2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar az once doktordan geldim. Kasık agrım ozellikle sol tarafım agrıdı. Plesenta dan kaynaklı dedi. Bi magnezyum verdi. Kuzum yine sırtı dönüktü. Maşallah buyumuş dedi. Oyle. Cinsiyet hakkında bişey demedi yine en iyisi ben devlete gideyim hep orası soyluyor

Allah sabır versin canım şükürler olsun bır evladın varmış o duyguyu tatmışsın buda takdiri ilahi inşaallah gonlune gore nasıp etsın yıne Rabbım

Hadi gozun aydın canım şükür ıyıymış Maasallah Bende hep tereddutluydum ama devlet gec soyluyor diye bende orda ogrenıyorum. Bu cuma degıl obur cuma bende gorucem inşaallah hayırlı haberlerle

Hangi devlete gidiyorsun cnm

Benim ismim vardı listede, cinsiyet netleşti. KIZ olarak yazar mısın

Hadi gozun aydın canım şükür ıyıymış Maasallah Bende hep tereddutluydum ama devlet gec soyluyor diye bende orda ogrenıyorum. Bu cuma degıl obur cuma bende gorucem inşaallah hayırlı haberlerle
Saglıklı olsunda canım cinsiyeti cok geri planda artık burda gördükçe falan iyice paranoyak oldum. Zaten evhamlı biriyim. Sürekli agrıyınca korktum gittim iyi olması içimi rahatlattı. İnşallah guzel haberler alırız hep

kuzucum benim de kesinleşti erkek 12 de de erkek demişlerdi bugün netleşti artık

Rabbim sabrını versin

Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun Allah güzel kızını sağlıklı uzun ömürler versin canım insalah istediğiniz zamanda sağlıkla yine olur bebeğiniz

Gunaydin kizlar. Multivitamin ne kullaniyorsunuz acaba? Decavit diye bi ilac verdi doktor aksam aldim sabaha kadar mide agrisindan uyuyamadim. Simdi de bulanti öğürme yapti. Duzelmistim anca ama yine mahvetti bu ilac
Ocean mummy kullanıyorum kahvaltidan sonra alıyorum pek dokunmuyor benim ki sukur

Neden yapılıo bu yükleme. Bizim de aile de ırsi baba tarafımda da. Ablalarım yaptırmadı
Eğer annede şeker çıkarsa bebeğe zarar verebiliyor, o yüzden yapılıyor. Çok basit bişey 1 kutu gazoz gibi bişey iciyorsun ve kan tahlili veriyorsun bu kaç kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…