kan veriyorum triod var ona gidiyorum takipli okadar onun dışında yok yani sadece doktor bilirsem iyi anca öyle..Doğru söylüyosun ben normalde devlete gidiyorum doktorum dan memnunum ama saniyelik bakıyordu devlet sonuçta bugün özel bi yere gittim herşeyi ayrıntısına kadar baktı söyledi sanki ayrıntılı ultrason gibi fıtığı bile yok dedi yani dedim demekki parası olunca böyleymiş :)
Öyle canım gerçekten onlarda bi yandan haklılar bir sürü kişiyle uğraşıyorlar ama herkesin bütçesi de bir değil ki hep özele gitsin mecbur devlete gitmek zorunda kalınabiliyor.Tabi canım para veriyorsun hanfendiler beyfendiler oluyorsun devlette öylemi yat giyin baktı tamam kalk.ben birtek kan veriyorum triod var ona gidiyorum takipli okadar onun dışında yok yani sadece doktor bilirsem iyi anca öyle..
Canım izmirdeysen ege üniversitesinin perinatoloji bölümüne Bi sor istersen yine ücretlidir ama özel mauyenehaneler ya da klinikler kadar pahalı değildir diye tahmin ediyorum. Ben kızımda doğuma kadar orada takip edildim doğumu da orada yaptım memnun kalmıştım. Eğer aramak istersen özelden telefon numarasını yazabilirim sana.Öyle canım gerçekten onlarda bi yandan haklılar bir sürü kişiyle uğraşıyorlar ama herkesin bütçesi de bir değil ki hep özele gitsin mecbur devlete gitmek zorunda kalınabiliyor.
Aynen ben de ufak bi hastaneye gittim geçende 2 dk baktı. Benim doktorumda muayene en az 20 dk sürüyor. Her gittiğimde önce kiloya bakıyoruz sonra tansiyon sonra hazırlanıyorum ultrasona giriyorum bu sefer bacak boyu vs bakıyor bana da gösteriyor bak elleri diyor hatta bu gittiğimde bacak arasına baktı bak pipi yokDoğru söylüyosun ben normalde devlete gidiyorum doktorum dan memnunum ama saniyelik bakıyordu devlet sonuçta bugün özel bi yere gittim herşeyi ayrıntısına kadar baktı söyledi sanki ayrıntılı ultrason gibi fıtığı bile yok dedi yani dedim demekki parası olunca böyleymiş :)
Hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle inşallah :)Günaydınnnn,
Benim 13+2 de kız görunuyordu, Cumartesi netleşti. KIZ.
O çıkıntı pipi değil miEki Görüntüle 2571001 kizlar buda benim minik kizim. Bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problemimiz yok masaallah.
Canim bu erkek gibi duruyor ben mi yanlis biliyorumEki Görüntüle 2571001 kizlar buda benim minik kizim. Bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problemimiz yok masaallah.
O çıkıntı pipi değil mi
Valla kizlar doktorum en bastan beri kiz diyordu dunde kiz dedi hatta %90 gibi bir oran verdi cikinti benimde dikkatimi cekti ama doktor kiz deyince acaba kordon felanmi diye dusundum bende. Isin kotusu bi sonraki randevum 1 ay sonra ozamana kadar muallakta kalacak gibi bu konu. Yinede doktor kiz dedigi icin kizim diye seviyorum simdilikCanim bu erkek gibi duruyor ben mi yanlis biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?