2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Malesef oyle artık canım. Ama baya paralar dönüyor. Bir beşik alırım ben yani o paraya. O yuzden ayrıntılı için gitcem. Normalde ozele gidiyorum.

Öyle vallaha canım ya bi Allah biliyor Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Korkunun ecele faydası yok ne gerekiyorsa yaptırmak lazım herşey allahtan ama şuan hiç bisi eskiye göre değil oyuzden ben büyükleri çok dinleme taraftarı değilim şuan tek konuşan şey para bence yabancılardan bizlere yer kalmadi her yer cok kalabalık valla allah düşürmesin de devlete gitmem yemeden kısarım giymemeden kısarım giderim özele ozaman ayrintilinin da herşeyin de hakkını veriyorlar bence riske atma derim kimseyi de dinleme ne yediklerimiz sağlıklı ne yaşadığımız ülke şehir yani artık cogu seyin de çözümü oluyor önlem alcaksın herseyi yapacaksin en son tevekkül etmek gerekir..

Doğru söylüyosun ben normalde devlete gidiyorum doktorum dan memnunum ama saniyelik bakıyordu devlet sonuçta bugün özel bi yere gittim herşeyi ayrıntısına kadar baktı söyledi sanki ayrıntılı ultrason gibi fıtığı bile yok dedi yani dedim demekki parası olunca böyleymiş :)

Tabi canım para veriyorsun hanfendiler beyfendiler oluyorsun devlette öylemi yat giyin baktı tamam kalk.ben birtek kan veriyorum triod var ona gidiyorum takipli okadar onun dışında yok yani sadece doktor bilirsem iyi anca öyle..

Tabi canım para veriyorsun hanfendiler beyfendiler oluyorsun devlette öylemi yat giyin baktı tamam kalk.ben birtek kan veriyorum triod var ona gidiyorum takipli okadar onun dışında yok yani sadece doktor bilirsem iyi anca öyle..
Öyle canım gerçekten onlarda bi yandan haklılar bir sürü kişiyle uğraşıyorlar ama herkesin bütçesi de bir değil ki hep özele gitsin mecbur devlete gitmek zorunda kalınabiliyor.

Öyle canım gerçekten onlarda bi yandan haklılar bir sürü kişiyle uğraşıyorlar ama herkesin bütçesi de bir değil ki hep özele gitsin mecbur devlete gitmek zorunda kalınabiliyor.
Canım izmirdeysen ege üniversitesinin perinatoloji bölümüne Bi sor istersen yine ücretlidir ama özel mauyenehaneler ya da klinikler kadar pahalı değildir diye tahmin ediyorum. Ben kızımda doğuma kadar orada takip edildim doğumu da orada yaptım memnun kalmıştım. Eğer aramak istersen özelden telefon numarasını yazabilirim sana.

Aynen ben de ufak bi hastaneye gittim geçende 2 dk baktı. Benim doktorumda muayene en az 20 dk sürüyor. Her gittiğimde önce kiloya bakıyoruz sonra tansiyon sonra hazırlanıyorum ultrasona giriyorum bu sefer bacak boyu vs bakıyor bana da gösteriyor bak elleri diyor hatta bu gittiğimde bacak arasına baktı bak pipi yok sen de gör diyor eşime de soruyor mesela bak görüyor musun elini ayağını diyor . Rahatlatıyor beni.

O çıkıntı pipi değil mi
Canim bu erkek gibi duruyor ben mi yanlis biliyorum
Valla kizlar doktorum en bastan beri kiz diyordu dunde kiz dedi hatta %90 gibi bir oran verdi cikinti benimde dikkatimi cekti ama doktor kiz deyince acaba kordon felanmi diye dusundum bende. Isin kotusu bi sonraki randevum 1 ay sonra ozamana kadar muallakta kalacak gibi bu konu. Yinede doktor kiz dedigi icin kizim diye seviyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…