- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Daha çok küçük nasıl belli olsun dedi 13 haftalıkken özelde bana kıza benziyor demişti neyse artık kendi kontrol tarihimi beklicem yine öğrenemedikgostermeyince kız derler ama bilemeyiz tabiki
Tatilde olduğumdan çok geç görebildim mesajları çok üzüldüm .. çok geçmiş olsun öncelikleKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
devlete gittiysen devlet soylemiyo zaten bana 20 haftada belli olur demişti tabi ben meraklı okarar bekleyemezdim meraktan ölürdüm heraldeDaha çok küçük nasıl belli olsun dedi 13 haftalıkken özelde bana kıza benziyor demişti neyse artık kendi kontrol tarihimi beklicem yine öğrenemedik
Geçmiş olsun. Tetanoz zaten gebelikte olunması gereken bir aşıymış ben de 12. haftada sokak köpeği ısırınca öğrenmiştim. Hem tetanoz hem kuduz aşısı oldum. Doktor zaten tetanoz olman gerekiyordu dedi.Kızlar parmagımda küçük bi kesıl gıbı bişi olusmus,bugun fsrkettım ,dun mutfakta farkında olmadan bıcakla yaptım heralde.bi zararı olur mu tetenoz daha 20.haftada ya
Çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.Karar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Canım vitamin haplarını düzgün kullanınca mide alışıyor ondan demiştir. Biraz dayan dokunsa da yatmadan hemen önce iç. Azıcık çilesi olsun o da.Off daha çok küçük göstermiyor kendini dedi ya 15+6 normalde ultrasonda 15 çıktı bi sıkıntı yok dedi kan hapı yazdı yolladı ya vitamin ilacı mideme dokunuyor dedim yine aynı ilaçı yaz diyor ya sinir oldum
Aynen devlete gittim ama boşa gittimdevlete gittiysen devlet soylemiyo zaten bana 20 haftada belli olur demişti tabi ben meraklı okarar bekleyemezdim meraktan ölürdüm heralde
İçinde sadece 5 tane falan kalmış hepsini içtim ama yine de hiç değişmedi etkisi akşamda denedim aynı yaptı bilemedim ki bendeCanım vitamin haplarını düzgün kullanınca mide alışıyor ondan demiştir. Biraz dayan dokunsa da yatmadan hemen önce iç. Azıcık çilesi olsun o da.
Çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versinKarar verildi bebeği alacaklar esimi bekliyorum imzasi gerekiyor bugün işlem yapilacak perinatoloji uzmanlari karar verdi bebegin böbrekleri mesanesi yok mide cepheri de izlenmedi dediler yani sakat. Bu durumu artik kabullendim çünkü yapabilecegim hic bi şey yok tek isteğim sağ salim biran önce evime donmek... Alttan fitil veya dilalti seklinde ilaç verip bebegin düşmesini bekleyeceklermis sonrasında kurtaja alabilirler mis parca kalmis olmasin diye umarim yarin bu hastaneden saglikli bi şekilde cikmis olurum en azindan bi kizim var elhamdülillah
Sagol cnm amin...ikili test yaptirmamistim ama onda genelde beyinsel özür var mi diye bakiliyo burada bizim kişi fiziksel bi özür maalesefTatilde olduğumdan çok geç görebildim mesajları çok üzüldüm .. çok geçmiş olsun öncelikleumarım en kolay şekilde atlatırsın. İdrar torbasına, mesaneye 12. Hafta ikili testte bakılmıştı benimkine. Gerçi bu durumlarda erken teşhis edilse de yapacak bir şey yok ama belki daha erken ve rahat sonlandırılırdı gebelik. Doktor ihmali yoktur umarım. Çok geçmiş olsun tekrardan. Allah seni kızına, kızını sana bağışlasın.
Ben nerdeyse hergun kesiyorum elimi bisi olmaz pas yoksaKızlar parmagımda küçük bi kesıl gıbı bişi olusmus,bugun fsrkettım ,dun mutfakta farkında olmadan bıcakla yaptım heralde.bi zararı olur mu tetenoz daha 20.haftada ya
Hadi yaa bizim obur topikte erkek benden buyuk yoktu dimiÖyle olursa topiğin ilk erkeği olmuş olacak
Canım bende de yaptı kustum hatta hem kan hapı hem vitamin başlayınca oluyor..kahvaltıdan yarim saat sonra vitamini alıyorum 2-3 saat sonra da midem bosalmis oluyor kan hapini aliyorum ve bende gastrit var isim daha da zor beyaz leblebi yiyebilirsin iyi geliyor mideye birde rezene icebilirsin bir fincan günde..İçinde sadece 5 tane falan kalmış hepsini içtim ama yine de hiç değişmedi etkisi akşamda denedim aynı yaptı bilemedim ki bende
20.haftadan once vurunabılıosmu canımGeçmiş olsun. Tetanoz zaten gebelikte olunması gereken bir aşıymış ben de 12. haftada sokak köpeği ısırınca öğrenmiştim. Hem tetanoz hem kuduz aşısı oldum. Doktor zaten tetanoz olman gerekiyordu dedi.
Aslında mide ağrım bulantılarım durmuş benim sadece o ilacı alınca ağrı oluyor acıkınca bile ağrıdan yemek yiyemiyorum kan hapını da ilk defa kullancam bakalım o bende neler yapcakCanım bende de yaptı kustum hatta hem kan hapı hem vitamin başlayınca oluyor..kahvaltıdan yarim saat sonra vitamini alıyorum 2-3 saat sonra da midem bosalmis oluyor kan hapini aliyorum ve bende gastrit var isim daha da zor beyaz leblebi yiyebilirsin iyi geliyor mideye birde rezene icebilirsin bir fincan günde..
Decavit içiyorum içeriğini bir görsen alfabe gibi vitamin. Zaten yemek konusunda hala şişkinlik nedeniyle iyi değilim. Bari buna dayanayım bebiş için değer diye düşünüyorumİçinde sadece 5 tane falan kalmış hepsini içtim ama yine de hiç değişmedi etkisi akşamda denedim aynı yaptı bilemedim ki bende
Bende artık yatarken alayım bari az kalmış içinde zaten az daha dayanayım ne yapayımDecavit içiyorum içeriğini bir görsen alfabe gibi vitamin. Zaten yemek konusunda hala şişkinlik nedeniyle iyi değilim. Bari buna dayanayım bebiş için değer diye düşünüyorum
Ben biraz önce sağlık ocağından geldim 16 dan sonra vuruyorlarmış20.haftadan once vurunabılıosmu canım
Yok senden önde zaten iki kişi var. İkiside kesinleşti kızHadi yaa bizim obur topikte erkek benden buyuk yoktu dimi
Decavit içiyorum içeriğini bir görsen alfabe gibi vitamin. Zaten yemek konusunda hala şişkinlik nedeniyle iyi değilim. Bari buna dayanayım bebiş için değer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?