2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gokalp oner canim acibademde. Senin doktorun kim ?
Ben mustafa başbuğ'a gidiyorum.riskli gebelik uzmanı.Durmaz iş merkezinde muayanehanesi.Acıbademde de çağlar hoca ayrıca ona da danışıyorum bir çok şeyi.ben iğnelerin yanında benexol folbiol ve coraspin de içiyorum.

Canım göbek deliğinin üstü benim de öyle. Geçen hafta başladı aşağı yukarı seninle aynı zamana denk geliyor. Doktorum normal dedi bebek yukarıya çıkıyormuş.
Evet sanki göbek deliğinin etrafında hafif bi ağrı gibi bişeyde var bu akşam oldu benim ya normal olsunda aman

Kızlar ben kilolu hamile kaldım 86 ile suana kadar 1 kilo almışım ama şeyi cozeemedim hala bende ki göbek mi bebek mi14+3 oluyoruz
Bende sen gibi 82 ile hamile kaldım şu an yarım kilo sadece aldım. Gebelik öncesi zaten göbek vardı ama bendeki bebek çünkü sert ve dik duruyor sarkık görüntü yok

Bende sen gibi 82 ile hamile kaldım şu an yarım kilo sadece aldım. Gebelik öncesi zaten göbek vardı ama bendeki bebek çünkü sert ve dik duruyor sarkık görüntü yok
Valla millet soruyor karnin çıktı mi diye bende bilmiyorum ki diyorum ☺20 haftaya kadar böyle devam ederim inşallah 7 kilo da tamamlasam yeter

Valla millet soruyor karnin çıktı mi diye bende bilmiyorum ki diyorum ☺20 haftaya kadar böyle devam ederim inşallah 7 kilo da tamamlasam yeter
Ben de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekben de ne zaman ayirt ederim diyordum ama bu hafta yukari ciktigini farkediyorum cunku sivri ve sertlesti gobegim

Ben de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekben de ne zaman ayirt ederim diyordum ama bu hafta yukari ciktigini farkediyorum cunku sivri ve sertlesti gobegim
Top gibi bnm.ki ama 10 cm civarı bu bebek diyorum naasil olsun ki birde arkadaşlar hissedemezsin gazdir diyo ama ben bişey yedgimde özellikle tatlı içten gidiklaniyorum bebegin hareketi diyorum ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…