Hakkında hayırlısı olsun canim, vardır elbet bunun bir hikmeti, Rabbim geride kalanlara sağlık sıhhat hayırlı huzurlu uzun ömür versin insallah.Karar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Allah kizini sana bagislasin canim. Sabrini versinKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Bende decavit içiyorum bende yapmadı tok aldım yani kendimi iyi hissettigim zaman öyle dene birde istersen ama alışana kadar başlarda yapıyor sonra geçiyor canımGunaydin kizlar. Multivitamin ne kullaniyorsunuz acaba? Decavit diye bi ilac verdi doktor aksam aldim sabaha kadar mide agrisindan uyuyamadim. Simdi de bulanti öğürme yapti. Duzelmistim anca ama yine mahvetti bu ilac
Allah yardımcın olsun. Sizlere sefaatci eylesin meleği. Kızınu sana bagışlasın inşallah..Karar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Allah yardımcın olsun canım, olabilecek en kolay şekilde atlatırsın inşallah. Allah sana ve kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versinKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
O ilac benide ayni boyle ypti canim oceans mumy aldim snra cok sukur o hic dokunmadi biraz pahali ama degerGunaydin kizlar. Multivitamin ne kullaniyorsunuz acaba? Decavit diye bi ilac verdi doktor aksam aldim sabaha kadar mide agrisindan uyuyamadim. Simdi de bulanti öğürme yapti. Duzelmistim anca ama yine mahvetti bu ilac
Canim cok gecmis olsun cok zor bir durum rabbim sana guc kuvvet versin cok uzuldum hersey bir imtihan cok sukur bir evladin daha varKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Cok gecmis olsun canım ya yatınca belki bir müdahale ederler bisi yaparlar da düzelir üzülme dua ederiz bizde allah sana bagislasin dilerim güzel haberler verirsin inşallah bize ya
Çok geçmiş olsun canım ümidini kaybetme belki hastaneye yatınca uygulayacakları bir tedavi durumu düzeltebilir bilemeyiz bol bol dua et Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun. Bakalım belki bi çare bulurlar ne olursa olsun hala umudun var. Şimdi onun için güçlü olmayı dene zamanın ne göstereceği belli değil. Umarım tez zamanda sorunu çözerler.
Geçmiş olsun canım senin bir sorunun olmuş muydu birandamı çıktı
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin bende inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun evet keşke sana detayları anlatmasalardı ama her derdin dermanı vardır sabret dua et dualarım seninle rabbim dermanını tez versin kardeşim
Ne denir bilmiyorum.Rabbim güç,kuvvet ve sabır versin.
Dr en kötü senaryoyu düşünür her zaman..Her ihtimali düşünmek zorundalar.. İnşallah en az zararla atlatırlar
Rabbim kolaylık sabır versin inşallah canım en kısa zamanda yeri tekrardan dolar inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canim, vardır elbet bunun bir hikmeti, Rabbim geride kalanlara sağlık sıhhat hayırlı huzurlu uzun ömür versin insallah.
Allah kizini sana bagislasin canim. Sabrini versin
Allah yardımcın olsun. Sizlere sefaatci eylesin meleği. Kızınu sana bagışlasın inşallah..
Sağolsun kizlar dualariniz için tesekkur ederim simdi servise gidiyorum işlem bitmeden bi daha yazamam bitince haber veririm inşallahAllah yardımcın olsun canım, olabilecek en kolay şekilde atlatırsın inşallah. Allah sana ve kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versin
Seni takip ediyorum ve çok üzülüyorum. Çok şükür ki bir evladın var. Allah seni ona bağışlasın eğer geç fark edilse gebelik zehirlenmesi tehdidi olabilirdi. Rabbim tez zamanda sana yeniden evlat nasip etsin. Yarın operasyon bitince haber et. Allaha emanet olKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Bende şimdi diğer kendi topiğimden sana yazacaktım. Nasılsın burda yazdıklarını okuyorum. Leke geliyor mu kasılmaların inşallah bitmiştir. Şu süreci sağ salim bir tamamlasak kan kusup kızılcık şerbeti içmek gibi. Yinede çok şükürCanim cok gecmis olsun cok zor bir durum rabbim sana guc kuvvet versin cok uzuldum hersey bir imtihan cok sukur bir evladin daha var
Iyim cok sukur canim lekem kesildi ama plasenta sikintimiz devam ediyor .. sen nasilsin cinssiyeti ogrendinmi bebislerinBende şimdi diğer kendi topiğimden sana yazacaktım. Nasılsın burda yazdıklarını okuyorum. Leke geliyor mu kasılmaların inşallah bitmiştir. Şu süreci sağ salim bir tamamlasak kan kusup kızılcık şerbeti içmek gibi. Yinede çok şükür
Sevindim canım inşallah doktor gözetimi ile pleasenta da sorun olmazIyim cok sukur canim lekem kesildi ama plasenta sikintimiz devam ediyor .. sen nasilsin cinssiyeti ogrendinmi bebislerin
Insallah canimSevindim canım inşallah doktor gözetimi ile pleasenta da sorun olmazminikler belli olması zor dedi nşrlnfr
Öyle olursa topiğin ilk erkeği olmuş olacakInsallah canimolsun annesi saglikli olsunlarda benimkide hala kesin degil erkek gbi demisti en son ayrintilida kesinlesir
Kesin mi canım ne zaman soyledi? Benımde muhtenel dogum 29.06 fakat 15 gun sonraya cagırdıbende 26 yaşındayım 3uncu gebelik son adet başlangıç tarihim 23 eylül muhtemel doğum tarihi 29 haziran erkek bebek
iki hafta önce özelde öğrendim canım yüzde 90 erkek dedi haftaya yine gel netleşir dedi gittim yine erkek dedi Sali günüde biraz ağrım vardı kasigimda başka bi özele gittim ona da tekrar sordum hemen gösterdi zaten oda erkek dedi
bence bi zararı olmazKızlar parmagımda küçük bi kesıl gıbı bişi olusmus,bugun fsrkettım ,dun mutfakta farkında olmadan bıcakla yaptım heralde.bi zararı olur mu tetenoz daha 20.haftada ya
gostermeyince kız derler ama bilemeyiz tabikiOff daha çok küçük göstermiyor kendini dedi ya 15+6 normalde ultrasonda 15 çıktı bi sıkıntı yok dedi kan hapı yazdı yolladı ya vitamin ilacı mideme dokunuyor dedim yine aynı ilaçı yaz diyor ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?