2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Tatilde olduğumdan çok geç görebildim mesajları çok üzüldüm .. çok geçmiş olsun öncelikle umarım en kolay şekilde atlatırsın. İdrar torbasına, mesaneye 12. Hafta ikili testte bakılmıştı benimkine. Gerçi bu durumlarda erken teşhis edilse de yapacak bir şey yok ama belki daha erken ve rahat sonlandırılırdı gebelik. Doktor ihmali yoktur umarım. Çok geçmiş olsun tekrardan. Allah seni kızına, kızını sana bağışlasın.

Daha çok küçük nasıl belli olsun dedi 13 haftalıkken özelde bana kıza benziyor demişti neyse artık kendi kontrol tarihimi beklicem yine öğrenemedik
devlete gittiysen devlet soylemiyo zaten bana 20 haftada belli olur demişti tabi ben meraklı okarar bekleyemezdim meraktan ölürdüm heralde

Kızlar parmagımda küçük bi kesıl gıbı bişi olusmus,bugun fsrkettım ,dun mutfakta farkında olmadan bıcakla yaptım heralde.bi zararı olur mu tetenoz daha 20.haftada ya
Geçmiş olsun. Tetanoz zaten gebelikte olunması gereken bir aşıymış ben de 12. haftada sokak köpeği ısırınca öğrenmiştim. Hem tetanoz hem kuduz aşısı oldum. Doktor zaten tetanoz olman gerekiyordu dedi.

Çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.

Canım vitamin haplarını düzgün kullanınca mide alışıyor ondan demiştir. Biraz dayan dokunsa da yatmadan hemen önce iç. Azıcık çilesi olsun o da.

Canım vitamin haplarını düzgün kullanınca mide alışıyor ondan demiştir. Biraz dayan dokunsa da yatmadan hemen önce iç. Azıcık çilesi olsun o da.
İçinde sadece 5 tane falan kalmış hepsini içtim ama yine de hiç değişmedi etkisi akşamda denedim aynı yaptı bilemedim ki bende

Çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin

Sagol cnm amin...ikili test yaptirmamistim ama onda genelde beyinsel özür var mi diye bakiliyo burada bizim kişi fiziksel bi özür maalesef

İçinde sadece 5 tane falan kalmış hepsini içtim ama yine de hiç değişmedi etkisi akşamda denedim aynı yaptı bilemedim ki bende
Canım bende de yaptı kustum hatta hem kan hapı hem vitamin başlayınca oluyor..kahvaltıdan yarim saat sonra vitamini alıyorum 2-3 saat sonra da midem bosalmis oluyor kan hapini aliyorum ve bende gastrit var isim daha da zor beyaz leblebi yiyebilirsin iyi geliyor mideye birde rezene icebilirsin bir fincan günde..

Aslında mide ağrım bulantılarım durmuş benim sadece o ilacı alınca ağrı oluyor acıkınca bile ağrıdan yemek yiyemiyorum kan hapını da ilk defa kullancam bakalım o bende neler yapcak

Decavit içiyorum içeriğini bir görsen alfabe gibi vitamin. Zaten yemek konusunda hala şişkinlik nedeniyle iyi değilim. Bari buna dayanayım bebiş için değer diye düşünüyorum

Decavit içiyorum içeriğini bir görsen alfabe gibi vitamin. Zaten yemek konusunda hala şişkinlik nedeniyle iyi değilim. Bari buna dayanayım bebiş için değer diye düşünüyorum
Bende artık yatarken alayım bari az kalmış içinde zaten az daha dayanayım ne yapayım

Merhabalar ; Saglıkla gelsin İnşallah bebişiniz..
Benımde doktorum decavit verdi .. Arada bir kabızlık yapıyor.. Sizde de oluyor my acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…