Ben yaşadım donem dönem. Bi hafta bel agrım oldu kasık Karın batmam hiç gitmedi. Doktoruna gidince sor plesantan flan yeri iyimi cunku benim biraz aşagıda o agrı yapıyo. Ama normal batma olması. Enfeksiyon d olabilir muhtemelen doktor idrar testi falan isterMerhaba haziran anneleri
Ben temmuz annesi olcam inşallah. Bişey sorcam sizin atlattığınız haftalarla ilgili. Ben bu hafta dr a gidicem. Son gideli 1 ay oldu. Tekrardan çoğalan karın batması, yandan bel ağrısı, çimdikleme hissi yaşıyorum. Aşırı değil ama. Hele bugün uyandığımdan beri bel ağrım var. Hani arkadan tam ortadan şekilde. Yamuk yatmışım da belim tutulmuş gibi. Ama yamuk yatmadım:)
Bi aydır gitmedim dr a. Korkuyorum biraz, iyi midir şu an acaba diye. Normal böyle şeyler deniyo ama.. Normaldir değil mi? Siz de böyle şeyler yaşamış mıydınız 11-12.haftalarda?
Evet bikaç gündür idrar yolu enfeksiyonu belirtilerim vardı. Dr a danıştım idrar tahlili yaptır dedi ama yaptıramadım daha. Bu gidişim de yaptırabilcem. Bebeğe çok zararı olur mu ki:/Ben yaşadım donem dönem. Bi hafta bel agrım oldu kasık Karın batmam hiç gitmedi. Doktoruna gidince sor plesantan flan yeri iyimi cunku benim biraz aşagıda o agrı yapıyo. Ama normal batma olması. Enfeksiyon d olabilir muhtemelen doktor idrar testi falan ister
Hahah aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın canm biz de kız bekliyorduk kendim gördüm muayenede ekrana baktm aa erkek mi dedim evet dedi doktor profesör olduk araştırmaktanAynen Zaten Dr demeden ben dedim erkek bu diye Dr şaşırdı nerden anladın. Dedim gelmeden bir çok ultrason resmine baktım netten dedimama şunu da ekleyeyim biz kız bekliyorduk.
Haftayada devlet randevum var bakalım o ne diyecek cnm inşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinOh maşallah. Hayırlısı olsun. Benimde yüzde 75 ihtimal le erkekti pazartesi gidecegiz bakalım tekrar paşa 16 oluyo. Gecenkinde uyuyordu ben devlete gittim orda öğrendim. ☺
Amin cnm cümlemiz inşallahMasallah canim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin.
insanlar meraklı oluyor hele ki ilk iseHahah aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın canm biz de kız bekliyorduk kendim gördüm muayenede ekrana baktm aa erkek mi dedim evet dedi doktor profesör olduk araştırmaktansağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah
Kızlar kacıncı haftadasınız,halen gobekten mı vuruyorsunuz igneyı,gobegım mahvoldu baska nerden vurabiliriz kiOksapar mi kullaniyorsun canım neden günde iki kez benimde iki dusugum pihtilasmam var ama günde bı iğne bı corasprin iciyorum
Benim doktorum hep gobekten vur dedi canim. Soyledigine gore kol ve bacak gobekten daha cok aciyormus. O yuzden gobekten devam ediyorum ben.Kızlar kacıncı haftadasınız,halen gobekten mı vuruyorsunuz igneyı,gobegım mahvoldu baska nerden vurabiliriz ki
Ayni durumdayim iki gundur. Nobetci kadin dogumdan ciktim simdi hatta. Bana da gunde 3 kez Parol verdiKızlar çok kötü hastayım bogaz agrısı dan duramıyorum dahiliye parol verdi günde 3 kez kullanıyorum çok üzülüyorum inşallah bebegim zarar vermez
Bende dahiliye ye çok güvenmedim o kadar kötüyüm ki yutkunamıyorum kullanmasa da yerimden kalkamıyorumAyni durumdayim iki gundur. Nobetci kadin dogumdan ciktim simdi hatta. Bana da gunde 3 kez Parol verdi
Gecmis olsun canim. Kadin dogumcu da istersen serum baglayalim cabuk toparlarsin dedi ama kabul etmedim. Parol verdi sonra. Bol su ic, ilik ihlamur gunde 1 fincan ve adacayiyla yutmadan gargara yapabilirsin dedi.Bende dahiliye ye çok güvenmedim o kadar kötüyüm ki yutkunamıyorum kullanmasa da yerimden kalkamıyorum
Gecen serum bagladılar o kadar ıyı geldıki ne verdiler bılmıyorum eger oda parol vs ise serumu etkı etti ilacını sevmedim.Gecmis olsun canim. Kadin dogumcu da istersen serum baglayalim cabuk toparlarsin dedi ama kabul etmedim. Parol verdi sonra. Bol su ic, ilik ihlamur gunde 1 fincan ve adacayiyla yutmadan gargara yapabilirsin dedi.
Parolu ben normalde de kullanirim, iyi geliyor bana. Ama cok kotu hissedersen mutlaka yarin gel serum takalim dedi yine de. Dikkat etmeye de calisiyodum ama havalar bozdugu an kaptim vallaGecen serum bagladılar o kadar ıyı geldıki ne verdiler bılmıyorum eger oda parol vs ise serumu etkı etti ilacını sevmedim.
parol normalde bende de basit bir agriyi bile kesmez ama gebelikte tek guvenli agri kesici oldugu icin gecen 24 saat durmadi agrim.sancim sonra dedim bir deneyim belki etki eder . kesti gercekten o hafta ictim.gunde 2 veya 3 tane ancak rahatladimBı parol ne işe yarıyor ki hamilelere dayatıyorlar. Normalede basım agrısın bıkere verdiler bıda ıcmem dedım. Hıcbır etkisi yokki. Bıda Tovbe ettiydım gerek yok boş bı ılac bence. Ben acile gittim Dr parol yazmıs ıcmedım yıne ama bogaz vs grip en dusuk ılac grubu largopen var onu yazayım iç dedı mecbur kaldıkça o ıyı geldı.
Ve inanın ıhlamur vs kusburnu o kadar içtim ki banamısın dememıstı bı bogaz enfeksiyonu atlattım 6 haftalıkken o zaman da acilde antibiyotik verdiler korkmayı bıle unuttum içtim beterdım Oyle kendime geldim. Sukur bebegımde ıyıydı hep.
Kış bı gecse hayırlısı ile.
Evet canım hala devam ediyor bel ağrısı kasik ağrısı kanama falan riskli bir durum yoksa ayda bir cagiriyor Dr lar bende ayda bir gidiyorumMerhaba haziran anneleri
Ben temmuz annesi olcam inşallah. Bişey sorcam sizin atlattığınız haftalarla ilgili. Ben bu hafta dr a gidicem. Son gideli 1 ay oldu. Tekrardan çoğalan karın batması, yandan bel ağrısı, çimdikleme hissi yaşıyorum. Aşırı değil ama. Hele bugün uyandığımdan beri bel ağrım var. Hani arkadan tam ortadan şekilde. Yamuk yatmışım da belim tutulmuş gibi. Ama yamuk yatmadım:)
Bi aydır gitmedim dr a. Korkuyorum biraz, iyi midir şu an acaba diye. Normal böyle şeyler deniyo ama.. Normaldir değil mi? Siz de böyle şeyler yaşamış mıydınız 11-12.haftalarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?