- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
devlette sira 2 ay oncesinden almak gerekiyor ben yaklasik 50 gun once almak istedim doluydu hic yer yoktu ozelde yaptircam oyuzdenKızlar
detaylı ve ayrıntılı ultrason aynı şeymi?
. Ve devlet hastaneleri de yapıomuş sanırım ama sıra bulmak için onceden randevu gerekiyormuş. İstanbul da olup devlette yaptıran yaptıracak olan varmı. Boş yere para vermeyelim devlete gideyim diyorum. Fikri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Bizim buralarda da öyle olunca erkek diye biliyorlarBenim 1. Kız onda da hemen çıkmıştı herkes erkek demişti
Vücudunuzda hiç bu değişiklik hissetmediniz mi hiç mi belirti vermedi çok zor bu durum allaha yardımcınız olsunZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Orayı biliyorum bi araştırayım canım sağol.Konak 'ta hayat hastanesi vardı orası sgk anlaşmalı uygundu bi araştır yakinsa
Ay tup bebekmiydi seninki once duyardim ama simdi isin icine girdigim icin daha iyi anliyorum ne kadar zahmetli oldugunu. Sag salim kucagina alman dilegiyleİnşallah cnm benimde 1 tüp bebek oğlum bar buda tüp bebek
Allah yardımcın olsun canim çok çok da geçmiş olsun inşallah kolay bir doğum olur Rabbim güzel kızına uzun sağlıklı ömürler versinBebegin mesanesi yokmuş onun için sivi uretemiyor dedi doktor amniyon sivisi bebegin idrar yapmasıyla olusuyomus iki gün takip edecekler ama sonuç değişmeyecek perşembe tahliye karari veririz dediler bende biraz sancilanmaya basladim su tamamen bittiği için rahim kasilmaya başlamış bebek şuan sikisik durumda kasilmis muhtemelen kalp atimi durur dedinormal doğum yaptircaklari için korkuyorum panik yapiyorum sanirim
Allah yardımcın olsun canımBebegin mesanesi yokmuş onun için sivi uretemiyor dedi doktor amniyon sivisi bebegin idrar yapmasıyla olusuyomus iki gün takip edecekler ama sonuç değişmeyecek perşembe tahliye karari veririz dediler bende biraz sancilanmaya basladim su tamamen bittiği için rahim kasilmaya başlamış bebek şuan sikisik durumda kasilmis muhtemelen kalp atimi durur dedinormal doğum yaptircaklari için korkuyorum panik yapiyorum sanirim
Bi şikayetim olmadi sadece bebek hareketleri hissetmemeye basladim zaten hareket edemiyomus suyu bittiği için sikismis durumda kontrol sirasinda farkedildi malesefVücudunuzda hiç bu değişiklik hissetmediniz mi hiç mi belirti vermedi çok zor bu durum allaha yardımcınız olsun
Nerden alacaktınız.devlette sira 2 ay oncesinden almak gerekiyor ben yaklasik 50 gun once almak istedim doluydu hic yer yoktu ozelde yaptircam oyuzden
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun tekrar kızının canı sağ olsunBebegin mesanesi yokmuş onun için sivi uretemiyor dedi doktor amniyon sivisi bebegin idrar yapmasıyla olusuyomus iki gün takip edecekler ama sonuç değişmeyecek perşembe tahliye karari veririz dediler bende biraz sancilanmaya basladim su tamamen bittiği için rahim kasilmaya başlamış bebek şuan sikisik durumda kasilmis muhtemelen kalp atimi durur dedinormal doğum yaptircaklari için korkuyorum panik yapiyorum sanirim
Aynen Zaten Dr demeden ben dedim erkek bu diye Dr şaşırdı nerden anladın. Dedim gelmeden bir çok ultrason resmine baktım netten dedimMasaalh nasıl belli
Massallah canim Allah bagislasin.Merhabalar şimdi Dr dan geldim cinsiyetim belirlendiEki Görüntüle 2571203
Merhaba doktorunuz kayseride mi?Oksapar kullaniyorum canim evet. Neden 2 kez oldugunu bilmiyorum ama doktorum cok ustune dusuyor bu kpnunun demekki benim icin boylesi iyi. Hamile oldugumu adetten 5 gun once ogrendim ozamandan beri gunde 2 kez igne yapiyoruz. Yoksa bende coraspirin icmeyi tercih ederdim
Evet kayserideMerhaba doktorunuz kayseride mi?
Kim acaba?benim doktorumda kayseride.Ve bende de pıhtılaşma var günde iki kere oksapar vuruyorum.Nasipse temmuz annesiyim bende.Evet kayseride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?