- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Senin de 15 civarı iyidir bence7 kilo bana az olur 13 14 benim olsa iki tane bebek 6. Aydan sonra alsam bebeklere gider kilolar inşallah
100 ü geçmem inşallahSenin de 15 civarı iyidir bence
Valla bnm korkum kilo almak vucudumla ilgili değil bebek sağlıklı olacağını bilsem sorun değil bebegin iri olması zor bir doğum olması ve bunlar korkutuyor yoksa kilo verilir100 ü geçmem inşallah
Hareketler kısıtlanacak 7. Aydan sonra nasıl yatıp kalkacağım onu düşünüyorum bende o korkutuyor sadece. Bebekler için mecbur yiyeceğimValla bnm korkum kilo almak vucudumla ilgili değil bebek sağlıklı olacağını bilsem sorun değil bebegin iri olması zor bir doğum olması ve bunlar korkutuyor yoksa kilo verilir
Amin cnm cümlemiz inşallah. Rabbim kimseye aratmasınAy tup bebekmiydi seninki once duyardim ama simdi isin icine girdigim icin daha iyi anliyorum ne kadar zahmetli oldugunu. Sag salim kucagina alman dilegiyle
Canim soyle ki gobek yumusak oluyordu sonucta bu daha sert. Sanki icinde sert bi kabuk varmis gibi oldu ve one dogru sivrildi. Demek ki yukari cikiyor bebisimTop gibi bnm.ki ama 10 cm civarı bu bebek diyorum naasil olsun ki birde arkadaşlar hissedemezsin gazdir diyo ama ben bişey yedgimde özellikle tatlı içten gidiklaniyorum bebegin hareketi diyorum ama bilemiyorum
Yok ben sadece igne ve progestan kullaniyorumBen mustafa başbuğ'a gidiyorum.riskli gebelik uzmanı.Durmaz iş merkezinde muayanehanesi.Acıbademde de çağlar hoca ayrıca ona da danışıyorum bir çok şeyi.ben iğnelerin yanında benexol folbiol ve coraspin de içiyorum.
Evet progestan 3 kere fitil olarak alıyorum ben de.Yok ben sadece igne ve progestan kullaniyorum
Evet 15. Haftadan sonra yukarı çıkıyor.Ben de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekben de ne zaman ayirt ederim diyordum ama bu hafta yukari ciktigini farkediyorum cunku sivri ve sertlesti gobegim
Olur tabiki cnmKızlar ben devlette 2 li test yaptırdım fakat sonucu alıp özele gitsem olur mu hastane hem uzak hem eşim iş nedeniyle sorun yaşıyor
Olur tabiki bende oyle yaptımKızlar ben devlette 2 li test yaptırdım fakat sonucu alıp özele gitsem olur mu hastane hem uzak hem eşim iş nedeniyle sorun yaşıyor
Oh maşallah. Hayırlısı olsun. Benimde yüzde 75 ihtimal le erkekti pazartesi gidecegiz bakalım tekrar paşa 16 oluyo. Gecenkinde uyuyordu ben devlete gittim orda öğrendim.Bende kontorole gittim bugün 13+4 üz
%75 kız dedi inşallah değişmez
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin burda kızlar çoğaldı haziran da kızlar baskın olcak sanırımBende kontorole gittim bugün 13+4 üz
Sagol cnm yaOlur tabiki bende oyle yaptım
Sağol cnm üstümden büyük yük kalktı vallaOlur tabiki cnm
Masallah canim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin.Bende kontorole gittim bugün 13+4 üz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?