Allah sabır versin canım şükürler olsun bır evladın varmış o duyguyu tatmışsın buda takdiri ilahi inşaallah gonlune gore nasıp etsın yıne RabbımKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Hadi gozun aydın canım şükür ıyıymış MaasallahKızlar az once doktordan geldim. Kasık agrım ozellikle sol tarafım agrıdı. Plesenta dan kaynaklı dedi. Bi magnezyum verdi. Kuzum yine sırtı dönüktü. Maşallah buyumuş dedi. Oyle. Cinsiyet hakkında bişey demedi yineen iyisi ben devlete gideyim hep orası soyluyor
Hangi devlete gidiyorsun cnmKızlar az once doktordan geldim. Kasık agrım ozellikle sol tarafım agrıdı. Plesenta dan kaynaklı dedi. Bi magnezyum verdi. Kuzum yine sırtı dönüktü. Maşallah buyumuş dedi. Oyle. Cinsiyet hakkında bişey demedi yineen iyisi ben devlete gideyim hep orası soyluyor
kızlar selam herkese.
bebişlerimize kavuşacağımız yıla girdik, hepimiz sağlıcakla kavusalım insallah ❤
ben buraya karnımın fotoğrafını koymustum, googleda konunun ismini yazınca fotoğrafım cıkıyodu, o yüzden fotoğrafımı şikayet ettim kaldırılmasını istiyorum dedim hesabımı askıya aldılar 2 günneyseki kaldırıldı boşuna yemedim o cezayı
o 2 gün cinsiyet öğrenenler oldu ama ben takip edemedim. listeye isim ve cinsiyet ekletmek isteyen varsa bana mesaj atabilir
Silivri de oturuyorum silivri devletHangi devlete gidiyorsun cnm
Saglıklı olsunda canım cinsiyeti cok geri planda artık burda gördükçe falan iyice paranoyak oldum. Zaten evhamlı biriyim. Sürekli agrıyınca korktum gittim iyi olması içimi rahatlattı. İnşallah guzel haberler alırız hepHadi gozun aydın canım şükür ıyıymış MaasallahBende hep tereddutluydum ama devlet gec soyluyor diye bende orda ogrenıyorum. Bu cuma degıl obur cuma bende gorucem inşaallah hayırlı haberlerle
kuzucum benim de kesinleşti erkekkızlar selam herkese.
bebişlerimize kavuşacağımız yıla girdik, hepimiz sağlıcakla kavusalım insallah ❤
ben buraya karnımın fotoğrafını koymustum, googleda konunun ismini yazınca fotoğrafım cıkıyodu, o yüzden fotoğrafımı şikayet ettim kaldırılmasını istiyorum dedim hesabımı askıya aldılar 2 günneyseki kaldırıldı boşuna yemedim o cezayı
o 2 gün cinsiyet öğrenenler oldu ama ben takip edemedim. listeye isim ve cinsiyet ekletmek isteyen varsa bana mesaj atabilir
Bana kan ilacı yapıyor gibi geldi. Bende de oluyor arada Aman tuvalette ıkınmayın tam gelene kadar bekleyin. Tehlikeliymiş.Merhabalar ; Saglıkla gelsin İnşallah bebişiniz..
Benımde doktorum decavit verdi .. Arada bir kabızlık yapıyor.. Sizde de oluyor my acaba?
Rabbim sabrını versinKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun Allah güzel kızını sağlıklı uzun ömürler versin canım insalah istediğiniz zamanda sağlıkla yine olur bebeğinizKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Gece yatarken içiyorum benBenim midemi de o ilaç çok kötü yapıyor bıraktım bende bugün doktordan başka bi vitamin isticem
Ha evet canim onlari biliyorumYok senden önde zaten iki kişi var. İkiside kesinleşti kız
Ocean mummy kullanıyorum kahvaltidan sonra alıyorum pek dokunmuyor benim ki sukurGunaydin kizlar. Multivitamin ne kullaniyorsunuz acaba? Decavit diye bi ilac verdi doktor aksam aldim sabaha kadar mide agrisindan uyuyamadim. Simdi de bulanti öğürme yapti. Duzelmistim anca ama yine mahvetti bu ilac
Ben yaptıracağım çünkü şeker hastalığı ailemde ırsi.Kizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
doktorum henüz bişey demedi ama isterse yaptırıcam cünkü kilom yüksekKizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
ben yaptirmayacagim ilk gebeligimde de yaptirmamistim o sekerli seyi icmem mumkun degil ben baklava bile yiyemem asiri midem bulanirKizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
Neden yapılıo bu yükleme. Bizim de aile de ırsi baba tarafımda da. Ablalarım yaptırmadıKizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
Eğer annede şeker çıkarsa bebeğe zarar verebiliyor, o yüzden yapılıyor. Çok basit bişey 1 kutu gazoz gibi bişey iciyorsun ve kan tahlili veriyorsun bu kaç kere.Neden yapılıo bu yükleme. Bizim de aile de ırsi baba tarafımda da. Ablalarım yaptırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?