2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla bnm korkum kilo almak vucudumla ilgili değil bebek sağlıklı olacağını bilsem sorun değil bebegin iri olması zor bir doğum olması ve bunlar korkutuyor yoksa kilo verilir
Hareketler kısıtlanacak 7. Aydan sonra nasıl yatıp kalkacağım onu düşünüyorum bende o korkutuyor sadece. Bebekler için mecbur yiyeceğim

Ay tup bebekmiydi seninki once duyardim ama simdi isin icine girdigim icin daha iyi anliyorum ne kadar zahmetli oldugunu. Sag salim kucagina alman dilegiyle
Amin cnm cümlemiz inşallah. Rabbim kimseye aratmasın

Top gibi bnm.ki ama 10 cm civarı bu bebek diyorum naasil olsun ki birde arkadaşlar hissedemezsin gazdir diyo ama ben bişey yedgimde özellikle tatlı içten gidiklaniyorum bebegin hareketi diyorum ama bilemiyorum
Canim soyle ki gobek yumusak oluyordu sonucta bu daha sert. Sanki icinde sert bi kabuk varmis gibi oldu ve one dogru sivrildi. Demek ki yukari cikiyor bebisim hareketlerini hissetmek icin can atiyorum ama anlamiyorum gazdir herhalde bilemedim

Kızlar gruba beklerim mayıs haziran temmuz anneleri

Yok ben sadece igne ve progestan kullaniyorum

Ben de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekben de ne zaman ayirt ederim diyordum ama bu hafta yukari ciktigini farkediyorum cunku sivri ve sertlesti gobegim
Evet 15. Haftadan sonra yukarı çıkıyor. Oradan anlarsınız. Benim 2 gün önce kontrolüm vardı göbek deliğimin yanında idi. Doktor oradan baktı. Hatta göbek deliğimin etrafı sert oluyor dedim bebek baskı yapıyor dedi.

Kızlar ben devlette 2 li test yaptırdım fakat sonucu alıp özele gitsem olur mu hastane hem uzak hem eşim iş nedeniyle sorun yaşıyor

Merhaba haziran anneleri
Ben temmuz annesi olcam inşallah. Bişey sorcam sizin atlattığınız haftalarla ilgili. Ben bu hafta dr a gidicem. Son gideli 1 ay oldu. Tekrardan çoğalan karın batması, yandan bel ağrısı, çimdikleme hissi yaşıyorum. Aşırı değil ama. Hele bugün uyandığımdan beri bel ağrım var. Hani arkadan tam ortadan şekilde. Yamuk yatmışım da belim tutulmuş gibi. Ama yamuk yatmadım:)
Bi aydır gitmedim dr a. Korkuyorum biraz, iyi midir şu an acaba diye. Normal böyle şeyler deniyo ama.. Normaldir değil mi? Siz de böyle şeyler yaşamış mıydınız 11-12.haftalarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…