- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 37
Gokalp oner canim acibademde. Senin doktorun kim ?Kim acaba?benim doktorumda kayseride.Ve bende de pıhtılaşma var günde iki kere oksapar vuruyorum.Nasipse temmuz annesiyim bende.
Ya kiza mi benzetmisdi Dr daha önceki kontrollerdeAynen Zaten Dr demeden ben dedim erkek bu diye Dr şaşırdı nerden anladın. Dedim gelmeden bir çok ultrason resmine baktım netten dedimama şunu da ekleyeyim biz kız bekliyorduk.
Ben mustafa başbuğ'a gidiyorum.riskli gebelik uzmanı.Durmaz iş merkezinde muayanehanesi.Acıbademde de çağlar hoca ayrıca ona da danışıyorum bir çok şeyi.ben iğnelerin yanında benexol folbiol ve coraspin de içiyorum.Gokalp oner canim acibademde. Senin doktorun kim ?
Teşekkür ederim hepimizinkini bağışlasınMassallah canim Allah bagislasin.
Yok hiç tahmin yapılmadı ilk defa bugün cinsiyet söylendi. Gecen sefer uyuyordu görememiştiYa kiza mi benzetmisdi Dr daha önceki kontrollerde
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın dilerimYok hiç tahmin yapılmadı ilk defa bugün cinsiyet söylendi. Gecen sefer uyuyordu görememişti
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın dilerim ♥
Evet benim de öyle taş gibi hele yemek yiyince kaya gibi oluyor valla geriliyorKızlar benim karnım çok sert sizinde öyle mi ya
Canım göbek deliğinin üstü benim de öyle. Geçen hafta başladı aşağı yukarı seninle aynı zamana denk geliyor. Doktorum normal dedi bebek yukarıya çıkıyormuş.Kızlar benim karnım çok sert sizinde öyle mi ya
Evet ya yemekten sonra oldu benimde zaten şuan zor nefes alıyorum daha şimdiden böyleysekEvet benim de öyle taş gibi hele yemek yiyince kaya gibi oluyor valla geriliyor
Evet sanki göbek deliğinin etrafında hafif bi ağrı gibi bişeyde var bu akşam oldu benim ya normal olsunda amanCanım göbek deliğinin üstü benim de öyle. Geçen hafta başladı aşağı yukarı seninle aynı zamana denk geliyor. Doktorum normal dedi bebek yukarıya çıkıyormuş.
Benim yumuşakKızlar benim karnım çok sert sizinde öyle mi ya
Valla öyle daha ama bugünde yılbaşı diye yedik ama benim artık böyle yedikçe geriliyor şişiyorEvet ya yemekten sonra oldu benimde zaten şuan zor nefes alıyorum daha şimdiden böyleysek
Bende sen gibi 82 ile hamile kaldım şu an yarım kilo sadece aldım. Gebelik öncesi zaten göbek vardı ama bendeki bebek çünkü sert ve dik duruyor sarkık görüntü yokKızlar ben kilolu hamile kaldım 86 ile suana kadar 1 kilo almışım ama şeyi cozeemedim hala bende ki göbek mi bebek mi14+3 oluyoruz
Valla millet soruyor karnin çıktı mi diye bende bilmiyorum ki diyorum ☺20 haftaya kadar böyle devam ederim inşallah 7 kilo da tamamlasam yeterBende sen gibi 82 ile hamile kaldım şu an yarım kilo sadece aldım. Gebelik öncesi zaten göbek vardı ama bendeki bebek çünkü sert ve dik duruyor sarkık görüntü yok
Ben de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekValla millet soruyor karnin çıktı mi diye bende bilmiyorum ki diyorum ☺20 haftaya kadar böyle devam ederim inşallah 7 kilo da tamamlasam yeter
7 kilo bana az olur 13 14 benim olsa iki tane bebek 6. Aydan sonra alsam bebeklere gider kilolar inşallahValla millet soruyor karnin çıktı mi diye bende bilmiyorum ki diyorum ☺20 haftaya kadar böyle devam ederim inşallah 7 kilo da tamamlasam yeter
Top gibi bnm.ki ama 10 cm civarı bu bebek diyorum naasil olsun ki birde arkadaşlar hissedemezsin gazdir diyo ama ben bişey yedgimde özellikle tatlı içten gidiklaniyorum bebegin hareketi diyorum ama bilemiyorumBen de kilo almadim canim ve gobegim vardi onceden ama esimin daha bu aksam dedigi sey;bu gobek degil artik bebekben de ne zaman ayirt ederim diyordum ama bu hafta yukari ciktigini farkediyorum cunku sivri ve sertlesti gobegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?